Hirdetés
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Nokia E51 - kecs és fém
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tkazmer
addikt
Ugyan nem vagyok elado, de talán ez még belefér:
Szóval egyik reggel a suilban leültünk egy oszt.társammal netezni. Az ő gépével vmi baj volt(elég gyatra a sulink gépparkja), ezért átült egy másikhoz. Na de az zárolva volt. Kérdezte, mit csináljon. Mondtam neki, talán olvassa el, hogy mi van a képernyőre írva..nyomjon Ctrl+Alt+Del-t. Erre azt mondja, h jah, persze....20mp múlva: ''nem akar belépni'' mondom, nyomjpn Ctrl+Alt+Del-t. Erre azt mondja, h azt csinálja. Erre már odamentem, és szerintetek mit csinált? Hát nyomogatta a Ctrl, az Alt és a Del billentyűket...azt hittem, h ott verem a falba a fejem...ráadásul a rendszergazda még vmi üzenetet is beállított, ami még az asztal betöltése előtt jelenik meg, és le kell okézni, persze, ezt sem tudta egyedül...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- Battlefield 6
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- sziku69: Szólánc.
- Autós kamerák
- Spórolós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest