- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- iPhone topik
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
Driver téren a nouveaut használom régóta, tudom, a zárt driver lenne ideális próbáltam is többször, de ennél a kártyánál illetve nálam valamiért nem 100%-os. Amikor betöltött az ablakkezelő minden ok azzal is, de amint ki akarok jelentkezni (illetve ki kell valamiért) szétesik a kép a zárt driverrel olyan mint a régebbi monitorokon ha a felbontás túl nagy volt. Adtam neki esélyt többször is de mindig ugyanaz, sőt volt hogy utána a nouveau-ra sem tudtam normálisan visszaállni és újratelepítés lett a vége.
Ezért úgy döntöttem hogy játszani úgysem játszok (ezen a gépen egyre kevésbé lehetne amúgy is) akkor inkább működjön a kijelentkezés ha valamiért kell ezért maradtam a nyílt drivernél.
A hűtésen gondolkodtam igaz lehet, bevallom rég volt pucolva, de azért nem gyanakodtam rá, mert újraindítva a grafikus felületet nagyrészt megy tovább normálisan az ritkább mikor úgy kell resetelnem a gépet mert nem reagál semmire, de köszi, lesz kicsit jobban időm megnézem mi a helyzet bent és ránézek a live dologra is.
Memtestet csináltam tegnap rendben lefutott, nem talált hibát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gitáros topic
- Kilőtte Elon a Twittert és Grokot a világűrbe
- Windows 11
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- World of Tanks - MMO
- Cairn - Indulhat a hegymászás!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,RTX 3000 6GB DDR6,WIN11
- iKing.hu -OnePlus Pad Go Green nagy kijelző, könnyű hordozhatóság 8/128 GB Használt, karcmentes 3 hó
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- Bomba ár! Dell Inspiron 17 5770 i7 I 8GB I 128SSD+1TB I Radeon 4GB I 17,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest