Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PiszokAlfréd
aktív tag
Megkérdezem itt is, hátha esetleg van tapasztalata valakinek;
A minap belebotlottam a Casio GW M5610U-ba, és teljesen nosztalgikus hangulatba kerültem a látványtól, mindenképp szeretnék egyet. Viszont ahogy elkezdtem utána olvasni, a DW 5600 lehet hogy jobb választás lenne nekem, nem tudok dönteni..
Az 5600-ban van színválaszték is, de nem az lenne a döntő, jó a fekete is. Viszont az, hogy egy elemmel elmegy minimum 5, de több helyen olvastam hogy 10+ éveket (ami számomra több mint elég, 3-mal én már bőven kiegyeznék) lehet többet ér, mint folyton azzal vesződni hogy érje elég fény, nehogy kifogyjon a kraftból. Ráadásul mintha azt olvastam volna a manualjában, hogy egyetlen megvilágításhoz szükséges energiát 5 perc napoztatással lehet visszanyerni, vagy 8 óra alatt beltéri megvilágítással.
Ez nekem soknak tűnik, de jó lenne ha valaki akinek van ilyen órája, megosztaná a tapasztalatait, azt nagyon megköszönném!
Illetve a rádiós kapcsolat nélküli pontosságuk is érdekelne. Tényleg elmásznak 15 s-t havonta, vagy az csak ilyen "max annyit" becslés. Nem mintha olyan nagy dolog lenne beállítani, csak érdekelne.
Most hirtelen nem jut más eszembe, pedig annyi minden felmerült mikor videókat néztem róluk..
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Nintendo Switch
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2
- Melyik tápegységet vegyem?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Windows 10
- sziku69: Szólánc.
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- További aktív témák...
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest