Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- MIUI / HyperOS topik
- A Sony is belépett a 200 megapixeles klubba
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasza_1
senior tag
5.19-es a Novell szerver. Nézegettem a Novell szerveren a beállításokat, de nem találtam semmit, ami segíthetne. Aztán neten találtam valamit, hogy állítsam be az Use UTF-8 Encoding-ot, de nem találtam meg. Windowsos verzióban van olyan, hogy jobb gomb a Novell tray ikonra -> Novell Client32 Propertis -> Advenced Settings és ott van egy csomó minden (elméletileg a Use UDF-8 -nak is ott kellene lennie, de nincs ott), és ezt nem találom meg a Linuxos verzióban, csak egy 6-7 lépéses varázsló van, de ott nem lehet semmi értelmeset beállítani.
Te az NCL_install-al raktad fel, vagy rpm parancsal?
Pl az ábcdéfg könyvtárat akartam létrehozni a szerveren, és helyette [00E1]bcd[00E9]fg lett.
Te grafikus képernyőn jelenkezel be, vagy parancsorból? Vagy szerinted ez számít?
Előre is köszi a segítségedet!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- One mobilszolgáltatások
- Formula-1
- Milyen videókártyát?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Fallout 4 Pip-Boy Edition
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad 13 G2 Intel i3-7100 laptop (hiányos, de működik)
- Nuki Smart KeyPad 1 okos zár kiegészítő
- BESZÁMÍTÁS! ASRockB450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD STRIX RTX 2070 SUPER 8GB GameMax Aero Mini 700W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi