- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Telekom mobilszolgáltatások
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
-
Mobilarena
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2025.05.22)
Új hozzászólás Aktív témák
-
meander
tag
válasz
Rengete #14799 üzenetére
Ennek az üzenetnek az előzménye szerint állítottam be a Synologymra az ncore file hosting modulját (RSS-t mondjuk nem állítottam be). Van bármi ötletetek, hogy miért nem indulnak a letöltések?
A hiba: ha DS-ben indítok egy keresést + letöltést, akkor egy 404.php töltődik le összesen. Ha pedig bejelentkezek ncore alá és ott jobbklikk DS kiegészítő Chromehoz és azzal töltöm le, akkor órák óta várakozik a sorban de nem történik semmi. Biztos triviális a megoldás, de nem jöttem rá. Köszi -
meander
tag
válasz
#82729984 #37741 üzenetére
Köszi mindenkinek. Ez a párbeszéd mindent a helyére tett
Csak viszonyításként az én internetem 2Mb/s tud
Ezzel együtt nekem a legjobb egy 118j lenne olcsóbban, de ez persze nem létezik. Innentől vas vs. biztonságra redukálódott a kérdés. Ezt már megugrom egyedül. Köszönöm a segítséget.
-
meander
tag
válasz
#82729984 #37733 üzenetére
@I'm Dony Köszi, a leggyengébbet biztosan nem fogom megvenni, alapvetően egyetértek a megközelítéseddel de nem vagyok valami nagy informatikus sem.
@Porthoszkx
Olyan értelemben el akarom érni az internet felől is, hogy pl. mobiltelefonról megnyitni fileokat, stb. Egyébként azt gondolom a te megközelítésed is abszolút releváns, köszönöm. Abban tudtok még segíteni, hogy mi számít ma modern kétlemezesnek a Synology palettájáról? Sokszor észrevettem már más hobbiaimban, hogy bizonyos dolgok ellen nincs mit tenni/vitatkozni. Egy adott értékhatár alatt nem igazán értelmes/logikus vásárolni. Köszi -
meander
tag
Magamnak veszem a NAS-t és küzdök kicsit a döntéssel
Mint mondtam a gépemet akarom rá szinkronizálni, 4-5 torrent letöltés egyszerre és filmnézés média lejátszóval az alapfelhasználás + nyilván file megosztás időnként, tehát alap otthoni környezet. Azt nem tudom csak eldönteni, hogy a 800Mhz + 256Mb mennyire kevés.
60eHUF-nál nem akarnék többet költeni (persze nyilván nem kell az egész seggére sem vernem) és nem tudom eldönteni, hogy 115j nagyon olcsón, 118 kimaxolva a keretet vagy az adatbiztonságra adhatnék egy kicsit és 218j vagy egy használt 215+(60e-ért)....ja, honnan érdemes egyébként vásárolni? Hol vannak jobb árak? Vagy csak simán magyar számítástechnikai üzletek?
-
meander
tag
válasz
gyugyo79 #37698 üzenetére
Nekem is gyanús volt, hogy hdmi nélkül nehézkes lesz, csak nagyon nem értek hozzá, gondoltam megkérdezem. Köszi az infót
A felhasználás nálam egyébként annyi, hogy szinkronizálni szeretném rá a gépemet, töltenék le torrenteket (kb. 4-5 egy időben) és szedném róla a videókat esténként filmnézéshez. Ehhez szerintetek milyen erőforrást kellene társítani? Akár egy kazettás is elég lenne nekem nézek újat és használtat is csak nem tudom, hogy a 800Mhz / 256Mb elég-e bármire vagy nem érdemes szarozni és valami jobb kéne...? Köszi
-
meander
tag
Most vennék egy Synology NAS-t, amin többek között filmeket is tárolnék. A "Video Station" alkalmazás mit csinál? Csak indexálja és kereshetővé teszi a fileokat, vagy azon keresztül akár nézni is lehet a filmeket? Egészen pontosan arra szeretnék rájönni, hogy kábellel a TV-hez kötve megúszható a média lejátszó vásárlása, vagy mindenképp kéne vennem valamit, hogy gyorsan, mindenféle formátumot tudjak nézni a TV-n. Annyit még hozzá, hogy a TV ugyan okos TV de nagyobb fileokkal, rendhagyóbb formátumokkal nem nagyon boldogul. Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honda topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kompakt vízhűtés
- Milyen egeret válasszak?
- Le Mans Ultimate
- Elektromos autók - motorok
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Egy óra, két rendszer
- További aktív témák...
- Használt Iphone 15 Pro 128gb Titanium Black
- Exclusive ajánlat! Dobozos új LG GRAM /13. gen i7-1360P/16GB RAM/512GB SSD/17"COL/IPS/Gari QHD+
- HP ZBOOK Fury 17 i7-11850H 32gb ram 1 tb ssd RTX A3000
- A Legújabb! Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- Lenovo v15 g2 Ryzen 5 5500U 16gb ram 512ssd FHD
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest