Hirdetés
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Google Pixel topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Hozzám került egy Suse 11.4 oprendszeres laptop és pár kérdés felmerült bennem, mert amúgy win7-et használok.
Szóval:
- próbából felmásoltam windowsos gépen létrehozott pdf-eket, doc-okat, odt-ket, hogy mit csinál velük a frissített 11.4-es és simán megette mindet... miután nem volt már rájuk szükségem, áthelyeztem őket a kukába, viszont onnan nem hajlandó kitörölni őket, azt írja, hogy hozzáférés megtagadva. Megpróbáltam a kukára vonatkozó jogosultságokat megváltoztatni, de annyit ír, hogy "nem lehetett megváltoztatni". Ezzel mit lehet kezdeni, van valamilyen admin mód?
- az alap jelszót meg tudtam változtatni a rendszerben, viszont ha zárolom a képernyőt és aztán fel akarom oldani, akkor ezt a jelszót nem fogadja el (más esetekben igen), ezek szerint ide más jelszó kell? Csak úgy tudom újra használni a gépet, ha kikapcsolom és újra benyomom.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Google Pixel topik
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest