- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
flymi
addikt
válasz
apholyon #181586 üzenetére
Én három mátyásért vettem cirka másfél éve egy Sinobit. Elegáns, visszafogott, mondhatni majdnem szép. Olcsó és még működik is.
Egy óra mutassa a pontos időt, egy telefonnal meg tudjak telefonálni... De ez az én véleményem.
Jujj de rossz helyre jöttem ezzel a hozzászólással. -
flymi
addikt
Na, úgy látszik itt nem kapok válasz a kérdéseimre, csak a nyócszáz olyróm van egy órára a téma...
-
flymi
addikt
Üdv urak!
Elég régen, úgy fél tucat évvel ezelőtt láttam egy hirdetést egy aukciós oldalon, ahol láttam egy 24 órás Raketa márkájú karórát és egyből beleszerelmesedtem, viszont megvenni nem tudtam, mert az akkori fizetésem egy nagy nulla volt, mondjuk most egy picit több.
Jövő év elején lesz a szülinapom, gondoltam újra körülnézek, vadászok egy szép fekete vagy kék óralaposat és meglepem magam vele. A kérdések, amik felmerültek ezzel kapcsolatban és amiért ide fordultam: mire érdemes ezeknél odafigyelni és nagyjából milyen ársávban mozoghatnak ezek a példányok? (Illetve mennyit érdemes érte adni, ha talál az ember belőle működő példányt?)
Igényelnek karbantartást és ha igen, annak mennyi a költségvonzata egységnyi időre? Érdemes-e elvinni vásárlás után egy szakértő óráshoz megnézetni?
Nem értek ezekhez a szerkezetekhez, nem is vagyok nagy órahordó. Egy 3000 Ft-os fehér Sinobit szoktam felvenni ha nagyon ki kell rittyentenem magam valahová, ezen kívül egy Elan márkájú fekete óralapos arany színű van, de arra már vagy 10 éve rá se néztem, leginkább a színkombó miatt.Pedig mutatós, csak hát egészen más nézni és más hordani.
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Facebook és Messenger
- Futás, futópályák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- SkyShowtime
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest