Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Aktív témák
-
Peet
senior tag
Nekem volt egy sony trinitron moncsim, ami ugyan nem volt flat (csak függölegesen) de a két csík persze benne volt mint a trinitron képcsöveknél. A csík eleinte kicsit zavaró, de nem vészes. Hófehér háttérnél látszanak csak egy kicsit. Pár század mm vastagok, ugyhogy nem zavarók.
Most egy LG795FT full sík moncsim van. Jobb ugyan, hogy itt nincs csík és teljesen sík, de nem volt tragédia a SONY se. Én azért cseréltem le, mert a SONY csak 85Hz-et tudott és már 4-5 éves volt, nem akartam megvárni, míg be nem döglik, ugyanis használtan vettem.
Szóval ha moncsit veszel a következőket tartsd szem előtt:
-megfelelő képátló
-frissítési frekvenciák, felbontások
-színhűség, megjelenítési sebesség (LCD-nél fontos)
FONTOS persze eldöntened, hogy mire is akarod valójában használni.
Na ennyit dióhéjban, amugy tényleg piszok sok cikk van erről a neten és itt a fórumba is ki lett már vesézve a téma.
Bye -
neduddki
nagyúr
HI!
Laposra kopnak ebben a temaban az ember ujjai! Amugy javalom akeresot, de hogy ne legyek lebaltazva:
A mb a magig brite szeria ami a samsung terminologia szerint dynaflat kepcsovet hasznal! ez egy lyukmaszkos kepcso! raadasul acsak a kulso uveg sij, a kepmegjelenito felulet domboru ezert a szemet becsapva siknak laccik, nem pedig homorunak mit a valodi sikok! from samsung katalog
udv
neduddki
Aktív témák
- Projektor topic
- Bittorrent topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Házimozi belépő szinten
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Linux kezdőknek
- Lényegretörő Akasa hálókártya a 10 gigabitre vágyóknak
- Fujifilm X
- Gyúrósok ide!
- Formula-1
- További aktív témák...
- SAMSUNG (LS27FG810SUXEN) 4K OLED 240HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GQ50F-B FHD 165Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF Gaming VG249QL3A
- 27% - ASUS TUF Gaming VG28UQL1A Monitor! 3840x2160 / 1ms / 144Hz / G-Sync / FreeSync BeszámítOK!
- SAMSUNG LS49AG952NPXEN 49" NEO Q-LED 5K GAMER 240HZ ! AKCIÓ
- 264 - Lenovo ThinkBook 16 (G7 ARP) - AMD Ryzen 5 7535HS, no GPU
- Microsoft Surface Laptop 6 Ultra 7 16GB 512GB
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- Asus TUF A15 FX506 - 15.6" Full HD 144Hz - Ryzen 5-4600H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 Ti - HUN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest