- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fagyalllo
őstag
válasz
alphaville #193852 üzenetére
És mit csinálsz ősszel?
-
fagyalllo
őstag
Ashtray
-
fagyalllo
őstag
A hélium más és nem a fémen, hanem a tömítéseken át juthat be nagy nyomáson, hosszú idő alatt a tokba, majd a külső nyomás csökkenésével, azaz ahogy közeledik a felszínhez, ki is nyomhatta az üveget. Erre találták ki a szelepet, illetve a Seiko Tunánál ezt küszöbölték ki spéci tömítésekkel.
-
-
fagyalllo
őstag
A héten második embertől hallottam egy számomra új hülyeséget, miszerint a vízálló órákat vákuum alatt szerelik össze. Gondolkoztam, hogy a nyilvánvaló baromság ellenére mégis rá lehetne-e erőltetni valami magyarázatot, de csak hátrányát találtam.
Ha még védőgáz, vagy túlnyomás, arra lehetne valami marketing bullshitet kanyarítani, de erre...
Van valakinek ötlete, honnan terjedhet ez a legenda? -
fagyalllo
őstag
válasz
pulutodurumo #193596 üzenetére
Rosszindulatú bunkó vagyok, miért kell ezen még meglepődni?
-
fagyalllo
őstag
válasz
krisztianAMG #193474 üzenetére
jhp@seiko.hu címen elérheted a szervizt, a válaszidő nagyságrendekkel lecsökkent, mióta...
-
fagyalllo
őstag
Sportosodik a GS:
-
fagyalllo
őstag
válasz
pulutodurumo #193437 üzenetére
Figyelj, egy szakértő szem ezt látja. Lehet hogy neked, vagy nekem nem világos, másnak viszont egyértelmű.
-
fagyalllo
őstag
válasz
Intruder2k5 #193414 üzenetére
Kár érte, már úgy unjuk az órákat!
-
fagyalllo
őstag
válasz
ricsik #193372 üzenetére
Az történik, hogy egységesítik a palettát, a 5 Sports feletti nem sportos órákat a Presage családba terelik. Tényleg kár a régi feliratért, nekem is jobban tetszett.
A koktél sorozat második generációjával pedig az a helyzet, hogy nem akarták drágítani, ezért kapott 4R szerkezetet. Mivel a 6R-t feljebb tolták, az már nem fért bele.
Ebayen még lehet venni kifutó 6R órákat jó áron, de érdemes sietni, a SARB035 pl. pont 1-2 napja lett megint drágább 26 fonttal az "íreknél". -
fagyalllo
őstag
válasz
freddirty #193329 üzenetére
Jó a szíj, láttam már élőben, csak a csatja túl nagy szerintem ehhez az órához.
Közben az én MM csatom kálváriája folytatódott, a hibás helyett kaptam egy újat, ami szintén hibás. Gyanúsan selejteket árul a fazon, nem is ellenkezett, mikor a fele pénzt visszakértem, azonnal utalta is. Most veszek tuti helyről drágábban, a két rosszat pedig próbáljuk javítani, hátha.
-
fagyalllo
őstag
válasz
mr.perfect #193293 üzenetére
Nem feltétlenül állítani, simán csak húzni rajta, nem automata.
-
fagyalllo
őstag
válasz
marec1122 #193283 üzenetére
Magyar leírás: [link]
Ezzel az órával egyszerre két időzónát lehet megjeleníteni.
A koronát kihúzva a második pozícióba a 24 órás mutatót tudod állítani a hagyományos módon, együtt a percmutatóval. Ezekkel állítsd be a pontos időt.
Ezután a korona első pozíciójában a 12 órás mutatót tudod egy órás lépésekkel állítani. A dátumot is ezzel állíthatod be, minden második körnél váltja, ráadásul mindkét irányba bátran tekergetheted, azaz a dátumot visszafelé is lehet állítani ezen a szerkezeten.
Szóval a 24 órás mutatóval beállítod az otthoni pontos idő, majd mikor elutazol Bukarestbe, a 12 órás mutatót átállítod a helyi időre, így mindkettőt egyszerre le tudod olvasni.
A kis gomb az akku töltöttségét mutatja. Megnyomva a mp. mutató előresiet max. 30 másodpercet az akku töltöttségének megfelelően: -
fagyalllo
őstag
válasz
BloodRay #193277 üzenetére
Nemrég beszéltem valakivel, aki korábban a reptéren pénzügyőrként szemlézte a csomagokat. Az ő idejében nagy lazaság volt, futószalagon mentek az átvilágítás alatt, alig vettek ki néhányat. Most viszont nagyon átnézik, nagyságrendekkel több a munka, ráadásul a gyenge pénz miatt sok tapasztalt ember lelépett. Tipikus állami cég...
-
fagyalllo
őstag
válasz
pulutodurumo #193247 üzenetére
Élelmes tolvaj volt, feltörte a zárat
-
fagyalllo
őstag
válasz
stranger28 #193082 üzenetére
Ezt csak benyugtatózva lehet végignézni, annyira idegesítő a fazon, ráadásul hülyeségeket is beszél,
-
fagyalllo
őstag
válasz
alphaville #193029 üzenetére
Csini az a kis Orient, te voltál a lány?
Ventus: forma szín tetszik, jól állna a számlapnak némi felirat
-
fagyalllo
őstag
Neked se sikerült értelmezni a tegnapiakat. Nem többes szám, hanem konkrétan Mamuska megjegyzéseit
nevettük ki"támadtuk", amihez semmi köze nem volt az órájának, csak a sértett önérzetének, Lami66 posztjának (remélhetőleg) szándékos félremagyarázásának és pl. hogy rólam is baromságokat beszélt. -
fagyalllo
őstag
válasz
Mamuska #192964 üzenetére
Mivel a kiinduló posztot nem sikerült értelmezned, nem arra válaszoltál, hanem a fejedben létező alternatív valóságba illesztetted be a hozzászólásaidat, ezért értelmes vitát se lehetett folytatni. Ha pedig valakit pofonvágsz, ne sértődj meg, ha visszakézből tökönrúg.
-
fagyalllo
őstag
válasz
Mamuska #192953 üzenetére
Senkit nem bántottál meg, magadból csináltál bohócot azzal, hogy a kedvenceidet (svájci órák) ért még csak nem is kritikát, hanem megjegyzést személyes sértésnek vettél és figyelmen kívül hagyva a leírtakat személyeskedő vagdalkozásba kezdtél. Mi ezen remekül szórakoztunk.
-
fagyalllo
őstag
válasz
Mamuska #192933 üzenetére
Ööö, elolvastad hogy mit írt? Szépen megindokolta ám, az érzelmek pedig inkább téged vezetnek.
Lauda: szingapúri posta ajánlott küldemény, a ragszám SG-re végződik. Valóban nem szokták maguktól küldeni, csak a postára adásról értesítenek, külön kell kérni a ragszámot.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2906, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest