- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
vodika
tag
Vágom...! Vagy mégse...
Akárhogy is , köszi a tippet!
Ha megy holnap ezer hálát rebegek el neked a fórumon..
Vodi -
vodika
tag
Köszi Unic, rajta vagyok! Ha jól megy, ma legyalázom a gépről a dögöt....
Ennek ellenére szkeptikus vagyok, miért nem talált semmit a virusirtom?? Meg a spéci tool-ok? -
vodika
tag
Alapvetően megpróbáltam már SP1-et felvarázsolni de csak gondom volt vele, a baj az, hogy úgy menten ki a netre a Windows telepités után, hogy nem volt fent virusirtó és firewall sem a gépen... Itt hibáztam azt hiszem...
Alapvetően az ba**a a csőröm, hogy van egy relative gyors jó gépem és szarbb mint a régi K6-2 450-es....
MI a megoldás?
Azt hiszem gyalu és visszaficcen a W2K.... -
vodika
tag
Helló Den,
Ezt még értem is, de miért lövi ki a gépemet ha a netre megyek tűzfal nélkül és ha megpróbélom leállitani, akkor 60 másodperces kegyes várakozás után RPC által kezdeményezett gépújraindulást szenvedek el. Amúgy meg 5 hasonló nevű aktiv taskom van, emi több mint kellene és ebból egy röpke 3-5 perc alatt 20-30 MB-ra hizik fel... Nem értem, ami a kisebb gond de dög lassú a vas... Már piszkosul bosszant...
Vodika -
vodika
tag
Hali Srácok!
Újra feldobom a témát, mert nálam épp most aktuális. Sokat nézelődtem a Neten és arra jutottam valami trójai szörny.... Letöltöttem a megfelelő software-eket (Stinger stb.) és a legújabb virusirtó dat-okat. Hazamentem röhögve, hogy jól kitörlöm a dögöt... Na erre jött a pofára esés, mert semmi nem detektált semmi rendellenest... Bár nálam nem fogja a procit a svchost.exe, csak a mérete hizik mint állat és dög lassú az Athlon 2,5-öm. Leállni meg alig akar... Néha újra is indul a vas...
Na erre varjatok gombot! Minden segitséget előre is köszönök!
Ja és Win XP van rajta....
Szerintem felcsapok egy W2K és le van a gond! Sok topic-ot átolvastam de nem találtam az én esetemnek megfelelőt ezért bocs ha olyan témát feszegetek, amit már mindenki tud és un...
Üdv:
Vodika
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox Series X|S
- sziku69: Szólánc.
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- LEGO klub
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen routert?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest