Hirdetés
- Yettel topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
vipisti
tag
Kösz a válaszokat.
@cigam: Hasonlót gondoltam én is. Minden dup előtt ráereszteném a Borgot a root kiválasztott mappáira. A visszaállítást viszont tesztelnem kéne egy külön rendszeren, és erre lusta vagyok
Ezért reménykedtem a zypperben.@pengwin: Próbálkoztam a kereséssel többféleképp is, nem akadtam rá.
-
vipisti
tag
Helló. Elégedett TW-felhasználó vagyok hónapok óta. Eddig sosem volt gond dup után, de most felmerült bennem, mit is kéne csinálnom, ha lenne. Azt tudom, hogy a javasolt megoldás a default btrfs esetén a Snapper, de nálam ext4 van. Vissza lehet állni a zypperrel korábbi verzióra? A man-ban nem találtam ilyet (bár nem olvastam végig az első betűtől az utolsóig), google-t is próbáltam. Lehet, h nincs ilyen, lehet h nem jól keresek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ezért reménykedtem a zypperben.