- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android szakmai topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
xcvbxcvb
aktív tag
válasz Memmaao #260447 üzenetére
Én a zöldet most kaptam meg.
Annak április elsejére mondták a megjelenését. Majdnem 3.5 hónap.[ Szerkesztve ]
ELADÓ Work Sharp® Precision Adjust Knife Sharpener™ kézi késélező https://hardverapro.hu/apro/work_sharp_precision_adjust_knife_sharpener_kezi_k/hsz_1-50.html
-
fagyalllo
őstag
válasz Memmaao #260447 üzenetére
Következő szállítmánnyal várják, hónap vége, augusztus eleje.
Mido-Seiko: A szerviz árakat is érdemes lehet megnézni, a Sumo kb. 40k a márkaszervizben, a WDL-t meg kell kérdezni a Midóról, tippre 100k felett lesz.
[ Szerkesztve ]
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
DeV-O-6
csendes tag
Sziasztok,
van egy Seiko SSB315P1 órám amit kb 3 éve vettem 90kFt-ért újonnan. A szíja (szövet valami) mostanra végleg megadta magát, először leszakadt(lemállt) róla a csúszó pánt, majd tegnap a fix pánt is. A seiko magyarország azt mondja adnak egy új szíjat kb 45e Ft-ért, amit sokallok kicsit tekintve hogy ez az összeg az óra összegének a fele. Plusz gondolom ez is szét fog menni pár év alatt. Új fém szíjat szeretnék venni hozzá, de a világon nincs mert 21 mm a távolsága. Mit tanácsoltok? Vegyek egy 22 mm -es szíjat és reszeltessem bele egy órással?
Köszönöm.
-
SOAD19
addikt
válasz m3tr0 #260450 üzenetére
Én is a Monsterre szavazok, de nem nekünk beszel órát, azt ugye tudod?! Már párszor írtam, hogy lehet eldönteni, hogy valójában a szíved mélyén melyik tetszik jobban. Dobj fel egy érmét, hogy eldöntsd. Aztán miután meglátod, hogy melyik nyert, és jön az, hogy akkor 3-ból kettő döntsön, akkor tudhatod, hogy melyik is áll közelebb hozzád. Amúgy meg rendeled meg mindkettőt. Majd eladod kis bukóval az egyiket.
-
-
SOAD19
addikt
válasz m3tr0 #260460 üzenetére
Igazán nincs mit! De semmi sincs ingyen, tartozol majd legalább egy képpel az óráról, amint megvan. Köszönjük! Kitartást a várakozáshoz!
#260461 fagyalllo
Valaki nem tudna küldeni, ezekről a Barton szíjakról egy képet? Ezen gyári képek alapján, nekem annyira tetszenek.[ Szerkesztve ]
-
dzsi23
addikt
válasz SOAD19 #260458 üzenetére
"Dobj fel egy érmét, hogy eldöntsd. Aztán miután meglátod, hogy melyik nyert, és jön az, hogy akkor 3-ból kettő döntsön, akkor tudhatod, hogy melyik is áll közelebb hozzád."
Na de ugyanerre jó az is, hogy megkérdezi itt a véleményeket. Én is tettem már fel itt hasonló kérdést, az asszonyt is mindig megkérdezem, de igazából csak megerősítést várok, nem azt, hogy más döntsön helyettem. -
DeV-O-6
csendes tag
Ezt találtam ami tetszik, és 21 mm-es. Szerinted jó lehet rá?
[link]
Bocs ha gagyi a kérdés..[ Szerkesztve ]
-
sipi83
aktív tag
Nehéz búvárra könnyű nyári [szíjat] vol.2.
Nem igazán győzött meg, nehéz jól beállítani: vagy lötyög, vagy szorítJó kis rendelés volt ez a legutóbbi CheapNatoStraps-s, kettőből eddig 0!
-
driv4r
aktív tag
-
dzsi23
addikt
válasz sipi83 #260474 üzenetére
"vagy lötyög, vagy szorít"
A kettő között próbáltad már? Ennél nincsenek fix lyukak, bárhova állíthatod, csak türelem kérdése a jó beállítás. Ezt a "Marine Nationale"-t még nem próbáltam, csak a testvérét, a paratroopert, nekem az bevált. Bár a korábbiak rugalmasabbak voltak, mint a mostaniak, de ezek a faxa waffle szíjat is képesek voltak elk.rni (ott is új anyagra váltottak), pedig egy régit a mai napig hordok, az új meg csak pihen a fiókban.
[ Szerkesztve ]
-
sipi83
aktív tag
válasz dzsi23 #260476 üzenetére
bárhova állíthatod, csak türelem kérdése a jó beállítás - szerinted mivel játszok már vagy egy órája
Én is úgy vettem észre, hogy most már a termékeken is egyre jobban érződik a cég neve (cheap), ami eddig nem volt ennyire jellemző. Lassan egy random Ali-s rendelés is fel veszi a versenyt a minőségével.
Lehet nézek is valami szilikont, olyanom még úgyse volt. -
Jaded
őstag
Ha már szíj a téma, ezek milyen minőséget képviselhetnek (így kép alapján, nem hiszem hogy lenne valakinek): [link]
Gondolkodom hogy be kellene szerezni egy szövetszíjas Casiora a gyári helyett. A Union Jack külön tetszik rajtuk, szeretem azt a zászlót.Renault Megane IV Limited
-
tag
válasz SOAD19 #260445 üzenetére
Szia Uram! Érdekel?
...á dehogy adnámMemmaao
GRATULA
nagyon szép óra, szép gyűjteményed van. És azt is tisztelem benned, hogy szereted és hordod is azokat, melyeknek első sorban eszmei értékük van a számodra.
Egy jó tanács: vegyél 3 db azonos órát (pl. 3 db moonwatchot, ne legyen nyafogás, kié ér majd esetleg többet pár évtized múlva ... jah és egy negyediket, amit hordasz"there are more jacks then one at the fair..."
-
xcvbxcvb
aktív tag
válasz dzsi23 #260465 üzenetére
Kamen Rider SRPJ91K1 .
Majd rakok fel képet ha érdekel. .
Csak még valami jó szíj kellene rá.Elég érdekes ez az 5kx tok, elég magas, de a tokfülön a lyukak nagyon lent vannak ezért a tok első meg hátsó része, meg a tokfülek belső része eléggé kilátszik ami nekem furcsa. Remélem érthetően írtam.
ELADÓ Work Sharp® Precision Adjust Knife Sharpener™ kézi késélező https://hardverapro.hu/apro/work_sharp_precision_adjust_knife_sharpener_kezi_k/hsz_1-50.html
-
-
Foose
addikt
válasz Memmaao #260496 üzenetére
Pedig pont én is nemrég olvastam hogy nem célszerű SN-t bárhol is közzétenni. (Most ugye óráról beszélünk) de végülis igazad van, ha minden nálad van, akkor talán nem sokat tudnak kezdeni vele. De ha megnézed az órás hirdetéseket, sok helyen direkt kitakarják....
Lehet ismersz régebbről,Nrg néven :) Mostanában SirDannyL
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Autós topik
- Asztrofotózás
- Politika
- Gumi és felni topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen processzort vegyek?
- Trump vagy Harris
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest