Új hozzászólás Aktív témák
-
ThunderBoy
tag
Hat, most azt nem ertem, hogy minek nektek szamitogep....
Az iso kiirasa is komoly feladat egyeseknek...
Torrentel szépen le lehet szedni a SUSE 9.2 Professional Multilanguage-t, ami szep nagy, dual dvd-re megy...
Nekem ez a 9.2 prof van, nem a cd-s, és 0 problémám volt vele... (kiirni az isojat dual lemezre kb 40prc volt ;))
Az összes hardveremet elsőre megismerte, beállította, használatra késszé tette. (még a DVB-tuner kártyámat is megismerte név szerint)
A hangnem volt először, de a yastba kb 2perc alatt megtaláltam a beállítást...
Felrak Firefoxot, Konquer***-t, meg mittomén hany böngszőt, chatprogramot, msn, icq, yahoo multiklienst, openoffice-t (magyar), gimp2-t grafikára, meg millió kissebb lejatszot. Lehet benne szorftvertfejleszteni c-ben, javaba, meg amibe akar az ember.
Szóval pazar operációs rendszer, de aki windózerhez van szokva, annak kvara szokatlan, mivel nemottvannak a dolgok benne ahol a windoze-ba....
Én ugy vagyok vele, hogy kiprobalom, mert miért ne? Persze volt mas *NIX disztribucios tapasztalatom, ezért nem okozott gondot, hogy nincs ''Startmenü''
Szoval annak ajanlom a SUSE-t, aki szeretne egy megbizhato operációs rendszert...
Tud alapból fat32-t írni olvasni, ntfs-t pedig kis trükkel...
Aki pedig faxlama, és csak ''kiprobalom, me jo hecc, de telepítés utan le is törlöm, me nem tudok benne semmit csinalni'' annak nem ajanlom ,)
Ez egy desktop OS, nem game-re való.
Aki webfejlesztéssel, programozással, vagy csak net+multimedia-val foglalkozik, annak ez egy tökéletes operációs rendszer!
Kevés bug, nagy biztonság, mi kell még?
Használható szervernek is, pofonegyszerűen be lehet configolni (php, mysql, apache2, proftpd)
Najo, ennyit rola, tovabbi szep napot..
U.I: torrent search SUSE 9.2 Professional (7.5Gb)
Új hozzászólás Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- Filmvilág
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ASUS routerek
- Elektromos cigaretta 🔞
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest