- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xelo
addikt
emberek, tudnátok nekem írni egy nagyon részletes útmutatót az ATI 8.9-es driver OpenSUSE alatti telepítéséhez
új nekem a linux, első telepítés
a Release Notes-ból ennyit sikerült értelmeznem:
"# Launch the Terminal Application/Window and navigate to the ATI Proprietary Linux driver download.
# Enter the command ati-driver-installer-8-9-x86.x86_64.run to launch the ATI Proprietary Linux driver installer. The ATI Proprietary Linux Driver Setup dialog box is displayed."ezt biztos megtalálom valamikor, de jön a csavar:
"Note: You must be logged in with super user privileges in order to successfully install the ATI Proprietary Linux driver."ezt hogy kell? amint mondtam teljesen kezdő vagyok ilyen téren
szerk: találtam valami mást
" openSUSE 10.3 and openSUSE 11.0You can use 1-click-install that will install the latest fgrlx version:
1-click.png Installs newest available drivers.
* Open a terminal and type "sudo aticonfig --initial". This will configure X to use the ATI driver.
* Restart X window manager by pressing CTRL+ALT+BACKSPACE (Twice for 11.0 and later). It will take 3-20 seconds. Alternative, you can restart openSUSE.
* Skip all steps below and start using openSUSE! "a sudós cucchoz kell a "" vagy nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest