- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
teratti
senior tag
válasz
Miamiquake #50811 üzenetére
Ebből hamarosan végleges kitiltás lesz, persze senki nem fog könnyeket hullatni még több Lúi Viton után...
-
teratti
senior tag
válasz
fi:zi'k #50636 üzenetére
Láttam valamelyik nap és ha nem tudtam volna, hogy Ő az simán azt hittem volna, hogy hajléktalan....vagy csak tényleg ennyire öregszik. Tíz éve talán járt itt Szolnokon igaz csak tankolni állt meg odamentünk hozzá és nagyon közvetlen volt, még egy kis rögtönzött bemutatót is csinált.....
-
teratti
senior tag
válasz
fiktív1 #50483 üzenetére
Sikerült egy ergonómiailag kifogásolható órát találnom a GW-1000-1AER személyében. Egy pár óra után a koronát övező műanyag keret nyomta a csuklómat fel is sértette kellemetlen volt a viselése. Hiába a G-Shock-ok közül is igen borsos 150e forintos ár ha kényelmetlen....
-
teratti
senior tag
válasz
TimeCenter #50453 üzenetére
Persze a mechanikus óráknál nagyobb erőhatások lépnek fel csak a Certina DS Podium órámban 7 köves quartz szerkezet van ezért csodáltam, hogy abban semmi nincs.... No, mindegy köszönöm....
-
teratti
senior tag
Kicsit meglepődtem mikor kiderült, hogy Miyota szerkezet van a Casio Red Bull Edifice-ban. TimeCenter segített az azonosításában, Miyota OS22-es kő nélküli szerkezet van benne. Kérdésem, hogy milyen minőségű cuccok ezek, hogyan van megoldva a tengelyek "csapágyazása", időtálló megbízható werk-ről van szó?
-
teratti
senior tag
válasz
TimeCenter #50268 üzenetére
Nagyon köszönöm.....
-
teratti
senior tag
válasz
vadászcsiga #50252 üzenetére
Azt nem volt kihívás kitalálni.
-
teratti
senior tag
válasz
phranxinatra #49877 üzenetére
Én meg annyira nem mert egy órámnak a hátulját szépen lerendezték anno. Lehet megcsúszott a szerszám de csúnyán megkarcolták. Direkt "normális" szervizbe elvittem az órát nem itt helyben bíztam rá valami sutyernyákra és így jártam...
-
teratti
senior tag
És a kérdés második részére mi a válasz, milyen az óra?
-
teratti
senior tag
válasz
tupacamaru #49770 üzenetére
Megmutattam a Casio boltos órásnak és azt mondta, hogy semmi kétség eredeti. Remélem igaza van.
-
teratti
senior tag
válasz
tupacamaru #49770 üzenetére
Működik az összes segédmutató is nem lóg a másodpercmutató sem. Mindenképpen elviszem óráshoz mert nem szeretném ha valakinek eredetiként eladom és kiderül nem is az...
-
teratti
senior tag
válasz
Tothgera30 #49767 üzenetére
Nem látok semmi különöset....marad az órás.
-
teratti
senior tag
A fülembe tették a bogarat. Van egy Casio Edifice EF-550 RBSP Red Bull Limited Edition órám még 2011-ben vettem eredetiként, de eladósorba került és egy kérdés arra vonatkozott, hogy eredert v. replika-e. Mondom természetesen eredeti de meginogtam, egész délelőtt a képeket nézegetem a neten látok-e valamit..... Valaki tudna javasolni valamit, hogy mit nézzek....délután elviszem a Casio boltba. Ilyen:
-
teratti
senior tag
válasz
vadászcsiga #49424 üzenetére
Csak annyi, hogy szeretnék ilyet látni egyszer élőben no meg felcsatolni egy pár kép erejéig.
-
teratti
senior tag
válasz
vadászcsiga #49307 üzenetére
Bourne biztos nem, azt nem régen néztem meg megint.... sejtésem sincs.
-
teratti
senior tag
válasz
Miamiquake #49304 üzenetére
Felkeltem mindjárt az asszonyt mert Ő a nagy filmnézős kettőnk közül...
-
teratti
senior tag
válasz
Miamiquake #49301 üzenetére
Sajnos nem rémlik....
-
teratti
senior tag
válasz
vadászcsiga #49291 üzenetére
Az öreg Cousteau kezén az volt anno...nem semmi. A történelem együtt él velünk.
-
teratti
senior tag
válasz
Wg5113 #49240 üzenetére
Kb. 3 éve szállt meg valami ami addig nem volt jelen (talán kisördög). Addig 12 éven át egy Certina DS Cascadeur órám volt most meg össze-vissza cserélgetem. Talán mert nem találtam meg ami mellett leragadnék megint 12 évre, nem tudom. Most is van három, de el szeretném adni őket mert megint kinéztem egyet.
-
teratti
senior tag
Kedves Dzsana. Itt helyben van ez az óra, mit lehet erről tudni érdemes megvenni?
[link]
-
teratti
senior tag
válasz
Sikeadam27 #48779 üzenetére
Szép óra, jó ízlésed van. A Certina amúgy is az egyik kedvencem már sok volt belőle és úgy néz ki ezen márka mellett horgonyzom le.
-
teratti
senior tag
válasz
vadászcsiga #48749 üzenetére
Aha, eddig is hittem Neked de most már le is lett fektetve elektronikus formába.
Asszem vagy hét éve vagyok ott tag mindig akként is vásároltam így ezt nem tudtam.
-
teratti
senior tag
válasz
vadászcsiga #48744 üzenetére
Kell egy nick, hogy le tudd ütni nem? Ha nincs az emberke regisztrálva hogy jelenik meg ki vitte el a cuccot?
-
teratti
senior tag
Nyelvtanzseni hirdet.....[link]
-
teratti
senior tag
válasz
Miamiquake #48283 üzenetére
No, akkor ez is megoldódott....futárcége van.
-
teratti
senior tag
válasz
liverich #48188 üzenetére
Azóta jól megy, csak sajna pár hónapja játszottam a stopperrel és a kronó percszámlálója már nem 30-hoz hanem 29-hez ugrik vissza, tehát egyel visszább áll a mutató.
Nekem is elmászott néha a chrono órám ha erős ütés érte de az egyik gomb nyomva tartásával és a másik nyomogatásával pozícionálni lehetett a motatót....
-
teratti
senior tag
válasz
dionaea #47929 üzenetére
A Certináim is ilyenek és tényleg hamar láthatatlan lesz sajnos ellenben a Casio GW-A1000-1A még hajnalban is kisüti a szemem. Nem tudom miért van ez...ha az indexek teliben foszforeszkálnának jó lenne de azok csak simán fényesek és kis pötty felette ami látható... A mutatók végén meg tényleg csak mutatóban van egy kicsi...
-
teratti
senior tag
válasz
Miamiquake #47853 üzenetére
Akkor még nem volt annyira feltuningolva a teste és elfért a 911-ben...
Meg leengedte a tetőt és a nagy feje is elfért.
-
teratti
senior tag
válasz
vadászcsiga #47840 üzenetére
Szerintem csak meg van csinálva a show kedvéért....de annak ellenére nem lennék Berki szerepében, hogy köpködjenek a nyegle köcsög viselkedésem miatt....
-
teratti
senior tag
válasz
vadászcsiga #47769 üzenetére
Mikor a CITIZEN AV0020-55H után érdeklődtem gond nélkül tudtam vele telefonon beszélni....
-
teratti
senior tag
válasz
phranxinatra #47504 üzenetére
Basszus sajnálom, hogy lekerült a Youtube-ról a jó két órás Bödőcs válogatás.... Mikor kódoltam a menetleveleket a cégnél mindig azt hallgattam. Senki nem fényképezett a börzén? Hiányolom a képeket.
-
teratti
senior tag
válasz
vadászcsiga #47433 üzenetére
Ott vannak a szeren, persze sok az "olcsó" tömegárú millió változata de a felső kategóriás G-Shock RC-k pl. nagyon nem rosszak. A GW-A1000-1A van abból a szériából vadi újban viszont nem hordtam, de a 4000-est hordtam nagyon tetszett. Az MT-G amit fentebb linkelt valaki (tiszta fém) az nagyon kemény de 285-be kerül ami kicsit húzós a 1000-es 150 körüli árához....
-
teratti
senior tag
válasz
Miamiquake #47381 üzenetére
Egy-két képet közölhetnétek majd itt a rendezvényről szegény páráknak akik melóznak...
-
teratti
senior tag
válasz
Miamiquake #47221 üzenetére
Hogy lehet ilyen tűéles fotókat készíteni, nekem valahogy sohasem sikerül....
-
teratti
senior tag
EZ az importőr mennyire megbízható az órák eredetisége szempontjából tudja valaki, volt már onnan órája?
-
teratti
senior tag
válasz
vadászcsiga #47121 üzenetére
Még ezt a pesti békát lenyeltem volna de szombaton leszek ott, vasárnap meg gályázom így esélytelen sajnos.....
-
teratti
senior tag
válasz
Miamiquake #47114 üzenetére
Basszus, miért nem szombaton.....
-
teratti
senior tag
Valami ilyen órásra vágyom itt helyben én is de csak mufurc, esetekben arrogáns "szakemberrel" találkoztam. Ezért már egy elemcserére is elviszem innen az óráim....
-
teratti
senior tag
válasz
vadászcsiga #46807 üzenetére
Figyeltem a kissrác kezén hátha meglátok valamit de nem....
-
teratti
senior tag
Köszönöm a válaszokat, talán az automata óra nem nekem való kvázi már-már hajlottam a kipróbálására. Lehet hagyni kellene ezt a Certina, Tag Heuer vonalat és vissza kellene térni a GW-4000-es szériára hiszen az csak rajtam van mindig pontos és gyakorlatilag gondozásmentes....aztán majd megint jön a kisördög.
-
teratti
senior tag
válasz
Tothgera30 #46746 üzenetére
Én szeretem viselni az órát (persze vigyázok rá) de nem igazán kívánom azt a "törődést" amiket leírtál arra ott a két gyerkőcöm meg az asszony no meg a telefonomban Pou amit a gyerekek leszedtek, hogy jó móka én meg viseljem gondját mert a telefon általában nálam van....
-
teratti
senior tag
válasz
von toth #46745 üzenetére
Volt több rádio controll-os szerkezetem többek között ilyen is szerettem, de eladtam mint mindent mostanában mert mániámmá vált a cserélgetés.
#ronin s8: értem én, csak a praktikuma és a "tudása" miatt hajlottam a solar - radio controll felé. Még a végén kipróbálás szinten veszek egy automatát Certina vonalon és megtapasztalom ezt az érzést.... -
teratti
senior tag
A mechanikus óra az "igazi" óra persze, de ezekkel a nagyfokú pontatlansággal amiket olvasok hogy tudtok együtt élni? Vagy a másik kezeteken van egy quartz, hogy ha a pontos időre vagytok kíváncsiak megnézhessétek? Tényleg érdekel a dolog mert nem fordult még meg a fejemben, hogy automata órát vegyek mikor a több száz ezres műszerre is +/- 15 sec van írva naponta. Javítsatok ki ha tévedek.....
-
teratti
senior tag
válasz
nostromo73 #46473 üzenetére
Én is várom, de egyre türelmetlenebb vagyok mert senki nem hoz......
-
teratti
senior tag
válasz
Dzsana #46405 üzenetére
A volt szomszédomnak Casio boltja volt régen itt helyben. Sosem felejtem el a sztorit amit mesélt mikor tizenévesen az első számológépes órám vettem tőle. Nagyon régen vett egy Roamert az Orex-ben büszkén viselte majd mikor arra került sor, hogy belekukkantsanak a tokba kiderült valami kínai szerkezet volt benne szépen ráírva a quartz szerkezetre: MADE IN CHINA. Lehetett ilyen annak idején vagy porszem került a gépezetbe.
-
teratti
senior tag
válasz
Miamiquake #45936 üzenetére
Szerintem ilyen Skoda 110R Coupé-ból csinálhatták......
-
teratti
senior tag
válasz
vadászcsiga #45859 üzenetére
Gondolom az A-R között kellene lennie a kis karocskának....
-
teratti
senior tag
válasz
kiscéé #45820 üzenetére
No igen, mikor nekem is voltak ilyen "modern" óráim (Citizen/Casio) utánajártam meddig bírják az akksik és mennyi lesz a pótlása. Azt mondták a Citizen akksija erősebb tovább bírja és 8k az ára. Tehát nem nagyon éri meg anyagilag a dolog csak zöldebb. A most hordott Certina DS Spel 77 hónapot bír papír szerint de ott lehet az igazság mert 2009-es vásárlás előtte ki tudja mióta ment és még az eredeti elem van benne. Megnézem milyen van benne mert ha megadja magát csak olyat rakatok bele.
#vadászcsiga: nekem az tetszett a kisebb méretben, hogy a sok nehéz fém óra után sokszor rá kellett nézni a kezemre mert nem éreztem, hogy rajtam van.....már-már veszélyes volt mert attól féltem elhagyom.
-
teratti
senior tag
válasz
(Darkwood) #45785 üzenetére
Én is Forgalmi szolgálattevőként melózom.....bocs a szösszenetért, csak megjegyeztem.
-
teratti
senior tag
válasz
Tempus Fugit #45563 üzenetére
Isten mentsen bárkit is kritizálni az ízlése végett, mi lenne ha mindenki kezén ugyan olyan óra lenne..... Csak az említett órán feltűnően nagy volt a dátum kijelző és abból is kettő. Csak ennyi volt a dolog semmi több, és semmi köze nem volt a Breitling-hez sem csak az arányok voltak fontosak.
-
teratti
senior tag
Eladtam az Omegát, még a Certinát kellene és a két óra árából venni egyet. TAG-ot akatram de most, hogy olvasom a sorokat lehet automata is szóba jöhetne. Egyszer nagyon régen volt egy svájci 27 köves szerkezetű Camel Trophy órám 40 ezer volt akkor és sokat kínlódtam a pontatlansággal. Azóta quartz órákat vettem csak kicsit tartok az automatától. Csak itt jön a kérdés mint ahogy fentebb is írta valaki, hogy tényleg érdemes-e több százezer forintért quartz órát venni....
-
-
teratti
senior tag
Ilyen órára fáj a fogam már rég óta, valakinek van valamilyen tapasztalata vele kapcsolatban? Ölég drága Senna nevével fémjelezve mivel ezen az áron már szép órákat lehetne venni a prémiumabb szegmensből is.....Tag Heuer Link Ayrton Senna Limited Edition 2004
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Formula-1
- Mafia: The Old Country - Íme a hivatalos gépigény
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kuponkunyeráló
- Nintendo Switch 2
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest