- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
- LG V30 - vezércsel
Új hozzászólás Aktív témák
-
cbmfan
őstag
anno volt egy 6X-os 4 lemezes (azt hiszem) Teac CD olvasóm minden létező gombbal elején. 4 meghajtóként működött, egyszerre volt Master és Slave. maximum WinME alatt látszódott mind a négy, Win2000, XP alatt csak első. kényelmes volt Diablo II-t telepíteni, csak beraktam mind a négy lemezt, nem kellett cserélgetni
Close the world, ʇxƎu ǝɥʇ uǝdo
-
cbmfan
őstag
tálcás, és kb. 5 centivel hosszabb az átlagnál. álló tápos házba be sem fért.
pl. Kenwood 72X-es olvasó sem volt egy szokványos darab. 22k rpm azért durva
[ Szerkesztve ]
-
-
Mercutio_
félisten
válasz wolfman #31563 üzenetére
Tyű, még annó Debrecenben volt egy haver aki nagyüzemben tolta az akkoriban fénykorát élő CD/DVD-írást, neki volt 2 ilyen gépe is 3-4 íróval
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
-
cbmfan
őstag
de, persze
nemrég volt itt ismerős 9 éves fiával. asztalon volt Metallica S&M kazettán, megkérdezte, hogy ez mi? kezébe adtam egy ceruzát és küldtem apjához, hogy kérdezze meg tőle. hirtelen kitört a röhögés másik szobában, kölyök meg csak pislogott
(ha valaki ezt nem érti akkor még ő is gyerek )
[ Szerkesztve ]
-
-=RelakS=-
veterán
válasz cbmfan #31573 üzenetére
Ejj, de kedvesek lehettek a másik szobában a gyerekkel
Mindenesetre a 70-es 80-as évek emberei (én az utóbbiba tartozom ) nagyon odavannak azzal, hogy tudják, mi a kazetta, és a 3 1/2-es floppyra nem az az első reakciónk, hogy valaki 3D nyomtatóval kinyomtatta a Save ikont.
Szóval, megnéztem volna bármelyikünk arcát, amikor először nyomnak egy ilyet a kezébe, hogy csiholjon belőle zenét :]
Az 8-track-et nem linkelem, megtaláljátok a figura csatornáján
[ Szerkesztve ]
Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
Akybron
aktív tag
válasz -=RelakS=- #31574 üzenetére
Egy ismerősömnek van acélhuzalos magnója. Jellegét tekintve mint az orsós magnók, csak szalag helyett huzalt használt.
Google itt is segít:
[ Szerkesztve ]
73&DX HA5OJN
-
wolfman
veterán
válasz -=RelakS=- #31574 üzenetére
Én sose azon hülök le amikor nem tudják a mostani 20 év alattiak hogy mi az a magnó vagy videókazetta, hanem hogy már vannak olyan dolgok az életemben, amikről a fiataloknak már fingja nincs és csak nevetnek rajta, nekem meg kedves gyerekkori emlékeim vannak vele. Mondjuk örülök hogy már nincs kazetta, de mindig megmosolygom ha látok.
Öregedésem másik jele, hogy ha kialvatlanul kelek akkor bizony méretes táskák vannak a szemem alatt és hogy egyre jobban esik a délutáni szunya.„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
válasz wolfman #31577 üzenetére
Én meg pont az a korosztály vagyok, aki még beleesett a kazetták korába, de már megélte az mp3 felvirágzását viszonylag fiatalon. Mivel hangtechnikára sosem volt pénzem ezért nekem ég-és föld volt a hangminőségbeli különbség a gagyi "walkmanok" után a gagyi MP3 lejátszók formájában. Az első Pentium gépem (ALS100-as ISA-s SB kompatibilis hangkeltővel) maga volt HI-Fi torony az addigi (általam FIAST-nak olvasott, mert hülyén írták az R-t) magnóim után.
[ Szerkesztve ]
Le az elipszilonos jével, éljen a "j" !!!
-
TaaT
nagyúr
válasz E.Kaufmann #31578 üzenetére
"(általam FIAST-nak olvasott, mert hülyén írták az R-t)"
+1
Give them hell Ukraine!
-
TaaT
nagyúr
5teve és ViZion: Nem élek ezekkel Bár mind2t próbáltam már...
Give them hell Ukraine!
-
Pötyi
őstag
Elsőre én sem tudtam kiolvasni a Panasonic VIErA tévék nevét, mert olyan alakú, nyomtatott nagybetűt nem ismertem, hirtelen nem tudtam beazonosítani...
Vagy itt van a híres irodaszergyártó, annak sem tudtam elolvasni, hogy Herlitz, vagy Berlitz, mert kis írott hának és bének is simán elmegy.
Pedig amikor megjelent, akkor még nem voltam olyan alkoholista, mint manapság.
Kijön az ember a középsikolából, még élénken élnek benne a nyelvtani szabályok, fasz se gondolja, hogy egy paraszt felváltva használ a szó közepén is kis- és nagybetűket, vagy kisbetűvel kezd egy tulajdonnevet...
[ Szerkesztve ]
QNX is cool!
-
-=RelakS=-
veterán
én ezt most csípőből úgy olvastam, hogy VIEGA
Orosz G: Г
Hogy az A-t azt miért nem olvastam helyből Л-nek azt nem tudom, de emlékeim szerint kézzel úgy kellett írni.Ugyan a ciril betűk jutottak először eszembe, de a görög betűkkel talán még jobban látszik, mire gondolok: VΙΕΓΛ (egyedül a V latin betű, a többi görög )
[ Szerkesztve ]
Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
TaaT
nagyúr
Mondjuk videó belsőt sem láttam még működés közben. [link]
wolfman:
Give them hell Ukraine!
-
MR_Joe
senior tag
Sosem tisztítottál videófejet a ráragadt dzsuvától? Anno egy-egy kölcsönzői film után mindig lehetett szétszedni és takarítani fater pitralonjával Egyszer lekvárként sikerült azonosítani a cuccot, ami a bérelt szalagon volt..
Gigabyte aktív vízhűtéses processzor - ez azthiszem mindent visz :D
-
törölt tag
válasz Buster17 #31586 üzenetére
Nem, de elég kevés van az is DVD kölcsönző, VHS meg néha a sarokban kb. Én még az anno normális Vateráról vettem sok kazit párszáz Ft-okért, a kedvenc filmeimről, csak úgy retróból. Meg egy Sharp VHS magnót mindenféle csoda technológiával, csak annyi baja van hogy persze táv nincs hozzá és tekerés gomb meg nincs a lejátszón. Szóval ha a felénél van a film el kell indítani, megvárni míg lejár és onnan magától tekeri vissza. Univerzális távok szarnak rá nagy ívben. De mindegy mert utoljára egy éve vettem elő kb.
Van egy Sony csodatechnológiás szintén, ezek anno egy vagyonba kerültek, csúcskategória volt mind, ezeket is használtan vettem 5-6 ezresért. Ennek az a baja, hogy a kazi ki-be mozgató motor tengelye már elforog a fogaskerékben, pillanatragasztó megoldaná simán csak hát amennyit használom még nem csináltam meg.[ Szerkesztve ]
-
cbmfan
őstag
vajon
márkájú nyomtatót kerestek már másnál is, nem csak nálam?
[ Szerkesztve ]
-
MBazsee
tag
Nálunk viszont volt már aki "Őziusz" laptopot, és "Szenon" nyomtatót keresett.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok!
Én egyszer a saját példámon tapasztaltam meg, hogy egy egyszerű registry beavatkozással hogyan lehet egy PC-ben a gépházat, az alaplapot, és HDD-t is tönkretenni.
Még az XP-s időszakban történt. A szomszédunkban lakott egy tíz év körüli kissrác, egészen véletlenül Pistikének hívták. Ha valami gondja volt a gépével, mindig engem hívott, hogy hozzam rendbe. Egyik alkalommal csak valami apróság, VGA driver telepítés miatt mentem át. A dolog OK volt, már menni készültem, amikor megállított, hogy lenne még egy kérése. Jó. Azt akarta tudni, hogy meg lehet-e oldani, hogy az aknakeresőben 10 másodperc alatt legyen a rekordja. OK, megoldjuk. Beléptem a registry-be, a megfelelő kulcsot átãllítottam. 5 sec elég lesz? Igen. Megcsináltam, aztán hazamentem. Két nappal később egy PC szervizben összefutottam vele. A gép ramaty állapotban volt, koszos, törött, stb. Rákérdeztem, hogy mi történt. Kiderült, hogy a kiskrapek eldicsekedett a haverjainak, hogy 5 másodperc alatt teljesítette az aknakeresőt. Versenyt rendeztek, hogy ki tudja ezt megdönteni. A haverok már teljesen megőrültek attól, hogy nekik ez nem megy. Egyikük feldühödött, és a tetőtér beépítéses ház nyitott ablakán kidobta a gépet a kertbe.
Mint a példám is bizonyítja, egy gépet registry mókolással is tönkre lehet vágni.
Így utólag belegondolva, szerencse, hogy a srác nem egy panelház tizedik emeletén lakik.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Windows 11
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- További aktív témák...