Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
qwertly
addikt
Üd minden linux gurunak
1 kis segitséget szeretnék kérni.Több linuxal probálkoztam volt ahol a videó kártyát volt ahol a modemet nem tudtam használni.Most újra neki neki estem a témának.Fent van a gépen a suse 9.3 nagyon szép a felülete de csak gond van vele.Az internet nem megy,a Terratec 600 TV kártyát nem ismerte fel,Audigy 4 hang kártyát nem ismerte fel,az alaplapra integrált Marvell-Yukon háló kártyát nem ismerte fel a video kártyához leszetem az nVidia honlapjárol a drivert nem tudtam telepitenni.A rendszer ki@lassan indul ell és még ezek után lenne 1 kérdésem hogyan tudnám beállitanni,hogy be bootoláskor a XP induljon ell alapértelmezetként ne a suse.Csak ennyi gondom van a linuxal
ha valaki segitenne nagyon megköszöném de ha lehet ne egy mondatba hanem úgy-hogy olyan is megtudja értenni akki windozon nött fell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- iPhone 12 Mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4211, 94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
1 kis segitséget szeretnék kérni.Több linuxal probálkoztam volt ahol a videó kártyát volt ahol a modemet nem tudtam használni.Most újra neki neki estem a témának.Fent van a gépen a suse 9.3 nagyon szép a felülete de csak gond van vele.Az internet nem megy,a Terratec 600 TV kártyát nem ismerte fel,Audigy 4 hang kártyát nem ismerte fel,az alaplapra integrált Marvell-Yukon háló kártyát nem ismerte fel a video kártyához leszetem az nVidia honlapjárol a drivert nem tudtam telepitenni.A rendszer ki@lassan indul ell és még ezek után lenne 1 kérdésem hogyan tudnám beállitanni,hogy be bootoláskor a XP induljon ell alapértelmezetként ne a suse.Csak ennyi gondom van a linuxal