- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
qwertly
addikt
Üd minden linux gurunak
1 kis segitséget szeretnék kérni.Több linuxal probálkoztam volt ahol a videó kártyát volt ahol a modemet nem tudtam használni.Most újra neki neki estem a témának.Fent van a gépen a suse 9.3 nagyon szép a felülete de csak gond van vele.Az internet nem megy,a Terratec 600 TV kártyát nem ismerte fel,Audigy 4 hang kártyát nem ismerte fel,az alaplapra integrált Marvell-Yukon háló kártyát nem ismerte fel a video kártyához leszetem az nVidia honlapjárol a drivert nem tudtam telepitenni.A rendszer ki@lassan indul ell és még ezek után lenne 1 kérdésem hogyan tudnám beállitanni,hogy be bootoláskor a XP induljon ell alapértelmezetként ne a suse.Csak ennyi gondom van a linuxal
ha valaki segitenne nagyon megköszöném de ha lehet ne egy mondatba hanem úgy-hogy olyan is megtudja értenni akki windozon nött fell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- ASUS TUF A15 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7445HS - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 - Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo X280 12" - i7 8550U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
- Eladó Samsung A20e 3/32GB kék / 12 hó jótállás
- Eladó EDIFIER ES prémium hangszórók ES300 / ES60 / ES20
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
1 kis segitséget szeretnék kérni.Több linuxal probálkoztam volt ahol a videó kártyát volt ahol a modemet nem tudtam használni.Most újra neki neki estem a témának.Fent van a gépen a suse 9.3 nagyon szép a felülete de csak gond van vele.Az internet nem megy,a Terratec 600 TV kártyát nem ismerte fel,Audigy 4 hang kártyát nem ismerte fel,az alaplapra integrált Marvell-Yukon háló kártyát nem ismerte fel a video kártyához leszetem az nVidia honlapjárol a drivert nem tudtam telepitenni.A rendszer ki@lassan indul ell és még ezek után lenne 1 kérdésem hogyan tudnám beállitanni,hogy be bootoláskor a XP induljon ell alapértelmezetként ne a suse.Csak ennyi gondom van a linuxal