- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
berigazek
őstag
válasz
mike1334 #164406 üzenetére
Ok...
Csabulaxi
Adni nem adtak semmit,csak mindig azt mondják,hogy:,,felk a fejjel,mindig Pozitív lenni"...de az igazság az,hogy nagyon szenvedek a súgárzások óta,elégedtek mindent belül,ami jó volt (tüdő egy része,szív,külső bőröm csúnyán megégett,nyelőcsőről nem is beszélve) nagy gyúlladás lehet bennem,mert 3 hónapja csak sleimet köpök,napi 1 litert és köhögök nagyon,fuldokolva..de én reménykedek,bízok benne ,mert a gyerekeimmel szeretnék még sokat talizni,attól függetlenül,hogy 1000 km-re vannak tőlemÉs ahogy mondod addig is inkább órákon legeltetem a szemeim
-
berigazek
őstag
válasz
Lauda #164392 üzenetére
Nincs mit (OFF....soha nem felejtem anno egy 128 Gb-os pendrive-ot vettem Szingapúrból.38 óra alatt a kezemben volt (hogy csinálták nem tudom,de hibás volt és visszaküldtem nekik 48 óra alatt nekik is a kezükben volt) a posta ma lassúbb,mert túlzsúfoltak nagyon,de paypal vigyáz ránk
-
berigazek
őstag
válasz
7s26c #164378 üzenetére
Köszi
Lauda
Ano amikor a 120 db-os óra kollekcióm volt (2009-ben) sok órát messzi kína,Szingapúr,stb.rendeltem meg.VÁM és áfa illette meg minden (!) bizonyos,törvényes keret fölött behozott karórát és asszerint,hogy mechanikus,automata,digitális kijelzős vagy vegyes,stb.rengeteg kritériumot szabtak ki .Ha szerencséd van,vámmentesen behozhatod rizíkó nélkül....
-
berigazek
őstag
A PD Dashboard 6620-as ETA Valjoux-om December 18-tól mostanig 25 sec sietett ,most ellenőriztem.Ű
A Fortis amit visszaküldök az üveg kartc miatt,azt is ellenőriztem 11 óra alatt pontosan 30 sec sietett (!!!)A kérdésem az,hogy a PD.nél,az ETA -nál ez elfogadható vagy nem?A Fortis-ról nem is beszélve,hogy ez nagyon tré így
-
berigazek
őstag
válasz
nostromo73 #164364 üzenetére
Köszönöm szépen!
-
berigazek
őstag
Ezt skubizzátok meg,ez finom minőség...
-
berigazek
őstag
válasz
Yager01 #164312 üzenetére
Attól nem kell félni,de,ha megveszed akkor sem kell ,,túl" töltened azzal,hogy kiteszed az ablakba a napra.Elég,ha 12 órára kiteszed,sőt a közvetlen nagy meleg,napsúgárzás sem tesz jót hosszú távon,megárt a mutatóknak,ha minden nap napsúgárzás éri (de mondom hosszúő távon) otthon egy erős lámpafénynél is töltödik szépen igaz lassaban,de a leírásban le van írva,hogy kb.mennyi LUX-al tölt a NAP és mennyivel egy 60 Wattos ízzó,stb...és kb.mennyi ideig kell töltened,de a minden napos használatkor is ,ha érintkezik fénnyel töltödik mindig
dwelablack
Mutatós mindkettő
-
berigazek
őstag
válasz
5-ös kezelő #164283 üzenetére
-
berigazek
őstag
válasz
alphaville #164204 üzenetére
Sosem szerettem a fehér számlapos órákat,de zt meg tudnám szeretni
-
berigazek
őstag
válasz
dwelablack #164059 üzenetére
Szép óra és biztos jó is!
-
berigazek
őstag
válasz
Tiszteletes #164025 üzenetére
Nem rotorra értettem,hanem esztétikára,kinézetre.
-
berigazek
őstag
válasz
Tiszteletes #164021 üzenetére
Nekem ez tetszik...
-
berigazek
őstag
válasz
nagynorbi #164015 üzenetére
1994 óta a FORTIS alapfelszerelés az orosz űrprogramban. Az ISS nemzetközi űrközponton is ezt használják. Asztrofizikusok, légi közlekedési szakemberek, nemzetközi űrhajósok együttműködve döntöttek a svájci órák közül a Fortis és a megbízható autómata szerkezet mellett. Az űrmissziós felhasználások elött az űrhajósok tesztelték az órákat Solar City-ben, a TsF-18 nagysebességű centrifugájában. Ennek eredményeképp a FORTIS a hivatalos óramárka, mely űrbeli kihívásokra alkalmas.
Ez a robusztus Aviator "otthoni FORTIS" (Swiss Made) csak abban különbözik, űrbéli testvéreitől, hogy rozsdamentes acél tok hátoldalán egy edzett üvegen át betekintést ad a minőségi és finoman szabályozott svájci ETA 2836-2 autómata szerkezetre.
Jókora nap és dátum kijelző (angol/német), karcálló és tükröződésmentes zafír kristály. Sportos, akár 200 méterig vízálló, ezért alkalmas búvárkodáshoz (gyártó információ).
A fluoreszkáló mutatók és indexek támogatják a jól olvashatóságot még sötétben is. Csavaros és masszív Fortis rozsdamentes acél karkötő integrált kiterjesztés, állítható biztonsági zárral.
Részletes információk
Nem: Férfi
Márka: Fortis (Swiss Made)
Típus: B-42 Pilot Professional
Referencia: 645.10.11 L.01
Mozgás: Automatikus (mechanikus)
Kaliber: ETA 2836-2 25 köves (finoman szabályozott / stop másodperc)
Kijelző típusa: Analóg
Üveg: Különösen karcálló és tükröződésmentes zafírüveg
Számlap szín: Kontrasztanyagos, fekete
Mutatók, indexek: fluoreszkálóak
Teljes súly: 185g
A vízállóság a gyártó szerint: 20 ATM (200 méter)
Ház anyaga: Rozsdamentes acél (szatén)
Tok hátoldala: csavarozott rozsdamentes acél hátlap, edzett ásványi üveg
Átmérő nélkül korona: 41mm
Tok átmérő koronával: 45mm
Vastagság: 11.5mm
Jelzett korona.
Szíj anyaga: rozsdamentes acél (matt)
Szíj szín: Ezüst
Maximális csukló kerülete: maximum kb 19cm / 21.5cm (állítható)
Szíj szélesség: 20mm
Zárás: biztonsági zárralEgyszerűségével meghódított
squir
A Fortis-nál áll be lassan a dátum?
-
berigazek
őstag
válasz
5-ös kezelő #163967 üzenetére
Nekem azért tetszik mert fekete számlap fehér bejelőlésekkel,faxa kis naptár,stb.Az éjjel átböngésztem az egész netet (1920 db.FORTIS-t) és ebből a modellből ból jelenleg csak 2 db. eladó e kerek nagy világban (egyiket most vettem meg Mo-ról,másik tt van Németországban),limitált széria is,astronauta programban szerepel '95 óta,nagyon dicsérik,nagyon jól sikerült példánby azt írja,mondja mindenki róla.Majd meglátom Szombaton,ha megérkezik addig vagy jövő héten.
-
berigazek
őstag
-
berigazek
őstag
-
berigazek
őstag
válasz
pulutodurumo #163902 üzenetére
Hehe
hagel,@mriya@,van toth
Nem mondom,hogy NEM,de látjátok,mégis mernek egy másik ország nevében ,,nyilatkozni",azaz virítani
-
berigazek
őstag
Ha esetleg valaki szeretne venni,licitálni használt régi márkás karórákra...
-
berigazek
őstag
Igazi extrém sportra,túrára szánt óra...
-
berigazek
őstag
válasz
krx21 #163645 üzenetére
,,...Én ezt nézem meg elsőnek egy órán...
De nem csak a másodperc mutatót, hanem, hogy egészkor a perc mutató is pontosan az indexen legyen..."Dettó
petyus80
Mindegy hány percet,a lényeg,hogy jobbra is meg balra is...én is úgy állítottam be....az olcsóbb verziók csak egy irányt tudnak.
-
berigazek
őstag
Aki ezt nem látta érdemes megnézni,nagyot nevettem
-
berigazek
őstag
válasz
fagyalllo #163625 üzenetére
Anno (2009) akkor a világ két legdrágább Citizen Promaster és Atessa-nál is a mutató nem mindig a bejelőlésekre ugrott voltak eltérések attól függetlenül,hogy Rádióvezérlésűek voltak.Igaz ez nem attól függött,hanem amint említetted a fogaskerekek feszülésétől és észrevettem azt is,hogy mindig ugyanannál a bejelőlésnél nem volt pontos!És igencsak akkor (2009) 240 ezer ft. volt mindekettő ára.Szerencsére volt mindegyikből 2-2 db.így abból választottam melyik pontosabban ugrik a bejelőlésekre.Személyesen vásároltam,nem rendeltem.
Viszont a Casio G Shock MTG 1500-1AE-nél saját maga az óra korrigálja minden órában (50' és 10') között a mutatókat.,ha Isten nagyobb sok érné az órát,mint amennyira tervezték.Ez egy nagyon jó funkció!Lauda
Ebbe tényleg bele lehet őrülni,ha állandóan azt figyelné az ember...
-
berigazek
őstag
-
berigazek
őstag
válasz
gipsztigris #163334 üzenetére
Atesz 666
Ez a Bering nagyon lapos óra
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Battlefield 6
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Windows 11
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Augusztusi hardverszuflé
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen videókártyát?
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Merryfair Wau 2 hálós irodaszék / jó állapot / harmadáron
- Ikea mittzon íróasztal, 140x60
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 16GB RAM 512GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest