- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
seiko
senior tag
válasz
bobkapus #16219 üzenetére
Sajnos ettől tartottam, hogy nem a szerkezethez kell alkatrész.
Így viszont valóban vagy az anyacégtől, vagy valamelyik szerviztől kell rendelni.
A tubust szerintem tokcsőnek nevezik, a menetes koronák erre csavarodnak rá.
Sajnos ez a két pici alkatrész aránylag könnyen tönkremegy, emiatt is kötelező cserélni pl. a Rolex-eknél minden (gyári) nagyszerviznél, még akkor is, ha ezt semmi nem indokolja.
A WDL I. szerviz a Kristóf téren (Petőfi Sándor u.-Váci u. között) van, de jók még Hantosék, és a Tempora-nál is dolgoznak jó szakemberek (küldök telefonszámot privátban).
Egy topiktársat nemrégiben küldtem az érdi szervizbe, remélem nem lesznek negatív tapasztalatai. -
seiko
senior tag
-
BaczoniN
csendes tag
válasz
bobkapus #8451 üzenetére
ÜDV!
Sok türelemmel, és biztos kézzel
Értem ezalatt, hogy hetekig kell tesztelni, és van, hogy a mili századrészével játszani, ha pontosat akarsz(ez szerkezet függő is)Nekem sikerült anyukám régi Lucs(bocs ha rosszul írtam) óráját úgy be lőni, hogy 2-3 naponta megy el egy percet.Ezzel szemben apám Seiko 5-ös órájánál el tudtam érni, hogy 3 hét alatt csúszik egy percet.
-
soldier2
őstag
válasz
bobkapus #8451 üzenetére
Ez egy karóránál azért biztosan bonyolultabb, mint egy ingás falióránál. Ezt csak azért írtam, mert az minden bizonnyal egy sokkal egyszerűbb szerkezet, és mégis megoldható hogy viszonylag pontos legyen. A gondok ugyebár már a kinyitásnál kezdődnek, nem ritkán célszerszámot igényel. Új óra esetén meg bukod a garanciát is, és akkor még a rossz esetben ugrott vízállóságról nem is beszéltünk. De ha mindenképp barkácsolni akarsz (én nem tenném
) akkor tegyél fel képet az óráról, van itt néhány lelkes topiktárs aki biztosan segít.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3062, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest