- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
biokill1
tag
Sziasztok!
Nemrég láttam pár képet az új xgl felületről. A [link] oldalon található live-cdt letöltve a látvány immár a saját gépemen volt látható. (aki nem ismerte ezt a live cd-t, ajánlom!!! nagyon jó)
Ennek hatására gondoltam úgy, hogy a jó öreg winfos mellé végre felrakok linuxot, és fokozatosan leszoktratom magam a winről!Már régebben volt fent UHU Linuxom, de az nem nyerte el a tetszésem. Mivel ha jól tudom az xgl-t a novell fejleszti, ezért a suse 10 lett a jelöltem.
Le is szedtem a dvds változatot a hivatalos helyről. (majdnem egy nap) Particion Magiccel megcsináltam néki az 5 gigás ext3 partíciót swappal együtt. Fel is raktam. Eddig minden szuper. (Bár erősen elgondolkoztam h gnome vagy kde legyen... én a kde-t szerettem anno jobban, de ez alatt is megy az xgl???) Ez lenne ez egyik kérdésem. Pontosabban az xgl telepítése...
Előtte azonban azt a súlyos gondod kéne megoldani, hogy nem megy az adsl
Yast-ban van egy dsl menüpont, és szöszmötöltem vele rendesen, de nem akar kapcsolódni Lövésem nincs miért. Le is szedtem és újraraktam KDE-vel. Ott meg ugye van kézi tárcsázó. De azzal se akart menni. Semmi nem változik, nem történik semmi
Lehet a hálókártyámmal van a probléma? (Notebookom van, sis900.as hálókártyával. Valahol hallottam h a suse 9.3nak gondjai voltak vele)
Ezek után letöltöttem az Ubuntut. Ott rendesen megy az adsl, persze csak a mágikus pppoeconf parancs után. (Hogy nevessetek is egy kezdőn, ezek után leszedtem az ubut, felraktam a suse-t és kipróbáltam ott is a parancsot. Persze rájöttem h nem ismeri)
Szóval. Az igazi célom az xgl lenne... Ez megy Ubuntu alatt is vagy segítetek inkább a suse adsl megcsinálásában?
Előre is köszönöm, és bocs hogy hosszúra nyúlt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest