- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Egy óra, két rendszer
- Már be is futott a Galaxy A17 5G
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sziada5925
aktív tag
válasz
Core2duo6600 #1197 üzenetére
Hát az igaz, hogy stabilabb, de felmegyek rejtve és a többiek látják sima MSN-n a bejelentkezésemet,.
-
sziada5925
aktív tag
válasz
sziada5925 #1194 üzenetére
Köszi már találtam rpm-et, de attól nyugodtan leírhatja valaki ha nagyon ráér mert egyszer szeretném megtanulni
-
sziada5925
aktív tag
Valaki leírná nekem, hogy az aMSN-t hogyan lehet telepíteni? forrásként töltöttem le, szóról-szóra kéne szájbarágósan, mert a források telepítése nem megy...
-
sziada5925
aktív tag
válasz
Core2duo6600 #1192 üzenetére
Más sikerült megoldani a problémát... azért köszönöm!
-
sziada5925
aktív tag
válasz
sziada5925 #1190 üzenetére
Egyetlen failed-et ír ki: failed to create temporary directory. Ezzel pontosan mit tudok kezdeni? Utána meg kiírja hogy login felette meg, hogy welcome to openSUSE 10.3(586)-Kernel
Ilyenkor mit tegyek hogy működjön ahogy eddig? -
sziada5925
aktív tag
1 újabb probléma... betölti a linuxot a zöld képernyőn utána bejön a parancssor azt hiszem ez a kernel és kiírja hogy login beírom a nevem, majd a jelszavam és semmi. Hogy an tudok vissza lépni a rendes linux felületre? Újraindítottam a gépet és ezt csinálta...
-
sziada5925
aktív tag
-
sziada5925
aktív tag
Sziasztok!
Azt még mindig nem értem 10.3 as Suse alatt, hogy ha egy forrást akarok telepíteni akkor a konzolban megnyitom a mappát és beírom neki, hogy ./configure és sosem csinál semmit. Ez miért van? A make parancsra és a makeinstall-ra sem reagál... Vagy ha .rpm formátumból installálom YaST-tal akkor vagy 39 csomagot kér még hogy telepítsem. Azokat honnan szedjem vagy hogy van ez?! -
sziada5925
aktív tag
válasz
sziada5925 #1176 üzenetére
elvileg csak el kell indítani a telepítőt és települ, de megvizsgálja a csomagot és ennyi
ilyenkor mit lehet tenni?
-
sziada5925
aktív tag
Sziasztok!
Ma raktam fel az OpenSuse linux 10.3 as változatát és tetszik meg minden, de nem igazán volt még ilyen op. rendszer a kezem alatt, így teljesen kezdőnek számítok ilyen szinten. Az lenne a problémám, hogy installálni nem tudok. Ha letöltök egy firefox firssítést .tar.gz formátum ezzel mit kezdjek? Vagy akármilyen más programról elgyen szó kicsit kínai még...ja és szerk: Milyen torrent klienst ajánlotok suse alá?
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gumi és felni topik
- Facebook és Messenger
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- iKing.Hu - Honor Magic V2 Black Használt, karcmentes állapotban 16 GB RAM / 512 GB tárhely
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- 512 GB-os PCIe 4.0-as M2 SSD-k garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest