Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Yettel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
szebibalu
csendes tag
Na történt egy kisebb csoda.
Este arról álmodtam, hgoy fut a bf és mennyire örülök neki. erre felkelek és óó csak álom. Na mindegy azért megpróbáljuk. és láss csodát még be sem töltött a gép gondoltam gyorsan elindítom, hogy ne tudjon betölteni mindent hátha elindul. és tényleg! Megy és játszok vele. Gondoltam kilépek és elinditom újra, hgoy megnézzem mi van.Hát nem indult el. Na most meg fogom magam és feltelepítem a windows7-et. szóval valószínű jó lesz de köszönök minden segítséget. majd írok ha lesz még baj!
Tényleg rendesek vagytok. köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Futás, futópályák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gyúrósok ide!
- Kerékpársportok
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Assetto Corsa EVO
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- MSI Pulse 15 B13VFK i7 / RTX 4060 140W / QHD 165Hz 16GB DDR5 1 TB SSD
- DELL OptiPlex 3050 SFF / i5-7500 - i7-7700 / NVME M.2 / DDR4 / DVD-RW / USB 3.1 / HDMI / több db
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 Ryzen 7 / 32GB RAM / 512 SSD Garancia
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG UltraGear 24GS60F-B IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- iPhone 15 Pro Max 256GB 83% (1év Garancia) ESIM-es változat!
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4389, 100% Akksi
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- MacBook Pro 16 2021, M1 Max , 64 GB RAM, 24 core GPU, 512GB SSD, Silver 27% Áfás (0382AR)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Este arról álmodtam, hgoy fut a bf és mennyire örülök neki. erre felkelek és óó csak álom. Na mindegy azért megpróbáljuk. és láss csodát még be sem töltött a gép gondoltam gyorsan elindítom, hogy ne tudjon betölteni mindent hátha elindul. és tényleg! Megy és játszok vele. Gondoltam kilépek és elinditom újra, hgoy megnézzem mi van.Hát nem indult el. Na most meg fogom magam és feltelepítem a windows7-et. szóval valószínű jó lesz de köszönök minden segítséget. majd írok ha lesz még baj!