- Poco F7
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- MIUI / HyperOS topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
sir fg
aktív tag
Igaz. Csak feltételeztem, hogy a teljes merevlemez klónozása akkora tárhelyet igényel, amekkora a merevlemez kapacitása. Tökre nem logikus, de ezt vettem ki a Clonezilla leírásából. Ennél nagyobb HDD meg nincs a háztartásban.
Mindegy, biztos meg lehetett volna oldani, de egy darabig nem fogok Linuxot használni úgyse, ha mégis, akkor szerintem Ubuntut. (Ezt a kettőt próbáltam, nekem az jött be). A szerviz meg nem köthet bele abba, hogy milyen oprendszert használok. (Ahogy szerintem a recovery partíció meglétébe sem).
Dermedt pillanatot csak az okozott, amikor a partíciók törlése után a Win7 telepítő nem akarta létrehozni magának, ami kell... Kiderült, hogy van a BIOS-ban disk lock funkció, az nem engedte. Meg tudnak lepni ezek a mai korszerű dolgok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- iPhone Air 256GB Asztrofekete 3 ÉV kiterjesztett garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest