- Mobil flották
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Aktív témák
-
Sotho
őstag
válasz
Warlock_42 #2 üzenetére
Az Alcohol 120% - kal készítettem az igaz, hogy azóta ez a program újra lett telepítve, de attól még meg kéne nyitnia. Ja és volt mégegy file egy avi ugynabban a könyvtárban azt sem tudtam megnyitni ,de aztán azt töröltem is.
Meg szerintem lehet új hozzárendelést csinálni pont akkor amikor kidobja a listát hogy válasszak programot de ha progi nem tudná megnyitni nem ezt a hibaüzenetet adná. De ez se megy egyáltalán semmivel sem tudom megnyitni.
Vmi olyasmi kéne ami beolvassa és megjavítja , ha van egyáltalán ilyen. -
Sotho
őstag
No ezzel a hibaüzenettel nem tudok megnyitni egy bazinagy iso filet van valakinek valami ötlete vmi file helyreállító progi stb.
köszike
Jojcakát ill joreggelt.
Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged