Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
AeSDé Team
őstag
Sziasztok! Én pár napja szedtem le a játékot, és kezdtem el játszani vele. Nem vagyok nagy RTS fan, még nagyon régen az Age of Empires sorozaton kezdtem, játszottam StarCraft 2-vel (csak free demo) és kicsit Medieval II Total War-al is. Nekem eddig nagyon tetszik a játék, a grafika nincs a csúcson, de pont olyan szinte van ami számomra még szépnek számít.
Látom sokat szidtátok korábban, ha ennyire nem tetszik, akkor ezekszerint vannak ennél sokkal jobb stratégiai játékok. Tudnátok valami jobbat ajánlani?
-
Songo
senior tag
sziasztok
van esetleg ehhez a gamehez valami map pack?
5en tolnánk 3 gép ellen de a gyári 2 map nemsok

-
Huma
addikt
A második részben jobb az AI mint az elsőben?
Az első részben három ellenfelet (szövetségesek) simán legyakok. Az elején van egy kritikus pont amikor meg tudnak fogni, de utána már kiépítem a védelmem és a géptől csak annyi telik hogy tonnaszám küldözgeti a semmit sem érő első szintű egységeit.Egyszer volt hogy elkezdtek atommal lövöldözni rám, de addigra már rég fullon volt három rakétaelhárítóm.
ui: Háromnál több ellenfelet nem szívesen rakok be mert akkor már elkezd akadni.
-
proci985
MODERÁTOR
hm, eddig a hard AI egész jól vizsgázik. utolsó pályán megvolt az SCFA utolsó előtti Hex5+QAI pályájának a fílingje: azon a pályán általában 45-55percig szoktam müttyögni hardon, mire meglett a tech 3, na ez is hasonló volt. mondjuk az még belefért, hogy nekiálltam cybriannosaurusokat spawnolni, amikor igazából arra a pályára kb megalith+experimental gunship kombó kellett volna. viszont első pálya lett, amire kapásból megkaptam az időre az 5 csillagot... szeretek szöszmötölni, na (említett scfa pályán olyan átlag két és félóráig szokott eltellni).
skirmishben a hard ellen még nem igazán jöttem rá mi kellene, egyelőre 20 perces várakozási idővel próbálkozok, lassan megy a kitapasztalás. de, már tudok nyerni.1vs1en (revengen gyakorlok). igaz ehhez olyan 40-60 percek kellenek, aminél azért még SCFAban is gyorsabban tudtam nyerni a sokkal nagyobb mapok ellenére... van hova fejlődni, na

ami tetszik, hogy lényegesen gyorsabb lett a játék, de még klikkelőbajnokság. ami viszont nem tetszik, hogy az upgrade rendszer nekem teljesen átláthatatlanná tette a játékot: tudom, hogy sokan szerették volna ezt még az első supcomnál, de egyszerűen a korábbi szisztéma jobb volt. arról nem is beszélve, hogy pár experimental unit elég gyengének érződik: a megalith2 alig érződik erősebbnek, mint mondjuk két lvl5ös brick (a kocka lvl3 cybrian bot 9k alap épséggel az scfaban), ami azért gáz.
aztán ha jobban megy, jöhet a multi. vagy vissza SCFA. vagy C&C generals zero hour + shockwave

-
proci985
MODERÁTOR
hm, játszik vele még valaki? kis fáziskéséssel sikerült megvennem, és lassan kész vagyok a kampánnyal, szóval indulhat a skirmish móka.
-
JohnR
aktív tag
Hehe...azt nem mondtam h van olyan jó, mint az előzőek

Online meg tele van cheater-rel. 5 perc után lerohannak a legmagasabb szintű egységekkel, abból is legalább 100 pottyan a nyakadba. A végén az eredményjelzőn meg 10x-es a fejlettségi eredménye
Mindez 10 perc alatt, normál sebességen... -
davsc10
csendes tag
SEGÍTSETEK!!!!!
-
davsc10
csendes tag
Sziasztok!
Azt akarom kérdezni, hogy mindenkinek ment aki próbálta a cheat ?
Mert nekem nem megy

-
kenesei1982
aktív tag
hi,
valaki tudja h át lehet-e állítani a bill. kiosztást?
mert ugye megnézni meglehet a játékban, de állítani nem tudom. -
JohnR
aktív tag
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Én indítottam a meccset, és ellenzem bármiféle korlátozás be tételét. Akkor teljesen felesleges ezzel játszani, ha nem lehet taktikázni, stratégiát megválasztani. Ha óvodás szinten mennyiségi egység gyártást akar az ember játszani, az már nem stratégiai játék.
-
JohnR
aktív tag
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Nekem nem volt bajom az AI-val. Neten toltunk egy meccset. Ismeretlen emberke volt a társam, és mivel nem akart senki sem rajtunk kívül csatlakozni, beraktam 2 normál AI-t ellennek. Én voltam a szeró és 30 perc után már atomot dobott ránk vmelyik AI. Még szerencse, hogy csak normált raktam be, mert bár jelezte a társ, hogy nem egy erős játékos, de mikor hallottam az indítást, hiába szóltam neki álljon arrébb középről az ACU-jával, még arra sem volt képes

Megúszta, de kénytelen voltam egyedül legyűrni mindkét ellenfelet. Erre még kellett várni vagy 10 percet... -
iSonic
addikt
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Hát velem is egyszer megesett

-
PowerBuldog
veterán
Ez a ranked match tényleg egy fos. Kinyírtam a ACU-t, de a robbanástól én is meghaltam. Erre nem én nyertem, hanem az ellenfél... ilyen nincs.

-
iSonic
addikt
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Hehe xd
hát ez nem semmi 
-
fanfany65
tag
válasz
Hedgehanter
üzenetére
Letöltöttem de nálam valamiért nem müködik,le kellet durjam az egész játékot és ujra kellet telepitenem,mert ezzel a moddal el sem indult rendesen mindig kidobott az asztalra!!

-
Hedgehanter
őstag
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Nem tudom hogy lehet-e replay-t osztani...
Pedig hogy futtattak az elejen hogy az AI az legjobb 150 SC jatekosnak az osszevont tudasaval fog birni (vagy valami ilyesmi)....

-
PowerBuldog
veterán
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Most olvasom. Állítólag azért van ez, mert be van kapcsolva a No Air. EPIC FAIL. Így kiadni egy játékot.

-
PowerBuldog
veterán
válasz
Hedgehanter
üzenetére
A mentett replayeket meg lehet valahogy osztani? Olyan 3v1-et játszottam hogy ihaj.
Viszont felháborító az AI. Volt egy Hard AI, a többi 2 élő személy volt.
Nos, az AI 59 perc alatt felhúzott asszem 6-7 MassExtractort, 2-3 energy generatort.... És kb ennyi. Az ég egy adta világon semmit nem csinált. Mikor bementem a bázisára akkor is csak ott állt egy helyben az ACU-ja, ahol a játék elején spaqnolt. Azért ilyen egy fost nem tudom hogy sikerült összehozni. Az előző részek AI-jét totál kidobták a kukába kb.
-
Hedgehanter
őstag
Itt egy erdekes mod az SC2 hoz, atalakitja a nezetet atmeretezi az egysegeket, epuleteket az FA-hoz hasonlo mereture epuletek folyamatosan aramot fogyasztanak, lehet rendes queue-t elinditani nem csak azt epithetsz amire van nyersanyag ect.... Erdekes....

-
solikka
csendes tag
Nem olyan régen kipróbáltam ezt a játékot. Az első nagy kedvenc volt a grandiózus csaták miatt, ez is hasonló, csak minden tekintetben butítva.
Teljesen elvesztette egyediségét, most, hogy van egységlimit és az Experimental egységeket is futószalagon lehet gyártani. Grafika sok helyen nem egy nagy szám, mesterséges intelligencia mintha nem is lenne. Szóval nem igazán tudom ajánlani, mert lehet csalódás lesz.
-
fanfany65
tag
Az hogy buta egy dolog de pofátlanul csal is a gép,párszor ugy is le atomozott ,hogy ki volt épitve a atom rakéta védelem! Rakétám is volt és ugy is fel robbantotta a bázisomat pedig csak egy rakszi jött nekem pedig öt rakétám volt!
Azt hiszem ö volt a Cheat AI,meglepödtem picit de talán ezt meglehet neki bocsájtani!! -
S*Tom*
aktív tag
válasz
fanfany65
üzenetére
Nem láttam olyat akinek tetszene, de biztos most nem mi voltunk a cél közönség, hanem az amerikai óvodások. Vagy csak nem akarták terhelni az agyunk mindenféle felesleges épülettel és stratégiával, de ez a megnyomom a gombot és dőlnek a bázisból ez egységek azért tényleg egy vicc.
Más, akartam kérdezni SupCom2-ben ez a Cheat AI micsoda, mert nagyon vérszegény a hard fokozatú is elveri simán. Olyan buta a MI mint a bot, csak jön egy irányból, amíg ki nem kap, most már sokadszorra nem annyira izgalmas nekem sem.

-
fanfany65
tag
Sajnos a SC 2 is megcsonkitották,viszont a C&C 4 nemes egyszerüségel kiherélték!
Pont azt a részt nyirták ki ami miatt szereték a népek,nem értem igazán mire volt ez jó!
Sajnos az a helyzet következett be ,hogy valamit vagy játszhatatlanul tul bonyolitanak vagy igen kaotikus lessz egy idö után vagy megcsonkitják azt ami jol bevált!Én biztos nem értek hozzá de ami jól ki van találva miért nem lehet csiszolgatni, miért kell mindig valami teljesen mást ki találni! lehet csak én vagyok ilyen maradi és más biztosan jobban szereti az efféle változatoságot!
-
szebibalu
csendes tag
Na történt egy kisebb csoda.
Este arról álmodtam, hgoy fut a bf és mennyire örülök neki. erre felkelek és óó csak álom. Na mindegy azért megpróbáljuk. és láss csodát még be sem töltött a gép gondoltam gyorsan elindítom, hogy ne tudjon betölteni mindent hátha elindul. és tényleg! Megy és játszok vele. Gondoltam kilépek és elinditom újra, hgoy megnézzem mi van.Hát nem indult el. Na most meg fogom magam és feltelepítem a windows7-et. szóval valószínű jó lesz de köszönök minden segítséget. majd írok ha lesz még baj!
Tényleg rendesek vagytok. köszönöm! -
iSonic
addikt
válasz
PowerBuldog
üzenetére
+1
illetve minden egyéb drivert frissíts és egy directx sem árt
-
S*Tom*
aktív tag
válasz
fanfany65
üzenetére
Egyetértek veled szerintem sem jelent meg mostanában jobb, ezért érdemes megszerezni.
(#99) szebibalu Töltsed ki az adatlapod mert nem ártana ismerni milyen konfigot használsz és milyen operációs rendszert. A vga-hoz melyik friss CCC drivert raktad fel? 10.3a, 10.3, 10.3OpenGL4.0, 10.3b? Esetleg valami mást? Milyen felbontást használsz? Így senki nem fog tudni segíteni neked, legalább az alap dolgokat írd le.
-
szebibalu
csendes tag
Sziasztok! Ment a játék minden jól müködött, de meghalt a videókártyám. egy nvidiról atiradeonra cserélüdött le. pontosabban egy 8800 gt-ről egy 5570-es re És most egyszerüen nem indul ela bf 2142. a Diretx-et is újra felraktam, a supremmet meg teljesen újra, de az sem megy!
Nem tudjuk mi lehet a baja. És a legfrisseb drivert is leszedtem. Szinte mindent kiprbóáltam már.
Más játékok futnak kivéve a supreem commander 2-őt. próbáltam kompatibilitást is. Hibának azt írja ki hogy:Problem signature:
Problem Event Name: APPCRASH
Application Name: SupremeCommander2.exe
Application Version: 0.0.0.0
Application Timestamp: 4b886034
Fault Module Name: SupremeCommander2.exe
Fault Module Version: 0.0.0.0
Fault Module Timestamp: 4b886034
Exception Code: c0000005
Exception Offset: 00092475
OS Version: 6.0.6001.2.1.0.256.1
Locale ID: 1038
Additional Information 1: 3ac8
Additional Information 2: bca477e6a9171390c901eea350f33c5c
Additional Information 3: 7583
Additional Information 4: 7c8e8b47c3a6595b7f03505e09363edc -
fanfany65
tag
válasz
dangerzone
üzenetére
Hali!
Az elején elég gyengén indul de késöbbiek folyamán bele csapnak a lecsoba,ha stratégiázni szeretsz ebbe azért érdemes befektetni a pénzed szvsz!Sajna a most kiadott ujabb épitgetös szöszölös stratégiai játékok közül még mindig ez a legjobb választás még a butitás ellenére is! -
iSonic
addikt
válasz
dangerzone
üzenetére
Egyszerűen fogalmazva le van butítva egy amerikai 15 éves szintjére..

-
EkSYS
senior tag
válasz
dangerzone
üzenetére
azert varjal ha megakarod venni!
Toltsd le elobb a demo-t

elegge mas mint az egy!
Lentebb talasz hozzaszolasokat a kulonbsegeket illetoen (talan meg en is nyilatkoztam
-
dangerzone
addikt
Srácok.
Tudnátok valami véleményt mondani a játékról?
Mennyire van lebutítva ez a második rész?
Itt is kell még nyersanyagokat gyűjteni, meg építgetni?
Hogy van most ez? -
fanfany65
tag
Hali!!
Bele néztem pár topikba a C&C 4-gyel kapcsolatban és ugy látom mi SC 2 fannok jártunk jobban!Sikerült végig játszanom és kellemesen csalodtam a végére egészen élvezetesre sikerült! Elentétben a C&C 4-gyel amit borzalmasan szidnak sokan az internetes védelem miatt(ami megint a tiszteséges játékosokat sujtja)meg sokan az ujj játék menet miatt is elégedetlenek!Azt hiszem jobban jártam ,hogy ebbe fektettem a pénzemet és sajnálom a másik tábort az állitolagos problémák miatt!! -
S*Tom*
aktív tag
válasz
Hedgehanter
üzenetére
[Itt] vagy [itt] megtalálsz minden experimentalt és egységet. Egyébként a mágnest (Cybran Magnetron) közvetlen a legjobban támadott védelmi pontok mögé teszem, védet helyre és ha földi experimentalokat vet be az ellenség, mikor már a pajzsokat támadnák taszításra kapcsolom, a többit a védelem elrendezi, 2db akár felváltva is használható. Egyébként a játék elején érdemes másik ház engineerét elfogni és így akár kétféle nemzet összes egységével, épületével, fejlesztésével rendelkezhetünk, akár mind a hárommal.
-
S*Tom*
aktív tag
válasz
Hedgehanter
üzenetére
Ha csak egy nagyon picit is megy az angol, akkor az alapokhoz ott a tutorial a sorozatjátékban, de simán ki is lehet találni. A sorozat játékban meg minden pálya elején van küldetés eligazítás, ha ki nem kapcsolod. Az én taktikám az, hogy ha van, még az elején beváltom a researc pontokat struktura fejlesztésre és maximumra emelem a mass extractorok számát, közben kell persze legalább egy tucat energia creatort és egy földi és légi bázis, ezeket egyből felszerelem védelemmel az add-ons-ban, kell pár engineer is az építkezéshez, majd építek legalább 10db research stationt, közben építek pár áthatolhatatlan védelmi pontot, földi és légi, amiket a fejlesztésekből egyre jobban erősítek, pajzsok, lövegek és atomelhárítás az engineereket otthagyom javításra, de érdemes forgalmas átjárókhoz vagy mass pontokhoz rakni ezeket, mert gyorsan rangot lépnek ahogy fejlődnek. Utána már csak a researcal kell foglalkozni hogy minél több földi és légi fejlesztés meglegyen, ez kell a brutálisabb egységek gyárához. Ha tökéletes a védelem, kell pár atomsiló és a többi már csak az ellenség felőrlése. Minden nemzetnél hasonló az eljárás az épületek kinézete más, de tulajdonsága nagyban hasonló max 1-2extra. Esetleg youtubon gameplay is segíthet.
-
S*Tom*
aktív tag
válasz
Hedgehanter
üzenetére
Max egy hétvége, ha nagyon tökölsz, de alapokat megtanulni csak pár óra.
-
Hedgehanter
őstag
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Mennyi ido megcsinalni?
-
S*Tom*
aktív tag
Nekem a Supcom nagy kedvencem volt, igaz majd egy évig csak a polcon figyelt a hatalmas gépigény miatt. Az egy és a FA menedzsmentje és az egész játékmenet azért komolyabb volt, ez menüben beváltom a pontokat fejlesztésre így most gyerekjáték. Nekem hiányoznak a hatalmas pályák és a minden egységre épületre külön kiterjedő többszintes fejlesztések, a kisebb alap egységek szerintem nagyon gyengék én nem is használtam őket. A 4magos procit ahogy figyeltem nem igazából használja, de tetszik, hogy végre 5-6AI Hard ellen is simán játszható fullHD-s felbontáson. A sorozatjáték is tetszett jó pörgős lett kicsit furcsa is volt, sokszor újrakezdtem egy két pályát még normál fokozatban is.
-
PowerBuldog
veterán
válasz
Hedgehanter
üzenetére
Nyomd végig a single kampányt, ott a szádba rágják, hogy mi-mire jó.

-
Hedgehanter
őstag
Erdekes volt ez a tegnapi moka....
En szarul erzem magamat mert fogalmam sincs rola mi mire valo....
Ugy fejlesztek hogy majd lesz valami.... Le kellene nyomnom egy par skirmish-t, tesztelni mi mire valo, bar ugy latom hogy a 100+ feltuningolt repcsi nem rossz igy elsore.... -
Ottoka
őstag
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Á dehogy... bocsi ha így jött le... de azért a nagy angolságban azért el tudod olvasni amit írok vagy tolmácshoz viszed?

Eszembe jut oszitársam ki osztálytalálkozón mesélte hogy perfekt német volt, de míg kint dolgozott osztrákoknál napi 1 kg kenyeret evett pedig csak 4 kiflit akart venni...

-
Hedgehanter
őstag
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Akkor veled volt a gaz....

-
PowerBuldog
veterán
válasz
Hedgehanter
üzenetére
Végre működik ez a phosh. Újra kellett indítani az egész Steamet.

-
Hedgehanter
őstag
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Buzi ez a steam most is online vagyok sot allandoan az vagyok mert a gep non stopban megy es nem kapcsolgatom a status-t.....

-
Ottoka
őstag
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Látom ügyesen elangoloztok így ketten.... legalább mindketten a steam-et próbáljátok vagy egyikőtök a baratikor-ön igyekszik?

-
PowerBuldog
veterán
válasz
Hedgehanter
üzenetére
Érdekes, nálam azt írja, hogy 1 éve nem is voltál online.

-
Hedgehanter
őstag
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Azt meg hogy kell...... ?

Clikkelgeteg hogy add to your friend list de azt mondja ott vagy......

-
iSonic
addikt
Egyébként sokkal jobb angolul, mint magyarul, mert nem csordulnak ki a szavak..

-
PowerBuldog
veterán
válasz
Hedgehanter
üzenetére
Igen, viszont Te még nem igazoltál vissza, továbbra is csak az "invitation" listán vagy.
-
Hedgehanter
őstag
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Te is ismered csollert?
-
Ottoka
őstag
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Jó én is elvagyok, de hát ha benne van... akkor a windows is angol?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Ottoka
őstag
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Miért nem rakod át a stam-et magyarra?
-
Hedgehanter
őstag
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Megvan, elinteztem....

-
PowerBuldog
veterán
válasz
Hedgehanter
üzenetére
Steam-en.
felül van egy olyan, hogy View->Friends.
-
Hedgehanter
őstag
válasz
PowerBuldog
üzenetére
azt hogy csinaltad mert en nem tudom? Az sc2 belul kell intezni vagy a steamen?
-
Hedgehanter
őstag
válasz
PowerBuldog
üzenetére
holnaputan repulok haza megnezem.....

-
PowerBuldog
veterán
válasz
Hedgehanter
üzenetére
Felvettelek!

-
Hedgehanter
őstag
válasz
PowerBuldog
üzenetére
hedgehunter
-
iSonic
addikt
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Megadom majd PM-be

-
fanfany65
tag
Kellemesen csalodtam a gammába!
A második küldetés sor nagyon ott van,föleg az ucso két küldi!
Már érzödig a SC filling,nagy csata sok egységgel nehéz fokozaton pár óráig "elszöszöltem"!
Még nem nyomtam végig de ezért már megérte megvenni szvsz!
Multiban még nem merészeltem megprobálni,de rajta leszek! -
EkSYS
senior tag
jaaa.. van benne red alert....
bar azert skrimsih-be sikerult vivni egy 2 oras csatat ... meglepett a turtle AI

-
fanfany65
tag
Hali!
Komolyabban neki feküdtem a gammának!
Az elsö küldetés sor elég gyenguszka szegény és kezdtem feladni!!
A második már egy kicsit jobb volt és 1-2 szer még meg is fogott!!
Tudom ,hogy nem igazán mélto az elsö részhez de probálkozik felzárkozni!
Szerintem inkább ez mint a Red Alert 3!
Érdekes ha az elenféltöl elszipkázod a gyártó épületeit a kampány modban nem tudod fejleszteni,fura volt nem tudom a skirsmih ben lehet -e mert még nem probáltam!! -
PowerBuldog
veterán
Frankó. Steam Community Down For Maintenance.
És így ha jól látom multizni sem lehet, nem dob fel egy szervert sem.

-
EkSYS
senior tag
válasz
PowerBuldog
üzenetére
igen a steam az dragabb volt

-
Ottoka
őstag
Végigjátszottam. Jó volt... poént nem lövöm le.

-
iSonic
addikt
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Nekem is ez volt, aztán meg beolvasta.. nem tudom picit bután írták ki..
-
EkSYS
senior tag
válasz
PowerBuldog
üzenetére
legalabb szep a boritoja?

-
PowerBuldog
veterán
1MB/s-el jön, szal jó gyors.
Innen vettem. 8100Ft-ért.
-
EkSYS
senior tag
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Azert az lesz egy kis ido (kb 4000Mb.)
Mas a 2. resz mint az elso, ne egy SCFA-ra szamits!
Amugy honnan rendelted meg es mennyi volt magyar penzben?
-
PowerBuldog
veterán
Ekkora szívást. Végre megjött a SupCom2, erre a lemezt nem tudom beolvasni.
Maradt a Steam aktiválás, és ott letöltöm... 
-
EkSYS
senior tag
Szent Eg!
Hova kellett neked 200 repzaj?
ad.2: nekem 8400-es procin egy 5800-as kartyaval 4GB RAM-al tokeletesen elfutott mindig mindenhol.
Korabban irtak hogy van ez a kis core maximizer proggi tok jol beallitja a gepedet es ami eddig lassu volt az SCFA-nal az most jo lesz. --> igaz!!ad.3 ---> azert a megvetel gombot en nem biztos hogy megnyomnam. Leven hogy van vagy 12000 HUF.
Azert az SCFA --> nem egyenlo az SC2-vel
-
nyunyu
félisten
Ejha, mar mindjart itt van?
Meg jo, hogy karacsonykor lecsereltem az alig huzhato C2D-met negymagos Amdre.

SCFA-ban 64x64-es skirmish palyakon 2 ellenfelhez nagyon keves volt a C2D@3000

200 repzaj vs ellenfel legvedelme meccskor 10mp-kent egy kepkocka
Mar csak a sokat halogatott VGA cseret kene meglepnem, mert felek tole, hogy a 7900GTO keves lesz.
-
csaabz
őstag
Skirmish-ben miért nem lehet menteni?
-
Exhodus
tag
Ja a másik dolog ami vicc, az a stabil 500-as unit cap, az a második legalacsonyabb volt Sc-ben, ok én is mindíg azt használtam, és elég is, de gyanús, én ezek után még azt is kinézem belőlük, hogy azért nem patchelték ki a thread-es hibát az FA-ból mert mai napig nem tudták megoldani a nagy kapkodásban, és mivel a motor azonos ebben is jelen van, csak megoldották hogy 500-as capnél még ne jelentkezzen.....
-
Roberth
csendes tag
válasz
PowerBuldog
üzenetére
A gyenge gépeken való futást már elég régóta úgy oldják meg, hogy a mindenkori csúcsgépre fejlesztett grafika visszabutítható. De ezen már mit butítsak?

Feljebb volt valahol írva, hogy mennyire látszik, a játék az amcsiknak készült. Hát, csak elképzelésem van ott milyenek lehetnek az átlaggépek, de hogy fut rajta, abban szinte biztos vagyok, ezt kipipálhatják, mint okot. Nálunk meg majd csak elzötyög valahogy.
Mindegy. Pár óra játék után fel sem tűnik, mert igen, mindentől függetlenül még mindig magával tud ragadni, úgy ahogy az első rész és a kiegészítő tette anno.
-
iSonic
addikt
válasz
cintula187
üzenetére
Nekem is a farendszer az ami megrökönyödést okozott nálam..

-
cintula187
addikt
Akkor ezt sem a programozók hozzá nem értésének hanem a vezetőségnek és a PR -esek döntésének köszönhetjük.

Ez már tényleg nem SC1. Ez a farendszer baromira szokatlan. Azért szerettem a régit, mert a C&C klónoktól eltérően ez a mass/energy gyűjtés szokatlanul jó volt. Kéne egy patch hozzá ami ilyenné teszi a gyűjtést.

-
Exhodus
tag
Szép visszafogott írás, én csúnyább szavakat használtam volna ha pénzt adok ki érte. (Félreértés elkerülése végett az előd megvan eredetiben) A demo után én úgy voltam hogy ezt leszedem és megnézem, úgy álltam hozzá hogy ez egy új RTS nem SC2, de nekem még úgyis laposnak és gagyinak tűnt, és nem csak grafikailag.
-
EkSYS
senior tag
Sziasztok!
Nagy SCFA-s vagyok, regota nyomom, sok ai csapatban ellenem alx-stb.
nagyon vartam a az SC2-ot.
Demo-t letoltottem vegigjatszottam -->> hmm...lassuk a full-t
Tegnap beszerztem a Full-t (legalisan megvettem)
Mondjak sok helyen hogy az elso benyomas szamit --->>> nem erre szamitottam
Bar a demo-bol is latszott hogy a grafika nem lesz a dx11 csucsan csucsolo 5800-5900-es szerias Radeonokat megizzazszto, de okes volt.
A full nem valtozott semmit.
Erdekes a tech-tree megoldas, szokatlan az SCFA utan. Sokkal kevesebb a fejlesztoi platform - habar fejlesztgetni azt lehet. (Naval-ban altalaban 2-3 platform van). Erdekes hogy az un. tech pontokat a research facility-kben kell 'gyartani'. Namost ez egy nagyobb skirmish csataban elegge ertelmet veszti
Kicsit hulyesegnek tartom hogy az epuletek is agyon tudjak magukat fejleszteni - pl anti-air -ral igy ertelmetlen lesz az un 'sam - launcher' -ek csoportjat letrahozni.
A dino-s megatron elegge infantilis huzas volt, bar van meg egy ket erdekes huzas. (Gagyi fat-boy)
Egyetertek azzal aki ugy erzi hogy a Command&Conquer stilus jegyei komolyan felfedezhetoek. Gyorsabb - porgosebb a jatek most.(egy Skirmish-be normal AI ellen 20 perc utan 'Strategical launch detected' hangzott el !! ) - nekem hianyzik benne a kifaraszto strategia es taktikai lepesek gondos megtervezese mint pl. az elodnel ahol egy-egy nagy palyan azert nagyon ki kellett talalni mire ossz pontositasz.
Vegezetul - tisztessegbol vegigjatszom (meg azert is mert megvettem) - de a ket resz, mas es masrol is szol. Biztos vagyok benne hogy a fiatalabb korosztalybol (5-20) tobben jatszanak majd ezzel mind az eloddel - ami azert mas marketing elkepzeleseket is sejtet - ami jo, de masreszrol kicsit szomoru. -
csoller
csendes tag
Sziasztok!
Gondolom sokan tudjátok, hogy kijött a Supreme Commander 2. része. A gépigénye tapasztalatból mondom, sokkal kisebb, mint az előzőnek.
A SupCom első részében már sikerült kovácsolni egy magyar klánt, amibe szép számmal be is léptetek, azt hiszem ezt sikernek könyvelhetjük el.
A célunk, hogy legyen a második résznek is egy magyarokat összefogó csoportja, ami megkönnyíti az egymással való játékot.A SupCom 2. része a Steamre költözött és itt kívánunk gyülekezni.
Szeretnénk, ha a csoport aktív lenne, ezért azok csatlakozását várjuk, akiknek megvan, vagy tervezik beszerezni a játékot, hiszen feltételezhető, hogy ha nincs meg a játék és nem is tervezed beszerezni, akkor nem lehetsz túl aktív. Tudásszint és online töltött idő itt nem számít.Ez egy Public Steam Group, tehát bárki szabadon beléphet, a csoport neve és címe:
Hungarian SupCom 2 Group
http://steamcommunity.com/groups/Hungarian_SupCom2_GroupÜdv.: csoller (ez a steam nevem is)
-
iSonic
addikt
válasz
PowerBuldog
üzenetére
+1
-
Roberth
csendes tag
Szevasztok!
Sok mindent lehet mondani, de hogy ezt a játékot összekapkodták, hogy még a Starcraft 2 és a C&C 4 előtt még meg tudják jelentetni, az biztos. S ennek bizony a grafika itta meg a levét, de nagyon. Ízlés dolga, de szerintem iszonyú csúnya lett. Illetve nem is csúnya, inkább azt mondom fejletlen. Az első képek után nyúltam a video beállítások felé, gondoltam naivan minden alapon van. Hát túróst. Minden maxon, s így néz ki úgy, ahogy. Természetesen egy stratégiánál nem a grafika a lényeg, persze. De ez még az első részt is bőven alul múlja, rossz ránézni. Ennyit a nézelődésről.
A rövidített határidő miatt nyilván ezt a részét tették félre a dolognak, hogy a többit, az egyszerűbben összekalapálhatóakat úgy-ahogy befejezzék.
A játékmenet egyébként valóban egyszerűsödött, de sok minden felett szemet lehet ugye hunyni, ha az ember kedvvel nyúlna hozzá...Írom ezeket a sorokat úgy, hogy birtokomban van a teljes verzió. Meg akartam venni eredetiben, elő is jegyeztettem, de nem bírtam ki fizuig. Letöltöttem, gondoltam belekukkantok. Hát, ezek után leshetik, hogy pénzt adok érte...
Marad is egyenlőre a Starcraft 2 béta. -
Ottoka
őstag
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Pedig nekem bejön. Minden pályám full csillagos, egyedül az idő nem, azt mindig elnézelődöm.
-
iSonic
addikt
válasz
cintula187
üzenetére
hát úgy még nem tény.. de kipróbálom

-
gyga
senior tag
szar lett

-
iSonic
addikt
válasz
cintula187
üzenetére
Nálam szerencsére nincs ez a gond..
-
Exhodus
tag
válasz
fanfany65
üzenetére
Le kell hogy lombozzalak, a demo is a full game minőségtelenségét tükrözi, örülnék ha a starcraft 2 lenne a demó és ez a Beta mert akkor még lehetne reménykedni. Amúgy igen ez pontosan RA3 style, azzal is így voltam, vártam-vártam, megjelent feltettem és 1 óra után uninstall. A másik ami felháborít hogy emiatt a fos miatt nem patchelik a Forged Alliance-t, pedig arra ráférne, mert az hogy nem szabadítja fel a processzorszálakat az egységek elhullásakor elég gázos, bármekkora gépet megeszik.
-
fanfany65
tag
Sajnos az a helyzet hogy sokan igénylik a Command & Conquer vagy Red Alert legujjab részeiben felbukkano játék menetet Szrintem mind kettö borzalmas volt kiváltképp a Red Alert 3 (most biztos megköveznek a fannok)!
Nem láttad át a pályát és borzalmasan rossz volt,hogy fogalmad nem volt mi folyik a pályán körülötted!Szerencsére ez itt nincs meg de az igaz ,hogy elégé le egyszerüsitteték!
Ha meglessz a végleges verzió meglátjuk milyen lessz,nagyon csak nem tudták elrontani az elözö kiválo verziohoz képest!!
-
Exhodus
tag
De ez akkoris pofátlanság, nemtudom hogy képzelték a fejlesztők. Kiöltek belőle mindent ami supreme commanderré tenné.
Ez hogy mindent egyszerre fizetsz ki építéskor egy vicc, ok nem tudod percekre tönkretenni a gazdaságot azzal, hogy túlvállalod magad, de épp az volt az SC egyik fő stratégiai aspektusa. Viszont így nem lehet egy fél bázisnyi épületet egyben belistázni, csak ha egyben ki tudod fizetni az összeset.Egyszerre több engineernek nem tudsz parancsot adni, egymásnak assistolni még tudnak ahogy láttam, meg a gyáraknak is, de a gyárak egymásnak már nem, pedig az megint jó volt Sc-ben. Meg még sorolhatnám, és még rusnya is a grafika!
-
proci985
MODERÁTOR
integrálták a techet. tehát nem T1-T2-T3 van, hanem menet közben az upgradektől függ az erő. gyakorlatban szerintem időben nincs nagyon különbség, hogy mennyi idő feltechelni.
de, egyenlőre még két óra alatt vagyok a játékkal.
apropó: kihagyták az épület adjacencia bónuszokat is sajnos

-
proci985
MODERÁTOR
ott a pont.
az SCFA is nagyon kultúrált kampányok alatt (pedig ott a pályák eléggé hatalmasok voltak... az utolsó azt hiszem 40x40es és a harmadik -vizes pálya, avagy mentsd meg a hercegnőt- nekem 20x80nak nézett ki). talán az első és hatodik (QAI) pályán a váltásoknál, amikor hirtelen megindul az ellenfél 300 egységgel, tud megreccenni. memóriaigény se vészes.
utóbbi 20x20 fölötti skirmishekre nagyon nem igaz. a 81x81eseken meg már a core optimizer se segít három AIvel sem.
viszont van egy olyan érzésem, hogy egy csomó kevésbé jelentős dolgot beáldoztak a teljesítmény oltárán: nincsenek formációk, és valszeg együtt kezeli a csoportokat az AI, tehát nem egyenként az egységeket.
mondjuk a formációk hiánya kérdés mennyire lesz zavaró, ha ennyire kevés egység marad ( tierek eltörlése miatt ez még annyira még nem tűnik veszélyesnek). én azért sajnálom, SCFA első mapján UEFfel létfontosságúak voltak hardon (egyébként a Fatboyok nem bírták a strapát, kellettek a kiegészítő egységek is megfelelő arányban).
-
proci985
MODERÁTOR
demo alapján:
több magot támogat.
rivatuner szerint a demonál vidkari limitem van 1280x1024ben (3870es), teljes workspace memóriaigénye 600-800 mega, ami elég kevés, de kérdés, hogy hogyan skálázódik (demoban sajnos nem tudok szimulálni nagy pályát sok AIvel). processek tekintetében most olyan 70et futtat, ez jelentős növekedés a SCFA 17jéhez képest. kérdés, hogy ebből mennyi tartozik a steamhez.
jelen pillanatban kis pályán két mag van terhelve a négyből. most vagy kevés az egység, vagy nem megy az ellenfeles AI (scriptelve van, szóval nekem nagyon úgy néz ki, hogy az ellenfél nem támad ki... amikor a második misszió végén az ACUmat akarta kilőni, akkor beindult a bázisom felé annak ellenére, hogy az ACU a pálya közepén volt...). tehát nekem nagoyn úgytűnik, hogy ez biza csak két magot támogat.
a research center csinálja, hogy gyorsabban nőnek a pontok. tehát ha semmit nem lehet upgradelni rákattintva, az normális

érdekes és kezd megtetszeni.
-
iSonic
addikt
Na csak összehoztam valahogyan

-
iSonic
addikt
SUPREME COMMANDER 2

* Fejlesztő: Gas Powered Games
* Kiadó: Square Enix
* Típus: stratégiaChris Taylor legújabb munkája szép lassan testet ölt, s hogy előzetesen szemügyre vehessük, megleptek minket egy kizárólag Steamről letölthető demóval. A Supreme Commandert digitálisan kizárólag a Valve rendszerén keresztül lehet majd megvásárolni, sőt, akkor is szükség lesz steames regisztrálásra, ha a dobozos verzióval szeretnénk játszani.
Megjelenés: PC 2010.MÁRCIUS 2 /// XBOX360 2010.MÁRICUS.18
Képek:
Katt a képekre!!
Gépigény:
Minimum PC System Requirements:
Processor: 2.6 GHz
Memory: 1GB RAM (XP) 1.5GB RAM (Vista/Windows 7)
Video: 256 MB VRAM DX9 compliant with Pixel Shader 3.0
DirectX Support: DirectX 9.0
Sound: No accelerated sound hardware required
Hard Drive: 4-5 GB, for full install & DirectX
Internet Connection: Cable/BroadbandRecommended PC System Configuration:
Processor: 3.0 GHz Dual Core AMD or better
Memory: 2GB RAM
Video: ATI Radeon™ X1800 or equivalent card with 256 MB VRAM with Pixel Shader 3.0
DirectX Support: DirectX 9.0
Sound: No accelerated sound hardware required
Hard Drive: 4-5 GB, for full install & DirectX
Internet Connection: Cable/BroadbandVideók:
*Supreme Commander 2 - Official E3 Trailer
*E3 2009: Supreme Commander 2 Demo
*Supreme Commander 2 Interview by GameSpot
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Mindez 10 perc alatt, normál sebességen...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)