Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android szakmai topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Hmm, kezdem visszavonni azt, amit korábban írtam erről a disztróról.
Most nézem, hogy valahogy sikerült a 11.4-est leszedni a 12.2 helyett. No problem, repók átállítva, frissítés elkezdődik, letöltés közben többször meg kellett nyoni a retry-t, mert valami történt, aztán az install végén azt mondja, pár processzt újra kellene indítani. Azt írja, hogy zypper ps parancsot adjam ki. Kiadom, ez meg egy kilométeres listát betolt a terminálba kis vonalkákkal, aminek az eleje nem is fért ki, így franc tudja, mi van. Jobb híján nyomtam restratot...
Végül is sikerült a frissítés, de nem vagyok túlzottan elégedett. A boot elég lassú, a Yast meg valahogy jobban kezelhető volt régebben.Továbbá hiába választottam ki a magyar nyelvet a telepítéskor, alig pár helyen van magyar szöveg.
Egyenlőre arra hajlok, hogy megnézzek egy másik disztrót. Tudok angolul, szal nem gáz, de furcsa.
Új hozzászólás Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- Battlefield 6
- Milyen egeret válasszak?
- BestBuy topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Windows 11
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- Linux haladóknak
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max - Black Titanium - 256GB - Akku: 90% - Megkímélt állapot!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB DeepCool CC560 Thermaltake 730W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi