Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ThunderBoy

tag

Hat, most azt nem ertem, hogy minek nektek szamitogep.... :)
    Az iso kiirasa is komoly feladat egyeseknek...

Torrentel szépen le lehet szedni a SUSE 9.2 Professional Multilanguage-t, ami szep nagy, dual dvd-re megy...

Nekem ez a 9.2 prof van, nem a cd-s, és 0 problémám volt vele... (kiirni az isojat dual lemezre kb 40prc volt ;))

Az összes hardveremet elsőre megismerte, beállította, használatra késszé tette. (még a DVB-tuner kártyámat is megismerte név szerint)

A hangnem volt először, de a yastba kb 2perc alatt megtaláltam a beállítást...

Felrak Firefoxot, Konquer***-t, meg mittomén hany böngszőt, chatprogramot, msn, icq, yahoo multiklienst, openoffice-t (magyar), gimp2-t grafikára, meg millió kissebb lejatszot. Lehet benne szorftvertfejleszteni c-ben, javaba, meg amibe akar az ember.

Szóval pazar operációs rendszer, de aki windózerhez van szokva, annak kvara szokatlan, mivel nemottvannak a dolgok benne ahol a windoze-ba....

Én ugy vagyok vele, hogy kiprobalom, mert miért ne? Persze volt mas *NIX disztribucios tapasztalatom, ezért nem okozott gondot, hogy nincs ''Startmenü'' :DDD

Szoval annak ajanlom a SUSE-t, aki szeretne egy megbizhato operációs rendszert...
    Tud alapból fat32-t írni olvasni, ntfs-t pedig kis trükkel...

Aki pedig faxlama, és csak ''kiprobalom, me jo hecc, de telepítés utan le is törlöm, me nem tudok benne semmit csinalni'' annak nem ajanlom ,)

Ez egy desktop OS, nem game-re való.
    Aki webfejlesztéssel, programozással, vagy csak net+multimedia-val foglalkozik, annak ez egy tökéletes operációs rendszer!

Kevés bug, nagy biztonság, mi kell még?

Használható szervernek is, pofonegyszerűen be lehet configolni (php, mysql, apache2, proftpd)

Najo, ennyit rola, tovabbi szep napot..

U.I: torrent search SUSE 9.2 Professional (7.5Gb)

Új hozzászólás Aktív témák