- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Apple iPhone 17 - alap
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Érdekes eszközzel készül a HMD holnapra
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Fotókon a Huawei Mate 80 hátoldala
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasza_1
senior tag
5.19-es a Novell szerver. Nézegettem a Novell szerveren a beállításokat, de nem találtam semmit, ami segíthetne. Aztán neten találtam valamit, hogy állítsam be az Use UTF-8 Encoding-ot, de nem találtam meg. Windowsos verzióban van olyan, hogy jobb gomb a Novell tray ikonra -> Novell Client32 Propertis -> Advenced Settings és ott van egy csomó minden (elméletileg a Use UDF-8 -nak is ott kellene lennie, de nincs ott), és ezt nem találom meg a Linuxos verzióban, csak egy 6-7 lépéses varázsló van, de ott nem lehet semmi értelmeset beállítani.
Te az NCL_install-al raktad fel, vagy rpm parancsal?
Pl az ábcdéfg könyvtárat akartam létrehozni a szerveren, és helyette [00E1]bcd[00E9]fg lett.
Te grafikus képernyőn jelenkezel be, vagy parancsorból? Vagy szerinted ez számít?
Előre is köszi a segítségedet!
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!!! Dell Latitude 5320 i3-1125G4 16GB 256GB magyarbill. 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3400, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 TI 16GB Gamemax Brufen C3 BG 650W
- Garmin Vivomove 3S Hybrid okosóra Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3501, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest