Új hozzászólás Aktív témák
-
kovi
senior tag
Tersius segíts már kérlek, valami tippel.
Miért nem megy fel erre a gépre. -
kovi
senior tag
Srácok egy ilyen gondom van:
Suse 9.2 DVD ISO. Kiírva faszányosan Phillips DVD+R-re.
Amikor bebootolok iszonyúan lassú. De nagyon. S sztem amire feltenné kb 10 óra. Mikor meglököm az egér helyén levő kis órát kb 3 perc múlva akadozik tovább. Szvsz valami fogja. De mi? Lehúztam az USB-s eszközöket, Tuning nincs, Skystar card kivéve, SATA vinyó lehúzva. Szóval már mindennel próbálkoztam de ugyanaz. Nagyon lassú. Pedig szeretném feltenni. Nagyon.
Cégnél kb 15 perc alatt felment. ugyanez a dvd. Pedig ott is P4 volt.
Talán nem tetszik neki valamilyen hardware?
Ilyen konfigom van:
P4 3.4 (NW), Asus P4C800 Deluxe, 2x512 DDR 400 Sams, GeForce6800, Plextor DVD-rom, Pioneer 108D iro, Samsung 120 vinyo.
HELP ME!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- A Microsoft átépítette a ROG Ally-t
- Xbox Series X|S
- Nintendo Switch
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Eredeti játékok OFF topik
- OTP Bank topic
- Vezetékes FÜLhallgatók
- OLED monitor topik
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest