- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- One mobilszolgáltatások
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gao182
tag
Meg lett a DVD, fel is raktam és már van is vele bajom... Pl nagyon új
sose gondoltam volna hogy ez baj lesz
sztem ismert, hogy ha xmms-t felteszünk a lemezről, tehát rpm-ből (amúgy ez van a letöltött rpm-el is) akkor mp3 at nehezen játszik le, leginkább ehogy, mert a fájl nem kerül a lejátszási listába
nah teszem fel xmms-t 20 error fordítás közben (na jó csak 4) nem hiszem hogy az xmmws-el van baj mert ugyenezt 9.3 alatt ment, másik... gcc túl új... az mplayer fordításánál az volt a baj, hogy régebbi gcc-t keresett rajtam :| há most vagy tegyünk régi fordítót bee, vagy írjuk meg az újat kompatibilisra (vagy mi ez a szó) vagy lépjünk az mplayerhq pöcsére hogy írják úgy hogy az új gcc is lefordíccsa...
Más: zlegolas: hogyan tudok MySQL-t? fent van de nem tom hogy kell elindítani az SQL szervert meg hogyan kell user-t hozzáadni... pedig kéne nekem, mert programot fejlesztenék és a linux webszerver beállításai sookal eccerűbbek mint windowsban (kb ennyi: legyél webszerver, kezelj pep-t) nah szóval segítesz?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
sose gondoltam volna hogy ez baj lesz
nah teszem fel xmms-t 20 error fordítás közben (na jó csak 4) nem hiszem hogy az xmmws-el van baj mert ugyenezt 9.3 alatt ment, másik... gcc túl új... az mplayer fordításánál az volt a baj, hogy régebbi gcc-t keresett rajtam :| há most vagy tegyünk régi fordítót bee, vagy írjuk meg az újat kompatibilisra (vagy mi ez a szó) vagy lépjünk az mplayerhq pöcsére hogy írják úgy hogy az új gcc is lefordíccsa...