Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
Új hozzászólás Aktív témák
-
2ozzmexy
senior tag
válasz
laca891 #44454 üzenetére
Nos van fejlemény, mindenki nyugodjon le, az akksi volt a gond. Most hívott az illető hogy vett egy új akkut és pöcre indult... Én még abban sem votlam biztos hogy jól kötöttük össze, mert szerintem a VW féle test pont nem volt az igazi (le volt festve)... Valószínűleg ezért nem akarta az igazat.
Én is azzal kezdtem hogy megnéztem az indító áramokat, hogy egyáltalán megéri e kínlódni, vagy csak a Vitarát vágjuk haza vele. Mondjuk a gyári 12V 60Ah 600A-es akkun én is meglepődtem... az 1,4-es szívókban max ilyen 480A körüli szokott lenni.Én régebben sokat mozogtam kamionos arcokkal, még az utánfutó kábeléről is tudtam bikázni.
Öregszik az ember na... ha nagy gond volt egyedül a Skodát egy enyébb lejtőn is be tudtam tolni annyira hogy beinduljon, csak a végén nagyon gyorsan kellett futni és jókor kellett beugrani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Spórolós topik
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- sziku69: Szólánc.
- PlayStation 5
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Riasztó topik
- További aktív témák...
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, EliteDesk 800 G3 i3-6100T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB GDDR6 Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest