- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
darnellsmith
senior tag
válasz
Szplöttyy #744 üzenetére
szia
nekem nem olyan régen úgy volt hogy full borotvált fej és a vége felé 10-15 centis szakáll. a fejedet borotválkozás előtt vizezd be, kicsit dörzsöld is bele. én borotva gélt használta és elkezded vhogy egy irány húzni, pl oldalt meg a tarkódon fentről lefelé a fejed tetején meghátulról előre. ha megvan akkor még 1x bekened a fejed és mindenhol ellentétes irányba lehúzod, de óvatosan mert én 1-2x majdnem megskalpoltam magam úgy vérzett a fejem amikor belekapott az 5 pengés gillete borotva.
most már kinőttem a borotvált fejű - szakállas korszakból. a hajamat egy héten 1x nullás géppel letolom az arcomat meg naponta borotválom a munkám miatt.
sok sikert
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó 4 db Achilles Winter 101 téli gumi 225/40 R18 92V XL
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- YEELIGHT Cube Smart Lamp spot + base moduláris RGB okoslámpa
- Duotts C29 elektromos kerékpár
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged