- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- OnePlus 15 - van plusz energia
- 200 MP-es főkamerával és dupla periszkóppal jön az Oppo Find X9 Ultra
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor 600 Lite - koffein nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok! Sajnos van egy nagy problémám a mostani verziós Opera böngészővel, ezért a szeretném a segítségeteket kérni, hogy ti találkoztatok-e hasonlóval.
Az a helyzet, hogy frissült az opensuse-s repóból 78-ról a 79-es verzióra, és azóta nem tudok lejátszani youtube videókat, próbálja egy ideig betölteni, aztán összeomlik az oldal. Próbáltam persze hogy kikapcsoltam az összes youtube bővítményt, de úgysem volt jó sajnos.
Érdekes amúgy hogy azóta kijött egy újabb de szintén 79-es verzió, de azzal is ugyanaz a helyzet.
Próbaképp felraktam egy közösségi repóból a 80-as Operát is, de az sajnos el sem indult, így visszatettem a 78-asat, ezzel minden ok. (A Chromium ffmpeg extra csomag természetese fent van)
Viszont szeretném mindenképp megoldani, mert zavar hogy miért nem működik, másrészt meg mindig felajánlja frissítésként már kétszeresen is.
Próbaképp feltettem a Chromiumot is annál semmi gond nem volt.Váltani nem szeretnék Operáról, mert a Chrome kicsit fapadosabb nekem, és ezt használom munkahelyen, ahol teljesen rendben működik (Win 10) és telefonon is.
Mit gondoltok mi lehet a gond, mit lenne érdemes megpróbálnom? Sajnos opensuse-ra nem találtam érdemi infót ezzel kapcsolatban.
Válaszotokat, és bármilyen infót előre is köszi szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Le Mans Ultimate
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Hobby elektronika
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Assetto Corsa Rally
- Elektromos autók - motorok
- Házimozi belépő szinten
- Facebook és Messenger
- Steam Deck
- További aktív témák...
- Ableton Live 12 Suite Education
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman T3 Plus FSP 650W
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Philips Envia 6000 34 WQHD 0,3ms OLED monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest