- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cha-b
senior tag
válasz
beleszólok #81237 üzenetére
Igen azt tudom, hogy mindenképp van járáseltérése. ETA 2824 2-ről én olvastam már 3 mp-ről is. Jó persze nem kell hogy COSC legyen, de a +15/nap soknak tűnik elsőre, és nem is azt mondom, hogy járjon úgy mint egy kvarc, de azért jó lenne 5-10 közé belőni ha lehet, de persze minnél pontosabbra amit ki lehet belőle hozni. Persze ez függ a viselési szokásoktól is.
Szerk.: de az lenne a legjobb, ha találnék egy olyan állást amivel éjszaka "visszakési" , mert akkor hozzá se kellene nyúlni.
-
tangiers
tag
válasz
beleszólok #53748 üzenetére
Köszi a nyugatatást, de megnéztem mégegyszer, sajnos nem érzéki csalódás. Lehet én vagyok szőrszálhasogató, de most folymatosan ez jár a fejembe és provokálom az órát, hogy csinálja.
Az óra pontosan jár, eltérés nem jelentős, azt észrevenném. Valakinek esetleg még építő hozzászólása az adott problémámhoz van? Két kollégán kívül más reagált.
Közben beesett még egy kollégától link. Máris nézem!
-
liverich
csendes tag
válasz
beleszólok #53636 üzenetére
Az Oris is etát illetve most már sellitát tokoz, még ha saját kaliberként is adja el. Szerintem nem kell neki hivatalos márkaszervíz.
-
WiZARD
addikt
válasz
beleszólok #53636 üzenetére
www.hantosora.hu
korrekt órás mester -
aischylos
tag
válasz
beleszólok #53634 üzenetére
Igaz.
De ha csak tisztításra van szükség, akkor Hantosék megfelelőek.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3041, 96% Akkumulátor
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2983
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest