- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Yettel topik
- Netfone
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
lorcsi
veterán
Egy termeket lehet két eszkozre telepiteni es hasznalni ?
-
jegenye77
addikt
Sziasztok!
Az alkalmazás nyelve egyszer csak angol lett. Nem tudom hogyan!
Hogy tudom visszaállítani az eredetire? -
fater69
csendes tag
Sziasztok!
Letöltöttem a Sygic GPS Navigation, Maps &POI-t, a Microsoft Lumia650-es telefonomra. A prémium verzió fut, rendesen megvásárolva.Minden rendben működik, csak nagyon halk a navigáció hangereje. A telefonon egyébként minden elég hangerővel szól,csak a Sygic szól halkan.Valaki tud megoldást,hogyan lehetne a hangerőt növelni az alkalmazásban?Vagy ennyit tud és kész.
A telefonon, a média alkalmázások hangerő beállítása már a lehetséges legerősebbre van állítva.
A navigációs szoftverben nem találok állítási lehetőséget.Persze lehet, csak én bénázok... -
twon
tag
Sziasztok!
Hogyan lehet a legújabb verzió alatt megadni címnek gps koordinátát?
verzió: 17.2.2 (android) -
Smiro
senior tag
Tabletemen fut egy verzió, a telefonomra a napokban vettem meg a Full verziót + HUD + Traffi. Érdekes módon a Google Áruház csak a Sygicot jelzi. A telfonomra 7 napos próba után vettem meg, de a próbára - sajnos - a Car Navit töltöttem le. Az viszont dupla árban van.
Tapasztalat: a kb. 2 éve tableten futó Sygic Car Navi tökéletes, gond nem volt szinte soha.
SXZ-re (5.1.1) töltött GPS Navigation & Maps Sygic - nos, ez szar.
A teljesen új telefonon folyamatosan veszti a jelet, kilép a programból. HUD kb. 3 másodperc múlva lép ki hibaüzenettel. Legalább Sorry-val kezdődik a hibaüzenet
Traffi egy évre szól. Vidéken zéró jelzés - pedig rendesen teleb@ták az országot... Pesten 1-2 helyen jelez.
Most épp a fejlesztőknek próbálok néhány kérdést kiizzadni. Mondjuk 50 euró nem volt sok a max programért, de röhej, hogy a fizetős nem működik. A baj, hogy nem tudom, az új telefonom rossz-e, vagy a program szar. A tabletem nem kompatibilis a fizetős verzióval
Remélem, nem az lesz a tanulság, hogy aki fizet megszívja...
-
pixelmester.
aktív tag
Vettem sygic eu licenszet, de kár, h a kamionos változathoz külön meg kell venni a térképet
(nyilván, ott nagyobb adatbázisról van szó, de azért lehetne valami kedvezmény, ha már valaki megvette a szgk-s verziót...)
-
betyarr
veterán
sziasztok!
nemrégiben (kb. fél éve,nem emlékszem pontosan) volt amikor nagyon kedvezményesen meglehetett venni a sygic-et.nem tudjátok véletlenül,hogy az a play fiókhoz kapcsolódik,vagy telefonhoz?értem ezalatt,hogy egy gyári beállítás visszaállításánál/telefoncserénél a saját appok között megjelenik a play-en és rendesen vissza lehet tenni a telóra?vagy nem?
-
ShadowLac
addikt
sziasztok.Nem tudjátok hogyan lehetne a települések és az utcák nevét felnagyítani? mert most kb 1mm es.Nem lehet kiolvasni.
-
Alonsó
újonc
GPS Navigation & Maps Sygic térképet megvettem,de nem indul a navigáció és hang sincs.
ha tud valaki kérem segítsen.
köszi -
Tomika86
senior tag
Sziasztok!
Feltettem a telefonomra a Sygic legújabb verzióját(eddig nem nagyon tetszik). Ha jól tudom akkor Tom Tom térképeket használ. Mást nem lehet betenni alá, mert a balkán nem az igazi. Albániában alig vannak utak.
Köszönöm!
-
Fotozgato
tag
válasz
t72killer #21 üzenetére
Én használtam az iGO-t Androidon, de teljesen átálltam a Sygicre. Igaz, az új felülettel még nem békülem ki teljesen. Az iGO karakterei túl kicsik voltak még a Note3-mon is. Sygic térképei ha nem is 100%-osan (olyan nincs is), de jobbnak tartom, mint az iGO-ét. A Sygicnek nincs TTS magyar hangja.
-
Fotozgato
tag
Frissítettem a Playen a Sygic GPS navi programot.
Külső bluetooth hangszórót használok már vagy egy éve, hogy jobban halljam a zene mellett is.
Ez a Sygic verzió, meg csak a Note3 saját hangszóróján szólal meg.
Videó, zene, rádió a külső hangszórón szól, ez a Sygic meg nem hajlandó. (Bluetooth párosítás ok.)
Csak nálam szórakozik így? -
oszi666
őstag
az miért lehet, hogy androidon utcaneveket nem ír ki térképnézetben? úgy értem, ha pl angyalföld közepén vagyok kiírja a főút nevét de a környező 10-11 utcáét nem?
-
bendee8
csendes tag
meg lett az új telefonom nexus s, és kipróbáltam rajta az aura-t.. igo8.3-t használok, csak hozzá tudom hasonlítani. A felülete nagyon felhasznál baráti , sőt nekem már túlzás is ez a szőke nős felület
Még próbálom szokni. Szép a gui, mint egy primo. Még nem közlekedtem vele, csak végig szaladtam funkciókon, de már most látom nem lesz közös a jövőnk.. A tervezett útvonal előnézet ellenőrzése közben nálam is meg tud állni/fagyni hosszú másodpercekre -nem ez a jellemző, de előfordul. Zene hallgatás közben már az egész akadozik . Ezt betudom a HW teljesítményének, de ennél vékonyabb, filléres waqteq vason hasonló körülmények között nem volt sosem performancia problémám.. lehet a 3D kikapcsolásával javulna a helyzet, de elvileg a telefonban erre van külön hardveres gyorsítás.. ennyit a futásról. Mint írtam terveztem benne pár útvonalat. Piszok gyorsan tervez. Meglepett, hogy 4 éve kiépített utca nevét nem ismeri. Olcsó húsnak híg a leve, ok.. A program első indításakor figyelmeztet, hogy ne használjam a terméket vezetés közben, ezzel a jogi felelősség baleset esetén már rendezve is lett , de a legdurvább, amit mások is írtak, hogy valóban képes pl. a Váci útról balra lefordítani mellékutcába, ott ahol a kresz, ezt nem engedi. A másik, ami kiverte a biztosítékot nálam, hogy beírtam a Váci útra egy olyan házszámot, amiről tudom, hogy a Dózsa sarkán van, és ehhez képest a Sygic a IV. kerületben, még az északi vasúti híd után találja meg a házat. Említettem a felület úgy van kialakítva, hogy bármilyen szerencsétlen halandó képzés nélkül boldoguljon vele, ez pozitívum- ez azt is jelenti, hogy az advanced finomságok után már kutakodni kell, már amit hagytak benne állítani valót még.. Tehát "egyszerű "ember, aki csak annyit vár egy navitól, hogy elindítja, bepötyögi a címet és hátradől, 50% az esélye, hogy célba ér vele, szembe a konkurenciával. Nem beszélve a stresszről, amit a fent kifejtett problémák okozhatnak.. Ez így véleményem szerint gáz a köbön. A felület kellemes, hozza az elvárt szintet, logikus, nem kell pilóta vizsga a kezeléshez, de ott van az a de.. nem bíznám rá magam idegen helyen, és hát pont ez lenne a lényeg egy naviban.. Ha ezeket a hibákat orvosolják, akkor valószínűleg az ár fogja a mérleget billenteni.. nálam 5/10.
-
applause
aktív tag
Ma fekraktam Defy-re. A nézegetés közben kifektette, lefagyott kb fél percre.
-
Bazijoe73
senior tag
Bármilyen frissebb magyar térkép várható???
-
bensm
csendes tag
Félreértések elkerülése végett, az általam felsorolt hibák súlyosak. Legalábbis az, hogy olyan helyen akar balra fordítani, ahol tilos. Ilyen hibák miatt (ismeretlen helyen) teljesen el lehet keveredni. Na mármost, ha megvettem a navit két (vagy három-négy) komoly autóatlasz áráért, akkor azokért a funkciókért / többlet tudásért fizetek, amiket az autóatlasz nem tud, "bezzeg a navi".
A "védelem" meg kb. olyan volt, mintha valakinek a nem működő hűtőszekrényét azzal akarnánk megvédeni, hogy "áss pincét, és tartsd ott az ételeket".
A navi (pláne annyi pénzért) igenis, (bizonyos határok között) ugyanolyan megbízható kell legyen, mint egy hűtőszekrény.
A gond az, hogy ezek a problémák nem (vagy nem feltétlenül) jönnek elő rövid (7 napos) teszt során. Ráadásul lehet, hogy a különféle útvonal tervek 49%-ánál (szinte) tökéletesen működik. De - már elnézést - ha mondjuk a fék 99%-ban tökéletesen műlödik, de 1%-ban nem, akkor az a fék gyakorlatilag 100%-osan rossz.Azt már csak halkan jegyzem meg, hogy az elmúlt 25 évben bejártam Európát térképpel, úgyhogy nem kell ilyen kioktatónak lenni, "kedves" ddrgenya ( nomen est omen? )
-
llll
senior tag
válasz
Brutális eb #51 üzenetére
látod ezt nem tudom
de tényleg
azt tudom, hogy vmi célszerszám volt (ami persze nem biztosíték semmire) és kifejezetten kipróbálni szerette volna az uncsitesóm
de semmi közelebbit nem tudott róla mondani
még azt sem, hogy sygic, vagy garmin, vagy miféle progi voltés mondjuk ezzel végképp nem vagyok tisztában, de 1 esetleges feltörés során belenyúlnak magának a programnak a működésébe is??
nem csak vmiféle telepítési/használati engedélyezést piszkálnak meg?
(nem mintha lennének ilyen terveim, csak azért firtatom, hogy lehet-e ez "mentség" 1 progi ilyen számára?) -
llll
senior tag
persze, ebben a pesti esetben is ennyi volt a megoldás, hogy ki kellett jönni ebből az ominózus területről és máris újratervezett...de ez nem vmi "elegáns" megoldás ugyebár
ami a házszámokat illeti:
nem veled akarok kekeckedni (már eleve sem), de mondjuk itt újfehértón sem nagy kunszt megkeresni 1 házszámot, ha az utca már megvan
de mondjuk a hungária körúton...??
és egyáltalán
amíg vannak olyan navi programok (vagy térképek), amikben ezeket a hibákat már kiküszöbölték, akkor a többi (még hibás) igenis el van maradva -
ddrgenya
csendes tag
Nem vagyok számítógép guru, de a végtelen ciklus egy szoftveres hiba, próbáld ki , hogy letérsz a kijelölt útról és újra tervez. Biztos kellemetlen, de ember tervezte dolgokkal előfordul.Néha a saját agyunkat is kell használni (ha már van)
Házszám, hát volt hogy a ház elött álltam és a navi nem találta, de a sarokház jelentős terjedelmű volt, ráadásul még a szomszéd utcához is tartozott. Vagy mint nálunk, a szemben lévő oldalon 2x akkorák a porták így ott fele annyi ház van. A navi nem is jelez többet a páros oldalon mint amennyi van csak éppen hezitál mert a 13 számmal szemben nem a 6ost jelzi hanem hol a 10 , hol a 12. ettől függetlenül még minden futár idetalált, pedig hetente egy csomagom biztosan jön. -
llll
senior tag
itt speciel elsősorban az említett oda-vissza fordítgató végtelen ciklusra gondoltam
(mástól is hallottam már ilyet
pesten történt és nem volt ismerős az illető
ez azért elég nagy gáz 1 navitól sztem)
másodsorban pedig mondjuk a házszámok "tájékoztató jellegű" megtalálására -
ddrgenya
csendes tag
Én még nem találkoztam Magyarországon olyannal , hogy a navi ne vitt volna a címre. Volt hogy az útvonal megtervezése problémás volt ugyanis én más úton mentem volna , némi hely ismerettel, de késöbb rájöttem , hogy ha jól adok meg adatokat akkor a navi a nekem megfelelőt választja
-
llll
senior tag
annyira azért nem apróságok ezek
nekem sincsenek már (sajnos) irreális elvárásaim egyik navival szemben sem, de ez azért sztem is túlzás
magam részéről biza nem csak "tájékoztató jelleggel"/"nagyjából" szeretnék eljutni 1 ismeretlen címre
(...de ha tegyük fel irreális elvárás 1 navitól, hogy odataláljon...akkor mégis mit várhatok el "joggal"?)
(bensm:
egyébként a címben szereplő aura, vagy gps navigation művelte ezeket?
csak mert a mobile maps 10-es nekem eddig az egyik legtutibbnak tűnt - leszámítva a térképeit) -
bensm
csendes tag
Eddig háromszor csalódtam a Sygicban.
- Először nem tudta (BP-en), hogy a Szilágyi Erzsébet fasorról lehet balra felhajtani a Kútvölgyi út, Kútvölgyi lejtő felé.
- 1.b (kicsit hagytam próbálkozni, kíváncsi voltam, mi sül ki a dologból, volt időm) - ráadásul a Pasaréti útra vitt, onnan a Hargitai utcára, és azt akarta, hogy onnan forduljak balra a fasorra... (Anyád!)
- Másodszor bevitt egy "végtelen ciklusba". Egerből kifelé 2km-enként ugyanazon az úton állandóan oda- és visszafordított (volna. Időm ismét volt, kipróbáltam, mire megy. A második után kikapcsoltam)
- Harmadszor Bp-en a Hungária krt-ról (a Népliget felé tartva) balra fordított volna a Kerepesin. Na most azt ott nem lehet.Negyedik esélyt nem kap. Mit csinálhat velem ott, ahol nem vagyok ismerős?
By, by Sygic.
-
zoli62
addikt
Na nekem még egyelőre marad az Aura.
-
volvoguy
addikt
Üdv! Azt hol látom a programban (GPS NAvigation - Aura) hogy már aktiválva van? holtudom leelenőrízni?
-
-
nagash
senior tag
válasz
t72killer #38 üzenetére
Ez igaz, de nyílván akik mobillal navigálnak azoknak nincs más.
Hozzáteszem, hogy nekem nem sikerütl 1 hónap alatt még a felét sem kipörgetnem az 500Mb-os netemnek. Aki mobillal autózik annak 2700Ft/év-ért szerintem megéri a koca navigálás.
Természetesen én is a másik megoldást preferálnám ha lenne GPS-em. Szóval teljesen igazad van.
(Ráadásul a Sygic-nél országonként kell megvenni a szolgáltatást)
-
-
nagash
senior tag
Na látjátok, ezek érdekes kérdések.
A TMC az valami fizetős megoldásként rendelhető, de hogy hogyan működik nem tudom. Lehet, hogy kipróbálom 9,99€-t egy évre nem sajnálok annyira...
Nem tudom az upgrade-t, de nagyon szépen szoktak válaszolgatni a Weboldal-on.
Érdemes ezt az oldalt nézegetni, mert itt már írják, hogy free update van a térképekre, míg a magyar oldal ezért pénzt kér...
-
-
-
-
nagash
senior tag
Letöltöttem az alkalmazást ZTE Blade-re és annyira meggyőzött, hogy meg is vásároltam a Kelet Euróba csomagot (természetesen közbetlenül a sygic.com-ról) ami ~270 Ft/Euró árfolyamon 5366 HuF-ba került. Ennyiért nem kapni navigációt szerintem.
Mindenképpen ajánlom.
Egyébként már nincs Aura, összeolvadt egy másik termékkel. Mobile Maps + Aura
-
zoli62
addikt
Miben más a Sygic GPS Navigation Android [link] a Sygic Aura-nál? Elolvastam a leírást, de a vélemények nem elég meggyőzőek.
-
Látom, továbbra is "virágzik a topic"
-
-
GrandeP
addikt
válasz
t72killer #26 üzenetére
Teleatlas, nincs igazán toppon mostanában, vagy topmap-ost, vagy navteq-et használj.. illetve a kettőt ne keverd össze, mert ha csak 1 m különbség is van, két egymást érintő úton, akkor megbolondul..
pl topmap hungariasztán, teleatlas osztrák, nem tudja feldolgozni az eltérést a határnál... ezért elterel szlovák írányba... -
jaj
Amúgy az IGO is szokott fura dolgokat művelni. egyszer ausztriában autópálya helyett beküldött a buxusba, máskor meg ráterelt egy rossz autópályára, és mondta, h forduljak balra ott, ahol záróvonal volt
. (Svájc, Ausztria teleatlas térképekkel)
Esetleg imádkozhatunk a NavNGo-hoz, hogy adják ki a primó-t androidra/a sygichoz, h vegyenek TM térképeket. (nem ebben az évezredben várható...)
-
-
-
GrandeP
addikt
Sziasztok!
Át szeretnék váltani IGO 8 -navteq térképről-------> Sygic Fleet -re...
Van valakinek vele tapasztala már? Nem konkrétan a teherautós részéről, hanem csak úgy általában, tervez legalább olyan okosan mint az igo? :-\
Illetve poi-k és trafi kamerák szempotjából van olyan széleskörű?Köszi...
-
Eszerint simán kompatibilis androiddal.
Van esetleg valakinek tapasztalata, mennyire hozza az IGO 8.3 vagy a Primo szintjét az aktuális verzió? (útvonaltervezés minősége, térképminőség Mo.-ra/kelet-európára) Az igo-nak nálam eddig az volt a nagy előnye, h mindenféle térkép volt hozzá, pl magyar topmap térképek.
-
dokee78
félisten
Hátha valaki benéz!
Ha a Sygic Aura 2.0 térképeit beteszem a 2.1.2-be akkor fog működni?
Remélem ez nem Warez.
-
Bavid
senior tag
Sziasztok! Feldobtam az Aurat az SGS-emre, de a városkalauzok nem töltődnek le. Ötlet?
-
dokee78
félisten
Ha jól látom Iphone exlusive lett az AURA.
-
Phvhun
őstag
Jobbak ezek a cuccok az ilyen utvonaltervhu-s megoldásoknál ?
-
dokee78
félisten
Hát pörgős téma
-
dokee78
félisten
Hali van benne gyalogos navigáció is?
-
bensm
csendes tag
Nem akartam ezért új topikot nyitni, másik Sygic topikot meg nem találtam:
A Sygic Fleet / Truck a normál "Mobile / Drive" térképekkel ugyanúgy használható? Ebben az esetben érdemes a 8.15-ös (mostanáig legutolsó) Drive verzió helyett a 8.30-as Truck/Fleet verziót használni?
Azért kérdezem, mert előfordulhat, hogy valaki vesz egy példányt a Truck/Fleet verzióból, és azt szeretné használni személyautóban is, viszont nem lenne jó, ha nem lehetne "átkapcsolni" a Truck üzemmódról személyautós módra...
-
bensm
csendes tag
Majd valaki kijavít, ha nem jól tudom, de szerintem:
- Design/UI szempontjából az Aura már "valódi" 3D felületet nyújt, épületekkel, "tereptárgyakkal", szemben a MobileMaps "primitív", "üres" felületével.
- City Guide-okItt egy részletes ismertető (sajnos angol nyelvű)
http://iphonetunes.net/index.php/apps/comments/review_sygic_aura/
-
sbazsi
veterán
mi a különbség az aura és a mobile maps között
-
gombi01
tag
hi
Motorola Defy-n is marha jól fut...
zsír kis navigáció! -
zoli62
addikt
Letöltöttem, telepítette, Galaxy S-re. Hamar talál jelet, terveztem vele útvonalat pl Ausztriába. A 7 napos próvarzió elérhető az Android Marketen, vagy itt. [link] Úgy gondolom, érdemes kipróbálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mamas & Papas Flip XT3 babakocsi szett 3 az 1-ben
- LEÁRAZVA Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/512 NVIDIA T1200 4GB FHD
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- ÚJ GAMER PC, INGYEN POSTA R5/RTX4060/32GB RAM/1TB SSD
- OnePlus Open 512GB / 16GB RAM Tökéletes állapot
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest