- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
daninet
veterán
-
daninet
veterán
Én most várok egy kicsit, azon a soft crash-en kívül a problémák grafikai jellegűek amelyek nem nagyon érdekelnek.
Ha nem válik be a kde6 ideiglenesen feldobok egy xfce-t vagy hasonlót amíg peccselik. vagy teljes rice hyperlanddel
Illetve B tervnek ott a snapper, visszemegyek egy korábbi verzióra és nem frissítek 2-3 hónapig
-
daninet
veterán
az update teljesen összekakilta a rendszert mert az sddm-et nem jól frissíti le.
Szóvalsudo zypper dup
aztán újraindítod, csak shell lesz semmi más és mégegyszer frissíteni kellsudo zypper dup
, mégegyszer újraindít és akkor oké lesz.Szerintem korán volt a dolog. Paneleket nem lehet átméretezni, hiányzik az átméretező sáv, ott kellene legyen a panel és a lebegő ablak között. A transparent / opaque dolog egyáltalán nem működik, egyik opcióban sem átlátszó kicsit sem.
Az előbb megnyitottam okulárban egy PDF-et és összekakilta magát, kellett egykillall plasmashell
kstart plasmashell
mert nem lehetett semmire kattintani, olyan volt mintha nem lennének ablakok nyitva.Hónapok óta ígérgetem hogy váltok slowroll-ra, de szeretem ha fáj
csak tudnám miért a munka számítógépemen kísérletezek
-
daninet
veterán
Megjött a Plasma 6 Tumbleweed-re
-
daninet
veterán
Sziasztok!
Tumbleweed, nvidia kártya a zárt driverrel. Két monitorom van, az egyik hdmi a másik display port. Teljesen random, hogy melyiket inicializálja indításnál először és amikor a DP monitorral teszi (ami az elsődleges képernyő) akkor a másodlagos képernyő üres marad, a widgetjeim nem jelennek meg ott, a háttérkép sem. Tudok ablakokat oda húzni, de minden panelemet rádobálja az elsődleges monitorrra.
Csak akkor jó a desktop, ha először a hdmi monitort inicializálja ami a másodlagos, majd a DP monitort ami az elsődleges. Lehet ezt valahogy valami konfiggal erőltetni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged