- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
vampire17
addikt
Sztm itt a legtobben azert akarjak ezt hasznalni, mert eleguk van a szolgaltato fuggesbol meg a teljesen folosleges plusz Set Top Boxokbol...
Legalabbis en ezert akarom
Telekom internetem volt, amikor bevezettek az androidos boxot. Fullra megorultem, hogy vegre EGYETLEN eszkozon tudom az osszes dolgomat iranyitani (Plex, TV, HBO max, Netflix, Disney+, Amazon, Geforce Now, Youtube, Youtube Kids, Google Music)
Aztan jott a fekete leves...
- Nem megy az Adroid box, csak a sajat ONT-ra dugva, ugy hogy az ONT epiti ki a PPPoE kapcsolatot (en sajat routert/tuzfalat hasznalok) Mivel a Telekom Multicast-ot hasznal.
- Nincs Netflix.....
- A TV app felulete egy hulladek...Elkezdtem nezni az alternativakat, hogy megoldjam az EGYETLEN belteri "almom"....
Amiket neztem:
- IttOtt.TV - rossz minoseg, keves csatorna, hulladek app
- Telekom TV GO - nincs OkosTV app... (ez koncepcio a Telekomnal, igy terelnek mindenkit a Multicastos belterihez, hogy savszelt/eroforrast sporoljanak)
- Yettel TV - Az új nem lenne rossz, Android TV app is van, de mindenkepp kell melle valamilyen mas elofizu... Nekem semmi mas Yettel cuccom nincs...
- DIGIOnline - Nincs okosTV app, nem lehet csak "normal" TV elofizetes melle kapni. Nekem arra pedig nincs szuksegem. Minosege amugy nem tom milyen, ezt nem teszteltem.
- Vodafone TV - Szinten nincs Android TV app, csak a sajat set top boxuk, ami meg nem androidos... Valamint nincs lehetoseg csak TV elofizut kerni, mindenkepp kabeleznek/sajat cuccot raknak, akkor is ha IPTV-t akarsz... (nekem az meg nem kell, bent van a Telekom gigabit optika, hasznaljak azt...)
- Kaloz IPTVk - minoseguk hektikus, neha tűéles, néha borzaszto... (szagatt, bufferel, kesik a hang etc..) nyilvan az egesz illegalis, a "support" kb semmit nem er... Illetve eleve odzkodok attol h bamelyik pillanatban bannolhatjak az egeszet...
- Direct One - Ezt hasznalom most. A minoseg kozepes (a HD adok 720p-sek, de a bitrata nekem jobbnak tunik mint a sweet) ellenben nem szaggat, nem bufferel soha (en legalabbis nem tapasztaltam meg) Az appja egesz jo, van Android TV-re, megy barhonnan. Cserebe husegido van, 1 ev... sok ado nem HD (meg 720p sem...)
azok sem, amiknek amugy van HD valtozata.Sweet.tv - a Topic alanya Lenyegeben minden pozitiv vele kapcsolatvan. (jo Android app, nincs husegodo, sok HD ado, (ami most mar full HD!! ) tok jol kezelheto app. Ket problemat tapasztaltam eddig. Neha bufferel bizonyos csatornaknal (masok ugyanabban az idoben siman jol mennek) illetve nekem a bitrata egy picit alacsony pl a Direct One hoz kepest... De elviselheto meg (nem vagyok nagy foci rajongo, ahol pl ez nagyon latszik a gyors kameramozgasok miatt...)
Szoval osszefoglalva ez az en okom A direct one husegem majusig tart, ha addig a buffereles gond megoldodik, akkor valszeg valtok sweet-re...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Üdv, Leki78 kolléga javaslatára itt. Am egy kérdés, Kodi alá implementálható valahogy a csatornalista?
Esteleg Amazon FireSticken, különálló appként is megteszi. Az ugye androidos, de nem feltétlen kompatibilis.
köszi -
no1r
őstag
válasz vampire17 #152 üzenetére
Telekom TVGO <<< úgy tudom, ha leszeded az APK-t akkor fel lehet installálni android TV-re és működik vele mintha csak telóval indítanád.
Én töltöttem le APK-t de sajna nincs (még) Android TV-m szóval kipróbálni nem tudtam.a gúny a győztesek kiváltsága - https://www.instagram.com/nimrodnyul/
-
Sword
őstag
Az pont elég, hogy nem kábelen jön
Nálunk kábelen csak a Voda jön és kész. Ha az nem tetszik, hiába szeretnék Digit - azt se szeretnék, csak ez volt a példa - .The lesbians next door bought me a Rolex for my birthday. I think they misunderstood when I said I wanna watch...
-
Arni9010
aktív tag
Nálunk például nincs vezetékes szolgáltatás. Telekom réz lenne, de nem hajlandóak bekötni Szóval mobilnetünk van jelenleg, de a környéken minden torony túlterhelt és messze is van, úgyhogy majd a cél egy starlink net lesz... (Teszem hozzá, Óbuda szélén lakunk, nem is valami távoli faluban )
Nyilván így nincs lehetőségünk kábeltv-t nézni. Eddig a yettel TV-jét néztük, de mivel nincs náluk előfizetésünk, most váltani kell valami másra.
Eddig egész jók a tapasztalataink a sweet tv-vel, néha a bufferelés előjön, de a héten ez mintha már jobb lenne, illetve a képminőség is javul, ahogy a többiek írják
Most telt le az ingyenes próba pár napja, úgyhogy előfizettünk rá. -
vampire17
addikt
Megint bovult a csatorna lista, elerheto az ATV is, HD minoseben. Tobben is kerestek amugy facebookon is. (nekem spec. nem hianyzott.. )
-
Mano66
senior tag
Van olyan film a videó tárban ami ingyenes? Vagy mindenért fizetni kell? Mert akkor nagyon drága!
Cafelat Robot, Kinu Simplicity Special, iPhone 15 , Synology DS218+,.
-
törölt tag
Most hogy lett ATV, már csak a Da Vinci HD, Life TV HD, HISTORY HD, Fishing&Hunting HD, Spíler 1-2 HD, Match4 HD hiányzik és akkor teljes (lenne) a paletta. A CBS Reality-re meg magyar hang kéne, de amiatt majd írok nekik.
-
kis.zsolt
tag
Nekem a kedvencem a 3 cseh-szlovák népzenei és/vagy sláger csatorna. Hiánypótló!
Ne kérdezd: LEGÁLIS!!!
-
vampire17
addikt
Nalatok is volt gond tegnap delelott az AMC-vel?
Hiaba nyomtam ra, csak bufferelt...
Illetve talalkoztam egy olyan jelenseggel is, (ezt tegnap vettem eszre) hogy gyors jeleneteknel mintja "akadna" a stream.. nem bufferel, csak igy megakad 1 mp-re a kep.
Estere megjavult amugy. En is kerdezgettem amugy chaten ezt azt toluk. Par kerdes utan nekem is mondtak h jelentkezzek tesztelonek a facebook chaten. Irtam nekik ott, h tesztelnek, meg nem reagaltak.
[ Szerkesztve ]
-
eFeMeR74
senior tag
-
Sword
őstag
válasz eFeMeR74 #168 üzenetére
Annyira nem értem miért kell EU-n belül vpn-ezgetni, ha más ország adóit szeretném nézni.. fizetek érte. Onnantól kezdve új hibafaktor, ha a vpn vacak, a tévézés is az lesz.
Ha az a baj, hogy minden ország adóit lehetne nézni ugyanannyiért, akkor legyen országonként az előfizetés és kész. Profilban lehet rögzíteni mit nézhet és mit nem. Directone eleve úgy hirdeti, hogy külföldről is nézhető a szolgáltatás, ezért azt gondolnám, hogy nem jogi akadálya van....The lesbians next door bought me a Rolex for my birthday. I think they misunderstood when I said I wanna watch...
-
eFeMeR74
senior tag
Erről megkérdezhetnéd az Osztrákokat is.
ORF1 is net csak hazai IP.
Itt nem az a lényeg, hogy fizetsz hanem mennnyi embert engedsz rá és mennyire terhelik le. Egy Koncertre sem engednek be csak annyi embert amennyi elfér.( hiába fizetnél érte, ennyi a kapacitás) A minőséget csak bizonyos feltételek mellett tudja biztosítani a Sweet is 4 eszközre enged. Ráadásul itt még 15 nap ingyenesség van ami ugyebár régebben 30 nap volt. Az előfizú is kuszott szépen felfelé ahogy egyre többen rárepültek. Hát kb ezért van, hogy kizárnak bizonyos régióból.MI Box S-Archer-OP8T-NSA310-Toshiba A300-MI Robot Vacuum-RoidmiF8
-
1stVikman
senior tag
Én pont erre kérdeztem rá az ügyfélszolgálaton, hogy lehet-e országot váltani valahogy. De sajnos nem. VPN - t ajánlották, ezért használom úgy.
Vagy még megoldás lehetne, hogy más országok csomagját kedvezményesen hozzávenni, mint pl.a Digi SK - nál. (Ott ugye előfizetsz műholdon a szlovák adókra 10,60€ a legkisebb, majd 3,30€ a magyar csomag.) Itt is alternatíva lehetne.
Más
Szombat hajnalban akartam tv-zni, de film+, film4 csak színes csíkok voltak, amc csak pörgött, még 2 -3 csatornát néztem, ami gyengélkedett, aztán már nem emlékszem melyiken aludtam el. -
kis.zsolt
tag
válasz eFeMeR74 #170 üzenetére
Még mikor "fiatal voltam és kellet a pénz", bizony gyártottam ilyen-olyan honlapokat. Rendkívül egyszerű leprogramozni, hogy egy egyszerű legördülő menüből kiválaszd melyik ország csatornakínálatára szeretnél előfizetni. Nem is értem, miért IP alapján figyelik, hogy mit adjanak nekem, hiszen mindannyian látjuk, hogy ez nem előremutató megoldás.
Ne kérdezd: LEGÁLIS!!!
-
vampire17
addikt
válasz 1stVikman #171 üzenetére
Fejleszto csoportban irjak , hogy ismert problema volt a hetvegen, nem sweet oldalon volt a gond, hanem a szolgaltatas akiktol ok veszik a streamet, ott volt gond.
Elv mar elharitottak a problemat.
A dolognak nem technikai akadalya van, hanem jogszabalybeli. Egy ceg egy adott orszagra veszi meg a sugarzasi jogot, bizonyos csatornakra. A Sweet tobb orszagra is vett ilyen jogot, nyilvan minden orszagra mas mas csatorna (az adott orszag sepcifikus csatornai) jogait.
Azt , hogy te honnan TV-zel, geolokacio alapjan, (IP-cim) hatarozzak meg. A Telekom TV Go pl pont igy mukodik. Itthon megy szepen, de ha elinditod pl Angliaban, akkor nem megy. (mert a telekom nem vette meg a sugarzasi jogat az adott csatornanak arra a regiora)
Nyilvan jo lenne, ha pl regisztracio alapu lenne a "helymeghatarozas" de azt ugye konnyu lenne kijatszani... Ezert hasznaljak az IP alaput.
Illetve megoldas lenne, ha tobb orszagra is megvenne a sweet a jogot, de mint lathato, ezt meg nagy cegek sem teszik meg... (pl telekom)
[ Szerkesztve ]
-
urgoz
aktív tag
Aki bent van a teszt csoportban, kérdezze már meg, hogy nem kaphatnánk mi is azt az MTV 80's streamet, mint a románok? Ott ugyanis rendben van a képarány (4:3). Tartalomra sincs semmi különbség.
-
Arni9010
aktív tag
válasz #72010496 #163 üzenetére
Nem rendelhető sajnos.
Itt olyan gyenge a yettel térerő, hogy a mobilnet házon belül abszolút nem működik, házon kívül is alig. 9dB külső antennával is csak ilyen 10/5 Mbps volt elérhető, a telekom az egyetlen mobilszolgáltató ami használható. T-vel olyan 30/30 Mbps megvan viszonylag stabilan. -
vampire17
addikt
válasz kis.zsolt #175 üzenetére
Amit még fontos sztm tisztázni, hogy míg más szolgáltatók applikáció alapú stream je egy kiegészítő szolgáltatás a fő (általában STB) mellett, aminél pont az a cél , hogy az otthonodtol távol is TV-zhess,. Addig a sweet a STB -k alternatívája inkább és nem annyira a "hurcolas" a szolgáltatás célja.
-
törölt tag
Valaki tudna nekem ajánlani egy valóban ingyenes VPN-t a regisztrációhoz? Amiket eddig találtam, azok vagy nem ingyenesek, vagy nem tudják Magyarországot.
köszi -
htc07
addikt
válasz vampire17 #181 üzenetére
Köszi!
Lejárt a 15 ingyen napom, mondom akkor most ránézek, 390 forintot megér még.
Ja nem, nem lehet előfizetni, mert a bankkártyaadatok megadása után visszadob a főképernyőre, és írja, hogy lejárt az előfizetésem.
Van még mit csiszoljanak ezen. Emailezgetni nem fogok velük hogy légyszi hadd fizessek elő.
Szerk. curve kártyával sikerült, nem értem
de az mtv 80s még mindig szét van húzva.[ Szerkesztve ]
-
vampire17
addikt
Nekem Revolut van mogotte amugy
Bar hogy ez kinek a sara, a szolgaltatonak, vagy a banknak, vitathato... OTP kartyad dombornyomott? Visa vagy Mastercard? Paromnak pl a Visa kartyat (OTP) meg a Penny olvasoja sem fogadta el
Nekem is van Curve/Revolut kartyam is, en mindenhol azt hasznalom, mert csont nelkul megeszi minden. OTP egy fos...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ok, én ezt nem értem.
Megcsinálom a regisztrációmat, nagy nehezen feltelepítem Firestickre, ami azt mondja, hogy appon keresztül regisztráljak
Felteszem az appot telóra, erre semmi bejelentkezés, illetve vagy googlen, vagy facebookon keresztül lehet csak.
Most akkor mi van? -
törölt tag
válasz #48613632 #190 üzenetére
Pontosítok, mert nem biztos, hogy érthető.
- Csináltam egy regisztrációt az UK-ban, Magyarországra állított VPN-el.
- Felvarázsoltam az appot a Firestickre, merthogy azon nincs Goole Playstore, az Amazonos appstoreban meg nem található.
- Telepítés után bejelentkezéskor azt mondja, hogy jelentkezzek be a mobileszközről, majd másolja be ezt a kódt: XXXXX (itt van egy kód) na gondolom, ez már haladás
- Felteszem a telóra, hogy akkor majd azon bejelentkezek, és onnan aktiválom a TV-t, de csak google vagy facebook fiókkal akar beengedni.
És itt most akkor elakadtam
Akkor most minek regeltem PC alól, ha nem enged úgy belépni, hogy felhasználónév/jelszó?
TV-re sem enged belépni ...[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz #72010496 #192 üzenetére
Igen, innen. Letöltöttem, átmásoltam Firestickre, ott feltelepítettem, és azt mondja, jelentkezzek be telóról. (vagy ott is van google/facebook kombó)
Am ha neked megy bejelentkezés nélkül, akkor mégis honnan tudja, hogy Te vagy az user? Egyszer valahol be kellett jelentkezned, vagy nem?
...
Ja várj, azt még nem próbáltam, hogy telóra is onnan töltöm le ... pill. (Telóra appsoterból töltöttem)[ Szerkesztve ]
-
vampire17
addikt
válasz #48613632 #191 üzenetére
Jo appot raktal fel? Nekem teljesen maskepp nez ki, ami kepet te linkeltel, az olyan mint a TV-s app...
https://play.google.com/store/apps/details?id=tv.sweet.player&hl=hu&gl=US
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Most addig eljutottam, hogy a sz.gépen, a sweet.tv felületén sikerült addolnom a TV-t, amin viszont kaptam egy üres appot, fekete képernyővel ...
szerk:
Na ok, ha kikapcsolom a VPN-t, vagy visszateszem angol IP-re, akkor a gépen sincsenek adások. Ugyanaz a fekete kép fogad. Amint visszateszem magyarra, vannak adások. Akkor mégis kell folyamatos VPN kapcsolat?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest