Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- iPhone topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exhodus
tag
Ja a másik dolog ami vicc, az a stabil 500-as unit cap, az a második legalacsonyabb volt Sc-ben, ok én is mindíg azt használtam, és elég is, de gyanús, én ezek után még azt is kinézem belőlük, hogy azért nem patchelték ki a thread-es hibát az FA-ból mert mai napig nem tudták megoldani a nagy kapkodásban, és mivel a motor azonos ebben is jelen van, csak megoldották hogy 500-as capnél még ne jelentkezzen.....
-
Exhodus
tag
Szép visszafogott írás, én csúnyább szavakat használtam volna ha pénzt adok ki érte. (Félreértés elkerülése végett az előd megvan eredetiben) A demo után én úgy voltam hogy ezt leszedem és megnézem, úgy álltam hozzá hogy ez egy új RTS nem SC2, de nekem még úgyis laposnak és gagyinak tűnt, és nem csak grafikailag.
-
Exhodus
tag
válasz
fanfany65
üzenetére
Le kell hogy lombozzalak, a demo is a full game minőségtelenségét tükrözi, örülnék ha a starcraft 2 lenne a demó és ez a Beta mert akkor még lehetne reménykedni. Amúgy igen ez pontosan RA3 style, azzal is így voltam, vártam-vártam, megjelent feltettem és 1 óra után uninstall. A másik ami felháborít hogy emiatt a fos miatt nem patchelik a Forged Alliance-t, pedig arra ráférne, mert az hogy nem szabadítja fel a processzorszálakat az egységek elhullásakor elég gázos, bármekkora gépet megeszik.
-
Exhodus
tag
De ez akkoris pofátlanság, nemtudom hogy képzelték a fejlesztők. Kiöltek belőle mindent ami supreme commanderré tenné.
Ez hogy mindent egyszerre fizetsz ki építéskor egy vicc, ok nem tudod percekre tönkretenni a gazdaságot azzal, hogy túlvállalod magad, de épp az volt az SC egyik fő stratégiai aspektusa. Viszont így nem lehet egy fél bázisnyi épületet egyben belistázni, csak ha egyben ki tudod fizetni az összeset.Egyszerre több engineernek nem tudsz parancsot adni, egymásnak assistolni még tudnak ahogy láttam, meg a gyáraknak is, de a gyárak egymásnak már nem, pedig az megint jó volt Sc-ben. Meg még sorolhatnám, és még rusnya is a grafika!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- World of Tanks - MMO
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Szép állapotú Apple iPad Air 5 gen M1 64GB, Wi-Fi, 97% akku, 12 hónap garancia!
- Újszerű Apple iPad 10th Gen 64GB, Wi-Fi, 99% akku, 12 hónap garancia!
- Szép állapotú Apple iPad Pro 3 gen 256GB, 92% akku, 12 hónap garancia!
- Szép állapotú Apple iPad Pro 6 gen M2 128GB, 12 hónap garancia!
- Szép állapotú Apple iPad Mini 6 64GB, Wi-Fi, 87% akku, 12 hónap garancia!
- Eredeti DELL 330W töltők (ADP-330AB D)
- Eladó új állapotban levő Realme 8 Pro 8/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- Dell Wyse 5470,14",FHD,Touch,N4100 CPU,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11,IR KAMERA
- Honor 200 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 17 Pro 256 GB Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest