Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Miracle
senior tag
válasz
sanyibacsi
üzenetére
''Nem értem miért olyan nagy érdem a J3D futtatása. A java sun projekt, stratégiai döntés volt, hogy ilyet építenek és pont. Azért olyan drága, mert új technológiát fejlesztettek, ami nem széleskörben elterjedt, ezért elkérik az árát. Aki megfizeti, az használja. Temérdek J3D-s applikáció van, momentán egy sem jut az eszembe''
pl. maestro, ha jól emlékszem ez a neve. ezzel vezérlik a spiritet, meg az opportunityt, amik most a marson fúrnak, és fotóznak naphosszat.
és szerintem ahol a cross-platform dolog, és az atomstabil működés fontos, meg fog jelenni a java, ill. a J3D. mint ahogy most is eléggé elterjedt szerintem(annak ellenére, hogy a java nekem nagyon nagyon uninteligensnek hat)
Új hozzászólás Aktív témák
- 2.-3.-4. generációs processzorok (G, i3, i5, Xeon) 3dMark-al tesztelve!
- Intel Core I7 13700KF - 16mag/24szál - Új, bontatlan - Gari 2028.01.26. -ig - Eladó!
- Intel i3-10100F Processor 6M Cache, up to 4.30 GHz
- Ryzen 7 7800X3D +ASRock X870 PRO RS WIFI +32GB 6000MHz DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)
- Intel Core i7-7700K 4.2GHz (8M Cache, up to 4.50 GHz) LGA1151 Processzor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÚJ Apple Airpods Pro 3 - www.stylebolt.hu - 1 Év Apple garancia - 27 százalékos Áfá-s száma !!!!
- Dobozos ÚJ! HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB Magyar bill
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Új MSI MAG PANO M100R PZ Black pc ház, számítógép ház
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest