- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Yettel topik
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Magisk
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Külföldi SIM-ek itthon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
n0_gAboR
őstag
elvileg hnap jelenik meg a 10-es
kivancsi vagyok -
n0_gAboR
őstag
apt4rpm van az rpm alapu disztrokban...szo sem lesz .deb rol...
probaljatok ki az uj mandriva 2006-ot..sztem par nap kulonbseg lesz a megjelenesben susevel, kb fej fej mellett halad a fejlesztes. mandriva mindig kicsit regebbi csomagokkal operal (nem a legujabb ablakkezelok...pl suseben a meg nem elkeszult gnome 2.12 lesz benne), de a stabilitasra es a sebessegre torekszik, es hihetetlen gyorsan bootol, vagy 1,5-2x gyorsabban mint a elozo mandriva, es vagy 2,5x gyorsabban mint a suse 9.3 -
n0_gAboR
őstag
en akkor hagytam ott a pi..ba, amikor live cd telepiteskor elkattintottam a progressbar-t tartalmazo ablakbol, es nem tudtam a telepites tobbi reszet befejezni (csomagmasolas utan)...eleg csunya bug. aztan azzal is hekkelni kellett hogy 1280x1024ben menjen a kep 1024 helyett.
de ha megnezel egy mandriva vagy suse control panelt, ossze sem lehet mertni egy mepissel vagy egy ubuntuval.
(pclinuxos meg mandrakes cuccokat hasznal szinten) -
n0_gAboR
őstag
engem erdekel...egyebkent mar beta3-nal tart a dolog.
en desktop celokra szeretnem hasznalni a linuxot, erre pedig a legjobb egy olyan distrib, hogyha vmit hirtelenjeben konfigolni kell, akkor ne kelljen feltetlenul 1-2orat utanaolvasni a neten hogy mit hogyan kell hekkelni...
erre a legjobb distrok eddig:
SuSE, Mandriva, PcLinuxOS
SuSE viszont sosem a sebessegerol volt hires, 9.2 kurva lassu volt, 9.3 mar turheto, de mandrivat meg mindig nem eri utol...szoval varom milyen lesz 10.0 ilyen tekintetben.
(sot nekem 9.3 neha erdekes bugokat produkalt KDE-ben)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Motoros topic
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Futás, futópályák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Opel topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest