- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Retekegér
MODERÁTOR
válasz
dragonfx #278 üzenetére
Érzékeny bőr, bah...
Néha nem kenegetem semmivel:
Borotválkozás--> kipirosodott bőr--> bő arcszesz--> 2 perc besz*rás. Persze lefekvés előtt, reggelre kész is a babapopsi.
Másik fontos dolog: borotválkozás után kerülni kell az izzadást, az nagyon tudja irritálni még a bőrt... -
Pala
veterán
válasz
dragonfx #224 üzenetére
aztán majd számolj be, hátha találsz olyan borotvát, ami csodát művel.
én ezelőtt ilyen egyszer használatos noname borotvákat használtam, na azoknál nincs rosszabb. Ott aztán tökmindegy volt, milyen gyakorisággal szőrtelenítettem, ígyis-úgyis szétmarcangolta az arcom.ja hozzáteszem, hogy ez a frissborosta-eltávolítás még ragyásít is!!
-
Pala
veterán
válasz
dragonfx #221 üzenetére
Nekem sajnos nincsen ötletem. Időnként szemlesütve megyek emberek közé, mert ha sikeresen elcsúfítom magam, olyan ábrázatom van, mint valami 50 éves, kiégett, alkoholista gyári munkásnak, ez pedig rohadtul nem vet jó fényt a megítélésemre.
Ha hetente borotválom, akkor ugyan semmi gond nincs, én viszont szeretem arcszőrzet nélkül tengetni mindennapjaimat.
Lehet, hogy a mach3-mal van a baj, de biztosan számítanak a gének is; valakinek olyan puha szőrzete van, hogy szinte vajkenő késsel is tudna borotválkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest