Aktív témák
-
verser233
senior tag
Most ott tartok, hogy valamit állítgattam ezen a mail küldő progin, amikor a progi szerint az első 25-nek elküldte akkor jön ki a symantekes hiba és ennek az első 25- címzettnek a nevével, ha ezt leokézom akkor utána már azt csinálja hogy a 26.-tól küldi a levelet minden egyes levélnél a symantec ablak feljön és 100%-ot mutat tehát onnantól mostmár tényleg elküldi! Csak azt nem értem hogy az első25-nél miért csinálja:(((
-
verser233
senior tag
jaaaaaa már kezdem érteni! Bár mondjuk ha tényleg ez a gond akkor outlokkal miért küldi el?? ott úgy csinálom hogy a címzetthez egy cím a másolatot kap-hoz meg a többit, és elküldi! na elmondom miért nem használom az outlook-t. Azért mert van 800 tagom, hírlevelet küldenék nekik, namármost van 8 db yahoo-s címem, dE! ha beteszem őket az outlookba akkor a 8-ból csak egyetlen egy működik, a többit valami miatt letiltja, hát ezért nem szeretném én azt használni
-
-
verser233
senior tag
-
L3zl13
nagyúr
Symantec Email proxy a NAV email-védő részeéhez tartozik. Úgy müxik, hogy a levelező kliens kimenetét átirányítja erre a proxyra, ott csekkolja, hogy nincs-e vírus, és ez küldi tovább a szervernek. Volt már olyanom, hogy valamelyik progival összeakadt. Ha nem akarod használni tiltsd le a kimenő levelek ellenőrzését.
De lehet, hogy a hiba oka, hogy az ingyenes levelezőszerver smapvédelemként korlátozza az egyszerre küldhető levelek számát. -
verser233
senior tag
Hello mindenkinek!
Na, az van hogy az oldalam tagjainak akarnék levelet küldeni, ehhez a group mail free mail klienst használom, már egy csomó teszt mail-t küldtem a saját címeimre de eddig mindig csak 1 címre küldtem, azok szépen meg is érkeztek, de most hogy egy mail címmel akarok mondjuk 50 embernek kiküldeni egy levelet, az történik hogy a progi azt mutatja nekem végig hogy épp küldi az illetőnek meg ki is írja hogy sikeresen végrehajtotta, de kb minden 20, cím után kijön nekem egy kis ablak (Symantec Email Proxy) a következő szöveggel: Your mail message was unableto be sent because your mail server rejected the sender 421 resources temporarily unavailable please try again later. Na most ez azért hülyeség mert a camek amikre el kéne küldenie mind jó címek! és mindig a 20. után rakja ezt ki nekem de közben a háttérbe a mail progi továbbra is küldi ki a címzetteknek ő ott azt írja sikeresen! Tehát akkor most kiküldi vagy sem??? Ha csak egy címre küldöm nem pedig többre akkor is kijön egy ilyen symantec-es ablak de ott felmegy csík 100%-ra és kész, semmi error message, ez csak akkor jön elő ha egyszerre több embernek küldök. Nem lehetne valahogy kikapcsolni?? Ja és légyszi ne gyertek azzal hogy küldjem outlook-kl mert az nekem nem jó erre a célra (most hadd ne részletezzem)
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest