- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Aktív témák
-
verser233
senior tag
Most ott tartok, hogy valamit állítgattam ezen a mail küldő progin, amikor a progi szerint az első 25-nek elküldte akkor jön ki a symantekes hiba és ennek az első 25- címzettnek a nevével, ha ezt leokézom akkor utána már azt csinálja hogy a 26.-tól küldi a levelet minden egyes levélnél a symantec ablak feljön és 100%-ot mutat tehát onnantól mostmár tényleg elküldi! Csak azt nem értem hogy az első25-nél miért csinálja:(((
-
verser233
senior tag
jaaaaaa már kezdem érteni! Bár mondjuk ha tényleg ez a gond akkor outlokkal miért küldi el?? ott úgy csinálom hogy a címzetthez egy cím a másolatot kap-hoz meg a többit, és elküldi! na elmondom miért nem használom az outlook-t. Azért mert van 800 tagom, hírlevelet küldenék nekik, namármost van 8 db yahoo-s címem, dE! ha beteszem őket az outlookba akkor a 8-ból csak egyetlen egy működik, a többit valami miatt letiltja, hát ezért nem szeretném én azt használni
-
-
verser233
senior tag
-
L3zl13
nagyúr
Symantec Email proxy a NAV email-védő részeéhez tartozik. Úgy müxik, hogy a levelező kliens kimenetét átirányítja erre a proxyra, ott csekkolja, hogy nincs-e vírus, és ez küldi tovább a szervernek. Volt már olyanom, hogy valamelyik progival összeakadt. Ha nem akarod használni tiltsd le a kimenő levelek ellenőrzését.
De lehet, hogy a hiba oka, hogy az ingyenes levelezőszerver smapvédelemként korlátozza az egyszerre küldhető levelek számát. -
verser233
senior tag
Hello mindenkinek!
Na, az van hogy az oldalam tagjainak akarnék levelet küldeni, ehhez a group mail free mail klienst használom, már egy csomó teszt mail-t küldtem a saját címeimre de eddig mindig csak 1 címre küldtem, azok szépen meg is érkeztek, de most hogy egy mail címmel akarok mondjuk 50 embernek kiküldeni egy levelet, az történik hogy a progi azt mutatja nekem végig hogy épp küldi az illetőnek meg ki is írja hogy sikeresen végrehajtotta, de kb minden 20, cím után kijön nekem egy kis ablak (Symantec Email Proxy) a következő szöveggel: Your mail message was unableto be sent because your mail server rejected the sender 421 resources temporarily unavailable please try again later. Na most ez azért hülyeség mert a camek amikre el kéne küldenie mind jó címek! és mindig a 20. után rakja ezt ki nekem de közben a háttérbe a mail progi továbbra is küldi ki a címzetteknek ő ott azt írja sikeresen! Tehát akkor most kiküldi vagy sem??? Ha csak egy címre küldöm nem pedig többre akkor is kijön egy ilyen symantec-es ablak de ott felmegy csík 100%-ra és kész, semmi error message, ez csak akkor jön elő ha egyszerre több embernek küldök. Nem lehetne valahogy kikapcsolni?? Ja és légyszi ne gyertek azzal hogy küldjem outlook-kl mert az nekem nem jó erre a célra (most hadd ne részletezzem)
Aktív témák
Hirdetés
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Építő/felújító topik
- No Man's Sky - Már elérhető a Worlds Part 2 frissítés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Gumi és felni topik
- Anime filmek és sorozatok
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest