Hirdetés
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
wetomi
aktív tag
A ami napon frissítettem KDE 4.3.5-ről 4.4.3-ra. A kedves amarok 2.3 pedig nem hajlandó hangot adni, nem csap mp3, hanem mással sem. A rendszerbeállítások, multimédia menüpontnál a hangeszközöknél csak a pulseaudiot látja a rendszer, pedig korábban mutatta a hardvereket is pl hw0,0 analog meg hw0,1 hdmi, a pulseaudio pedig teszthangot akkor nem ad. Ettől függetlenül vlc, audacious, flashvideóknak volt hangja, tehát csak működött ott valami.
Az amarokot 2-3szor újraindítottam, aztán szólt hogy nem tud mp3-at lejátszani és telepíti a szükséges dolgokat. program újraindít, kezdi az állítólagos frissítést, majd megint semmi.
Ezek után ismételten rendszer, multimédia, de nem nyitja meg, hanem bezárul az ablak.Mit lehet ilyenkor tenni? Teljesen win xp hangulat fogott el, azzal volt már jó néhány hasonló megmagyarázhatatlan eseményem (gondolom nem vagyok egyedül).
Új hozzászólás Aktív témák
- SSD kibeszélő
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Renault, Dacia topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EAFC 26
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Kék -12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független, 100% gyári Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG RX VEGA64 8GB CM Masterbox 5 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest