- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iPhone topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok! Sajnos van egy nagy problémám a mostani verziós Opera böngészővel, ezért a szeretném a segítségeteket kérni, hogy ti találkoztatok-e hasonlóval.
Az a helyzet, hogy frissült az opensuse-s repóból 78-ról a 79-es verzióra, és azóta nem tudok lejátszani youtube videókat, próbálja egy ideig betölteni, aztán összeomlik az oldal. Próbáltam persze hogy kikapcsoltam az összes youtube bővítményt, de úgysem volt jó sajnos.
Érdekes amúgy hogy azóta kijött egy újabb de szintén 79-es verzió, de azzal is ugyanaz a helyzet.
Próbaképp felraktam egy közösségi repóból a 80-as Operát is, de az sajnos el sem indult, így visszatettem a 78-asat, ezzel minden ok. (A Chromium ffmpeg extra csomag természetese fent van)
Viszont szeretném mindenképp megoldani, mert zavar hogy miért nem működik, másrészt meg mindig felajánlja frissítésként már kétszeresen is.
Próbaképp feltettem a Chromiumot is annál semmi gond nem volt.Váltani nem szeretnék Operáról, mert a Chrome kicsit fapadosabb nekem, és ezt használom munkahelyen, ahol teljesen rendben működik (Win 10) és telefonon is.
Mit gondoltok mi lehet a gond, mit lenne érdemes megpróbálnom? Sajnos opensuse-ra nem találtam érdemi infót ezzel kapcsolatban.
Válaszotokat, és bármilyen infót előre is köszi szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tőzsde és gazdaság
- Hardcore café
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Laptop dokkoló bazár - Lenovo - HP - DELL dokkolók
- GYÁRI TÖLTŐK: USB-C / DELL / LENOVO / HP / FUJITSU / TOSHIBA / Asus / Macbook /// Bp,/MPL/Foxpost
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- BESZÁMÍTÁS! Asus Sabertooth Z97 Mark 1 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest