- Lesz Xperia 10 VII, méghozzá újratervezett külsővel
- Íme, a Pixel Watch 4
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
Köszi, megpróbáltam parancssorból indítani de semmi különös a kdewallet amit inkább ír de hogy ahhoz nem tud csatlakozni az szerintem nem befolyásol semmit ebben az esetben. Köszönöm a linket is próbáltam kicserélni azt a bővítményt a megadott könyvtárban de semmi változás. Persze azért érdekes a dolog hogy munkahelyemen win10-en ugyanez a verziójú Operával nincs semmi gond, gondolom hogy ha az Opera ezen verziója lenne bugos az winen is az lenne bár ki tudja.
Közben volt aki tanácsolta hogy próbáljam meg a Vivaldit, egy próbát valóban megér végülis egy felturbózott Opera, ha jól tudom az Operából kivált fejlesztők vannak a projekt mögött böngésző motorban meg ugyanúgy Chrome mit az Opera. Szóval egy próbát mindenképp megér, az Operából meg megvárom mit hoz a 80-as verzió ott kijavítják-e ezt a dolgot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Lesz Xperia 10 VII, méghozzá újratervezett külsővel
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Nők, nőügyek (18+)
- Íme, a Pixel Watch 4
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- KERESEM! LG UltraGear 45GS95QE // 39GX90SA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Xiaomi 12T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest