- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Hiánypótló funkciót vezet be a Nothing
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
refruit
csendes tag
Meggyógyult a kicsike, a megoldás pedig hardveres szempontból elég kiábrándító :)
A történet: visszavittem a tápot, a boltban letesztelték, s láttam, hogy minden fesz stabil, induláskor is ok, benti gépen minden OK volt. Tehát táp kifogástalan. Gondoltam, hogy majd resetelem a biost, átvariálok pár kábelt, pci slotot stb., de gondoltam, megnézem, hátha meggondolta magát. S ÍGY LETT! Basszus összeraktam, s elkezdtem tesztelgetni, először csak min. konfigggal (vid, mem, proc és semmi). Végül mindent rákötöttem, s úgy is ment. Ja, s gondoltam, ha én hülye szétszedtem teljesen, akkor már lecserélem a zörgő abit ventit egy zalman bordára.
Most tesztelgetem, s minden oké, azaz gondolom valami hülye kontakthiba. De nem értem, mert minden csatit megnéztem egyenként, na meg kontakthibának egy ilyen nyöszörgős, szenvedős mutatvány elég ijesztő. Mi lesz, ha komolyabb baja lesz, felrobban?
Most érezhetően halkabb is.
Amúgy a táp 26A-t bír 12V-on, szóval ez se lehetne gond. Az enyémhez hasonló gépek mennek 300W-ossal, na meg abszolút nincs benne semmi, ami indokolná a nagyobb tápot, és nem is húzom.
Szóval kicsit rejtély, de megoldódott, de remélem soha többé ilyen nem lesz.
Még egyszer mindenkinek köszi a segítséget!!
Ret
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- ASRock B550M-ITX/ac alaplap + Crucial Ballistix 16GB DDR4 3600MHz CL16 ram kit - INGYEN POSTA!
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte Z690I AORUS ULTRA itx-es brutál kis méregzsák + garancia (Z690-i)
- Corsair Vengeance RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, 1 év gari - Eladó!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise egér garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest