Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- One mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- MWC 2026: csápolt a robot, majd dobott egy hátraszaltót
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mickemoto
őstag
Sikerült megcsinálni, feltettem a Suse-t Gnome felülettel a win7 mellé, indítható mindkettő,

Két probléma van így az elején, az egyik a wlan, nem ismeri fel az eszközt, és a router beállításokat nem is tudom elérni böngészőn keresztül.Nem tudom mit kéne csinálni hogy működjön

A másik hogy a touchpad nem működik rendesen, mozgatni tudom a kurzort, de ase a szimpla se a dupla kattintást nem érzékeli.(KDE-s felületnél ez nem volt
)
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 32GB RAM 1000GB SSD RTX 5070 8GB
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! 7800X3D / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 12/256GB Titanium Black használt, szép állapot 6 hónap garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4360, 100% Akksi
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black 256GB használt karcmentes 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest