Hirdetés
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Hozzám került egy Suse 11.4 oprendszeres laptop és pár kérdés felmerült bennem, mert amúgy win7-et használok.
Szóval:
- próbából felmásoltam windowsos gépen létrehozott pdf-eket, doc-okat, odt-ket, hogy mit csinál velük a frissített 11.4-es és simán megette mindet... miután nem volt már rájuk szükségem, áthelyeztem őket a kukába, viszont onnan nem hajlandó kitörölni őket, azt írja, hogy hozzáférés megtagadva. Megpróbáltam a kukára vonatkozó jogosultságokat megváltoztatni, de annyit ír, hogy "nem lehetett megváltoztatni". Ezzel mit lehet kezdeni, van valamilyen admin mód?
- az alap jelszót meg tudtam változtatni a rendszerben, viszont ha zárolom a képernyőt és aztán fel akarom oldani, akkor ezt a jelszót nem fogadja el (más esetekben igen), ezek szerint ide más jelszó kell? Csak úgy tudom újra használni a gépet, ha kikapcsolom és újra benyomom.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest