Hirdetés
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Egy picit olcsóbb lesz a Google Pixel 10a
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
qwertly
addikt
Üd minden linux gurunak
1 kis segitséget szeretnék kérni.Több linuxal probálkoztam volt ahol a videó kártyát volt ahol a modemet nem tudtam használni.Most újra neki neki estem a témának.Fent van a gépen a suse 9.3 nagyon szép a felülete de csak gond van vele.Az internet nem megy,a Terratec 600 TV kártyát nem ismerte fel,Audigy 4 hang kártyát nem ismerte fel,az alaplapra integrált Marvell-Yukon háló kártyát nem ismerte fel a video kártyához leszetem az nVidia honlapjárol a drivert nem tudtam telepitenni.A rendszer ki@lassan indul ell és még ezek után lenne 1 kérdésem hogyan tudnám beállitanni,hogy be bootoláskor a XP induljon ell alapértelmezetként ne a suse.Csak ennyi gondom van a linuxal
ha valaki segitenne nagyon megköszöném de ha lehet ne egy mondatba hanem úgy-hogy olyan is megtudja értenni akki windozon nött fell.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 14700K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Lian Li Lancool 207 Digital 750W
- Honor Magic V5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460 i7 10700 32GB DDR4 512GB SSD ASUS TUF RTX 3070TI 8GB Lian Li LANCOOL 207 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
1 kis segitséget szeretnék kérni.Több linuxal probálkoztam volt ahol a videó kártyát volt ahol a modemet nem tudtam használni.Most újra neki neki estem a témának.Fent van a gépen a suse 9.3 nagyon szép a felülete de csak gond van vele.Az internet nem megy,a Terratec 600 TV kártyát nem ismerte fel,Audigy 4 hang kártyát nem ismerte fel,az alaplapra integrált Marvell-Yukon háló kártyát nem ismerte fel a video kártyához leszetem az nVidia honlapjárol a drivert nem tudtam telepitenni.A rendszer ki@lassan indul ell és még ezek után lenne 1 kérdésem hogyan tudnám beállitanni,hogy be bootoláskor a XP induljon ell alapértelmezetként ne a suse.Csak ennyi gondom van a linuxal