- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zola96
senior tag
válasz rbalint88 #260950 üzenetére
Vagy Royal oak, nautilus stb. Mind az atlag magyar életkort elérik mégsem fáradt dizájn. De ha a moonwatch öreg, mi lehet fiatalos Hozzáteszem, a moonwatch szerintem az egyik legidőtlenebb stílust hordozza. Szemben mondjuk egy 60-as évekbeli seamaster vagy doxaval. Amik tényleg vintage stílusúak.
-
törölt tag
válasz dzsi23 #260948 üzenetére
Az Oris Big Crown Propilot Big Day Date pl. tetszik. A Bulova Lunar Pilot is. Ez a fekete alapon fehér esetleg az inverze azért fontos számomra, hogy már első pillantásra jól látható legyen. Sajnos negyven felett már nem olyan éles a szemem mint volt. Ezek a kis mutatók amik a Bulovan és a Moonwatchon vannak - ez a kronográf? - ezek is csak a jobb láthatóságot akadályozzák számomra ezért nem rajongok értük, vagy az open heart.
A Moonwatchot a maga 5 mutatójával elég modernnek tartom. Nem hinném, hogy kellene rá még 5 mutató, hogy maibbnak lehessen nevezni. Vagy a lekerekített vonalaktól lesz modern? Nem tudom megmondani. Az a fekete számlap körben az nekem a sportos kategória tehát inkább fiatalos, mint papás ha már sport, bár azt sem tudom mi célt szolgál. Nem nézek sem órás videókat, és nem olvasok órás cikkeket sem. Sikerült lejönnöm a parfüm és kés hobbiról és nem szeretnék egy újabbat, csupán legyen egy órám ami tetszik és nem romlik el 20 év múlva. -
dzsi23
addikt
válasz #04331520 #260952 üzenetére
"nem romlik el 20 év múlva"
Ha vigyázva van rá, és rendszeresen van karbantartva, bármelyik óra eljárhat a "végtelenségig". Ugyanakkor bármelyik el is romolhat bármikor, jobb minőségű óra vásárlásával csökkenthetjük a meghibásodás valószínűségét, de nem 0-ra.
Ha a leolvashatóság az elsődleges, talán egy "type A" pilótát néznék. -
dzsi23
addikt
válasz Lev Abalkin #260954 üzenetére
[link] (Appból másoltam a linket, nem tudom, hogy asztali böngészőben asztali vagy mobil nézetben nyílik meg. )
Éjszaka sikerült betörni, kényelmesebb, mint elsőre volt. Bár a Bison még mindig jobb, de most már abszolút hordható. Illetve most fordítva raktam fel az órára (alul van a rövidebb rész a csattal, felül a hosszabb), mert így nem nyomja a csuklómat asztali munkánál, és szerencsére a hossz is tökéletes számomra, nem figyeg a szíj vége.
És fordítva felrakva, így kényelmesebb nekem:
Szerk.: A látszattal ellentétben egyáltalán nem szoros.
[ Szerkesztve ]
-
Lev Abalkin
tag
Isztriai-félsziget, Vrsar kisváros olaszos hangulatú főtere, kisvendéglő. Érkezésünkre megjelenik a felszolgáló srác, akivel először félszegen összenézünk, majd egyre bátrabb és kihívóbb pillantásokat váltunk...
Végül nem bírjuk tovább, ÉS....
megdicsérjük egymás óráját. Ő egy csodaszép kék Samurai-t visel, én egy pepsi SRP99K1-et. Óracsere, felpróbálás, örvendezés, visszaadás. A családom meg csak néz....
Esküszöm, mintha mi óraszeretők egy titkos társaság tagjai lennénk.
[ Szerkesztve ]
-
Faresz1976
aktív tag
válasz Lev Abalkin #260959 üzenetére
____www.kreativmindennapok.hu____Egyedileg készített fadoboz, esküvőre, ballagásra, keresztelőre____ Eladó óráim: https://drive.google.com/drive/folders/1p5WKfyrdp9TxkHcB3R9j4rcK4bknZRw2?usp=sharingk.hu
-
SH4D0W2011
őstag
-
dzsi23
addikt
Tök jó! Mondjuk én az asszonynak sem szívesen adom oda az óráimat, nemhogy egy idegennek.
-
tag
#260959Lev Abalkin, ha már feljött a nyaralás téma, meg külföld + tengerpart.
Egy hét múlva indulunk tengerre. Örökös téma: milyen - melyik (hányat ) órát vigyem magammal? Játszósat, középkategóriát vagy a kedvencemet? Mikor ilyesmi téma kerül fel társaságban, mindenki jön a játszós, stb. dumával, bezzeg a fotókon sokuknak a "top" kategóriás krumpli biggyeszt a csuklójukon (vagy van egy fake verzió nyaralásra).
Ti mit visztek magatokkal?
"there are more jacks then one at the fair..."
-
Faresz1976
aktív tag
válasz djeperto #260965 üzenetére
Én 4-et vittem. Casio Tough Solar, Olcsó Tuna Homage, SD 1980 Turtle, PD 1644. A pagani fémszíjas a többi szilikon/gumi.
( 3 elég lett volna )[ Szerkesztve ]
____www.kreativmindennapok.hu____Egyedileg készített fadoboz, esküvőre, ballagásra, keresztelőre____ Eladó óráim: https://drive.google.com/drive/folders/1p5WKfyrdp9TxkHcB3R9j4rcK4bknZRw2?usp=sharingk.hu
-
SOAD19
addikt
Máskor igazán lőhetnétek a páros képet! A fotóalbumotokba is jól mutatott volna. Na, majd legközelebb.
-
mqm
senior tag
Timex szépség 190€.
Nem rossz, nem rossz!
[link]
-
Szulita28
senior tag
-
zoarden
tag
Vízbe/víz alá Vostok Amphibian Classic 120512 nagyon kellemes volt viselni és leolvasni is jó volt víz alatt.
Partra Berny V3-AM138M-L
nem terveztem, de a full lume jól jött hajnal fele hogy a szúnyogokkal való harcban passzív/predektív/félaktív/teljesen felébredős aktivitással járó taktikát válasszam e...Így nem kellett aggódni semmilyen fizikai, verbális vagy egyéb behatás miatt
[ Szerkesztve ]
I want to be what I used to be when I used to want to be what I am now!
-
zoarden
tag
válasz dzsi23 #260958 üzenetére
"Éjszaka sikerült betörni" egy pillanatra bevillant az első 3 szónál hogy kiraboltak és elvitték az óráid.
a másikra:A fanta szelet kiválóan ellensúlyozza a hőséget, pláne ha olyan órában lehet fogyasztani, mint a te összeállításod.
Én egy kékesszürke sunburst számlapos, titán Seikóban fogyasztottam, ami lássuk be, kevésbé volt autentikus.[ Szerkesztve ]
I want to be what I used to be when I used to want to be what I am now!
-
nagyúr
-
dzsi23
addikt
Én 2 órát vinnék: a kedvencemet, ami jelenleg vagy a PRX, vagy a Snoopy, de most a melegben valszeg inkább utóbbit választanám a gumiszíj miatt, ez lenne rajtam nyugisabb környezetben, a másik pedig egy játszós, ami vízálló, és nem sajnálom, ezt a szerepet jelenleg a "saját építésű" Vostokom tölti be, G-Shockom nincs.
-
Szulita28
senior tag
válasz dzsi23 #260983 üzenetére
Reschen tó, osztrák-olasz-svájci hármas határ kozelében alltunk meg - sajnos csak - egy rövid időre, Dél Tirolból hazafelé.
Aki unja nyaron a tengert, csodálatos videk ez erre
(én nem unom, a lanyom vagya volt )[ Szerkesztve ]
Kis segítség: CSAT, dicsér, egyelőre, hadd, hagyj, higgy, hirtelen, kulturált, kisebb, lesz, légy szíves, mindig, muszáj, itthon/otthon, sulykol, szerviz, tökély, tudnék.
-
Szulita28
senior tag
válasz rbalint88 #260986 üzenetére
Nekem is új élmény, nem vagyok nagy turazo. Nyar = tenger, ha egy mód van rá, de ez egy jó kis unikum valoban.
Köszi
Es ha már offolunk, legyen kover: aki valtozatossagra vagyik, es meg nem volt, annak Szlovenia. Alpok, karsztvidek, mediterran tenger, mindez mindenfelé 1 oran belul az orszag kozeperol. Csodas[ Szerkesztve ]
Kis segítség: CSAT, dicsér, egyelőre, hadd, hagyj, higgy, hirtelen, kulturált, kisebb, lesz, légy szíves, mindig, muszáj, itthon/otthon, sulykol, szerviz, tökély, tudnék.
-
addikt
válasz zola96 #260951 üzenetére
Megvolt a Moonswatch vintage szeriája is a Mark I-II-III szériával. A Mark III Szerintem Mark Hamill SW apujának sisakjáról formázták.
#Újgyerek: nekem nem sikerült lejönni a parfüm gyűjtésről sem, ahogy a Legóról sem. 😅
[ Szerkesztve ]
My name is Bond, James... Dean.
-
5-ös kezelő
senior tag
Még az óramániám előtt voltam utoljára nyaralni, talán w-59 Casio volt rajtam '97-ben.
Most talán a w-800H-t vinném.
#260956 dzsi23 :
Tapasztalatom szerint a levél alakú mutatóknál jobb a ceruza, ha a láthatóság a fő cél. Ha pilóta, akkor a Fortis Pilot Professional mutatói jobban láthatóak, mint a Fliegeré. Az általam kiszemelt B pilóta kivétel, jól látható a perc mutató. (Laco-t másolja sztem az Escapement Time.)[ Szerkesztve ]
39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
nagyúr
válasz Jaded #260987 üzenetére
Ha Bauhaus akkor csak német jöhet szóba!
Eredeti vérvonalas hagyományos gyártók. Nem csak a kinézetre utal a hagyomány hanem a gyártó eredetiségére is. Azok a gyártók valóban csináltak akkor olyan órát.
Mondjuk az Iron Annie abban volt kivétel, hogy az amcsik érzékeny kis lelkük miatt levetette a Junkers nevet. (Ugye Hitler kedvenc városnéző gépe volt a gyártmány és a felsőbbrendű náci propaganda markáns része) Tegyük hozzá: a "vas böske" név piszok jó potenciállal bír egy Junkers(gázkészülék, kazán, hőcserélő-) képest.
Ha neked ez az irány is jó - van ott mit keresni!
Mondhatni : egy teljesen hétköznapi óra is igen faszaságos lehet. Plusz még egyediséget izgalmat is találhatsz bennük.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
csabulaxi
senior tag
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
nagyúr
válasz Jaded #260996 üzenetére
Megnézted már a francia Humbert & Droz-t?
A németek között a Sternglass és a Dufa (Deutsche Uhren Fabrik) modelljeit ajánlom a Stowa, Junkers, Junghans mellett. A Nomos szerintem neked drága.[ Szerkesztve ]
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Szólánc.
- Windows 10
- Horgász topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest