Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy s25 ultra s-pen hiba
- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Gyorsan tölt és lassan merül a Honor hosszútávfutója
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
wetomi
aktív tag
A ami napon frissítettem KDE 4.3.5-ről 4.4.3-ra. A kedves amarok 2.3 pedig nem hajlandó hangot adni, nem csap mp3, hanem mással sem. A rendszerbeállítások, multimédia menüpontnál a hangeszközöknél csak a pulseaudiot látja a rendszer, pedig korábban mutatta a hardvereket is pl hw0,0 analog meg hw0,1 hdmi, a pulseaudio pedig teszthangot akkor nem ad. Ettől függetlenül vlc, audacious, flashvideóknak volt hangja, tehát csak működött ott valami.
Az amarokot 2-3szor újraindítottam, aztán szólt hogy nem tud mp3-at lejátszani és telepíti a szükséges dolgokat. program újraindít, kezdi az állítólagos frissítést, majd megint semmi.
Ezek után ismételten rendszer, multimédia, de nem nyitja meg, hanem bezárul az ablak.Mit lehet ilyenkor tenni? Teljesen win xp hangulat fogott el, azzal volt már jó néhány hasonló megmagyarázhatatlan eseményem (gondolom nem vagyok egyedül).
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- sziku69: Szólánc.
- Energiaital topic
- Nintendo Switch 2
- Lexus, Toyota topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Warships
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- DDR3 so-dimm 8GB notebook RAM modulok - több db
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB LIAN LI LANCOOL 217 Wood 750W
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest