- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BloodRay
veterán
válasz
K.Andras.Vfx #207706 üzenetére
-
BloodRay
veterán
válasz
K.Andras.Vfx #207702 üzenetére
Az nem "normál" titán...
-
BloodRay
veterán
válasz
K.Andras.Vfx #207697 üzenetére
Tudtommal könnyebb az acélnál, nem keményebb.
-
BloodRay
veterán
válasz
squir #207630 üzenetére
Sejtem.
Most, hogy meglett az idei óra, teljesen nyugodt vagyok amúgy. Max csak jövőre tervezek újat venni és akkor is csak úgy, hogy valamitől megválok, a 13 darabnál nem kell több semmiképp, szegényeket mindig sajnálom ha nem kapnak "csuklóidőt".
Idén már max csak új forgatót veszek valami komolyabbat majd év végén. -
BloodRay
veterán
válasz
Alpachino #207627 üzenetére
Valóban, de én arra céloztam, hogy ha az éves jövedelmem 10%-át költöm órára és van mondjuk 13 órám, akkor azokat nem feltétlen kellett mind egy évben vennem.
(#207628) squir -> Jézus, nem láttam semmit, rá se merek nézni milyen lehet a fekete, vagy a karbon.
De tényleg, nekem nem épp a kedvenceim a sárga számlapok, de ez még ezzel is frankó.
-
BloodRay
veterán
válasz
Polarstar #207334 üzenetére
Mármint a sima feketére gondolsz? Szerintem az se rossz, de olyasmim már volt, most valami különlegeset szerettem volna, így csak ez és a limitált zöld kiadás volt versenyben. Mivel a PADI-ra kaptam nagyon jó árat, így az lett.
(#207335) dzsi23 -> A lünetta nagyon jó kérdés, fogalmam sincs kéremkapcsoljaki. Ránézésre olyan mintha zafíros lenne, de netes review-kban azt mondták, hogy valószínű acél, de fényes, felületkezelt fajtából és ami nekem nagyon tetszik, hogy a pereme is érdekes, fémes kék.
-
BloodRay
veterán
-
BloodRay
veterán
válasz
pulutodurumo #207169 üzenetére
Igen, ez testvérmodell. De a miénk pasztellrózsaszín nem fehér.
Féltem látatlanban rendelni, de tökéletes méretben neki. -
BloodRay
veterán
válasz
pulutodurumo #206444 üzenetére
Az ilyen 8-as kategóriás Miyota nekem is már durva ilyen árkategóriában, de speciel én nem sajnálom a pénzt a 6R-es Seikora majd az olcsóbb Zelos-sal szemben, mert jobban tetszik amit venni szándékozok.
Ugyanakkor persze mondjuk 2000€ körül már a 6R-es órát tartanám túlárazottnak. Ugyanakkor egy szinttől (Miyotánál 9-es, Seikonál számomra a 4R35/6R15 már megfelelő) szerintem már nem lehet csak a szerkezet alapján leírni egy órát.
-
BloodRay
veterán
válasz
alphaville #204746 üzenetére
Jó kép, szép órák!
(#204747) squir -> Mondd neki, hogy 45mm, rosszul emlékeztél.
-
BloodRay
veterán
válasz
Tsebacsi #204638 üzenetére
Ez bizony így van, de nekem speciel nem is hiányzik.
Persze a legjobb az lenne, ha lehetne a Submersible-ből is dátumos változatot választani akinek olyan kell.
Számomra ez kisebb kompromisszum volt, mint a problémásabb csat, gyengébb lume és számomra kommerszebb kinézet. -
BloodRay
veterán
válasz
-FreaK- #204628 üzenetére
www.tisellwatch.com -ról elvileg gyorsan megjön, ők itt vannak EU-n bellül.
Ha a diver mellett döntenél, akkor inkább a Submersible-t ajánlanám, többek között azért is amit 5-ös kezelő írt. Ennek jobb a fémszíja, erősebb a luméja. A dizájn már szubjektív persze, de nekem a domború zafír is nagyon bejön rajta.
Steinhartokat én is nézegettem, de nekem azok már túl nagyok voltak, plusz a drágább ár mellé a szerkezet miatt drágább szervíz is társul ott, az nekem ebben az árkategóriában már negatívum. -
BloodRay
veterán
válasz
Fall-N #202993 üzenetére
Ízlés kérdése persze.
Ugyanakkor ha valami tetszik, számomra adott esetben ésszerűbb lehet bizonyos szintű minőségi kompromisszumot kötni mint 10-20-szoros árat adni esetleg egy gyártónak aki egy 50 éves ötletből akar megélni. Saját anyagi kereteimet figyelembevéve.
Fordítva pedig attól még hogy valami egyedibb nem biztos, hogy jobb. -
-
BloodRay
veterán
válasz
gipsztigris #202380 üzenetére
Szép lett!
-
BloodRay
veterán
válasz
Szilágyi84 #202184 üzenetére
Gratulálok, szép darab.
-
BloodRay
veterán
válasz
Szilágyi84 #202035 üzenetére
Ha nem 31 napos hónapnak érsz a végére...
-
BloodRay
veterán
válasz
FIREBLADE78 #202020 üzenetére
Csínából ne is vegyél. Koreából meg még mindig olcsóbban jön ki. Nekem meg lett fizetve rá minden és fagyallo-nak igaza van, ~15.000-el olcsóbb volt így is mint az EU-s forrás.
-
BloodRay
veterán
Jut eszembe, ha valaki Christopher Ward-ot akarna, most érdemes lehet körülnézni, mert 30-40-50%-os akció indult (hivatalosan csak 7-étől, de addigra ki tudja mi fogy el).
Link -
BloodRay
veterán
válasz
FIREBLADE78 #201931 üzenetére
Sub esetén fényes, Submersible-nél matt kerámia.
-
BloodRay
veterán
válasz
FIREBLADE78 #201928 üzenetére
Vagy koreából (http://tisellkr.com/), vagy az EU-ból (https://www.tisellwatch.com/) drágábban. Utóbbi helyről én még nem vásároltam.
-
BloodRay
veterán
válasz
-cobra- #201651 üzenetére
Nem tudom hogy érted, hogy Facebook csoportos. Kép van róla máshol is, de nem eladó ha arra gondolsz.
Élőben is nagyon jó szerintem, egyedül a csat lehetne komolyabb a fémszíjon(eláll kicsit a szíj síkjától becsatolva), de ugye mindent nem lehet olcsóért.Majd egyszer talán egy SARX...
-
BloodRay
veterán
válasz
gipsztigris #201414 üzenetére
Jól áll neki a bőrszíj.
-
BloodRay
veterán
válasz
gipsztigris #201180 üzenetére
Ebben igazad lehet.
-
BloodRay
veterán
válasz
gipsztigris #201178 üzenetére
Ezzel egy árban semmiféle komolyabb Orientet, vagy Seikot nem találni szerintem...
Az meg, hogy ki ismeri fel és ki nem, miért érdekeljen??...
Mondom ezt úgy, hogy én magamnak vettem az órát, nem pedig továbbértékesíteni, pláne nem hogy keressek rajta. -
BloodRay
veterán
válasz
nebancsa #201175 üzenetére
Ez nem az a típus ami a kronométeres videóban volt, hanem a Submersible.
Itt direkt "csak" festett indexek vannak.Amik amúgy szerintem sokkal kevésbé csiricsálék élőben, ráadásul sokkal jobb a luméjuk is mint a sima Tisell submariner típusoknak.
(#201176) fagyalllo ->
-
BloodRay
veterán
válasz
Deskdiver #200877 üzenetére
Igen, szuper óra amúgy, főleg ilyen áron. Nekem a kompozit szíjas változat van (nem az ami itt kapható) és én nagyon szeretem, nagyon kényelmes szerintem. Persze ez szubjektív, lehet valakinek ettől még nem passzol.
Játszósnak tökéletesek ezek szerintem, még a méretük sem olyan böszme mint sok G-Shock-nak. -
BloodRay
veterán
válasz
-FreaK- #200494 üzenetére
Régebben én is nagyon bőrszíj párti voltam, de egy ideje sokkal kényelmesebbnek érzem a fém szíjakat. Azóta hiába tetszik egy-egy óra nagyon bőrrel, próbálok ellenállni hogy megint rendeljek egyet M1ó-tól.
Később, majd ha lesz ilyesmi, a SARB-hoz hasonlóan letisztult stílusú és méretű gps-es solar, azt még beszerzek én is majd mindenképp. -
-
BloodRay
veterán
válasz
Luck Dragon #200456 üzenetére
Persze, a legújabb az egy SARB033-as.
-
-
BloodRay
veterán
válasz
gipsztigris #198462 üzenetére
Nagyon passzol az órához!
-
BloodRay
veterán
válasz
gipsztigris #198369 üzenetére
Jól áll az órának!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 3500X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 Zalmann 600W
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest