Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
ne nézzük azért le... ''anyuci'' helyett meg ''asszony'' helyett legyen inkább egységesen barátnő...
jó srác, csak most fáradt lehetett... meg még fiatal is, úgy mint én...
szal barátnőjének hirtelen eszébe jutott hogy mi lenne ha... aztán ő mondta neki félálomban, hogy ''veszünk neked egy sulinetes gépet, majd azzal eljátszhatsz''
ááá sorry qdak! de egy jót derültünk ezen a sulinetes felindulásodon
thx érte!
még1x sorry -
qdak
addikt
azt szertném megtudni h sulinetben igaz h már csak full konfigot lehet venni?
vga-t nem let???
v ramot?
esetleg tft monitort?
előre köszi -
rumos14
nagyúr
sziaztok, egy gyors kérdés: mp3 lejátszót lehet még vhol sulinetben kapni?
-
Haok
tag
Először is köszi a segítséget. Másodszor, a www.sulinet.hu/ado oldalon kezdtem a vizsgálódást, csak a biztonság kedvéért kérdeztem meg itt is...
-
tildy
nagyúr
Kicsit el kéne olvasni az ado.sulient.hu oldalt. igen csaka fele jár vissza. És igen idén még biztos van sulinet, nem a számtechboltok oldalait kéne olvasgatni, ugyanis ők amiatt is írhatták, mert leszűkült a boltok köre. (Pl. a mistral is egy volt a sok közül, ahol megszűnt a sulinetes termékek forgalmazása)
-
Haok
tag
Köszi. De ez biztos? Vajon miért írják ezt? Számtechbolt oldalon olvastam.
Másik kérdés:
50 % önrészt kell vállalni. Max 60.000 HUF -ot lehet visszakérni.
Szal ha veszek 116.000 HUF ért egy 19 '' TFT Samsung syncmaster monitort , akkor 58.000 Huf ot visszaigényelhetek, és 58.000 HUF az önrész. Igaz? -
Haok
tag
Üdv.
Valahol azt olvastam, hogy a SEx program 2005.június 30 ig tart...ez igaz???
-
Balli
őstag
Köszi a segítségeteket, linkeket.
Akkor mi a véleményetek, szerintetek érdemes még júl 1 előtt vásárolni?
Én év végére terveztem egy 19''-os TFT vásárlását- hisz addig is hátha jön ki újabb/jobb ami miden szempontból megfelelne (most még nem igazán találok ilyet, tudom nagy igényeim vannak
) +addigra olcsóbbak is leszenek a TFT-k, most még nem is olyan sürgős, de így már elbizonytalanodtam lehet venni kellene igy júl 1 előtt? Szerintetek? -
luciferc
őstag
Bővebben: link
persze nem az OM csinálta... -
Balli
őstag
Olyen lista nincs ahol a sulinetes termékek vannak egy listában felsorakoztatva. Pl.: TFT-ből milyeneket lehet kapni Sulinetben.
-
Balli
őstag
Júliustól most hogyan is változik az új Sulinet? Ha jól értem, ránk mint vásárlókra nem változik a szabály: marad az 50% és a max 60e, ügye? Csak a cégekre vonatkozóan fog erősödni a szabály? Azaz így ránk is mivel így kisebb lesz a kínálat? Tehát ha pl.: most kinéztem egy sulinetes TFT-t akkor lehet hogy azt már júl 1-től nem tudom megvásárolni?
Jól értelmezem? -
luciferc
őstag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
eszembe jutott, hogy a PM oldalán ki lehet számoltatni az éves adót. A Bővebben: link Adókalkulátor oldalon be kell írni az éves összjövedelmet (65100Ft havi esetén ez pl 781200), és kiköpi a 2005 évi adót.
-
-
-
luciferc
őstag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
minimálbér után nem fizet az ember adót, így nincs is miből visszaigényelni. ha tényleg csak ennyi a jövedelem, és nincs más, ami emelné, akkor sajnos nincs megoldás. Egy a lényeg, kell lennie befizetett jövedelemadónak (akármiből is legyen az), és annak az összegééig lehet visszaigényelni. Tehát az egyik szülőnek (mert személyi adózás van) kell rendelkeznie legalább 17000 Ft befizetett szja-val év végén, hogy visszakaphassátok a szoft árának felét.
kiszámoltam: ha nem tévedek (99%, hogy nem tévedek). akkor 60600 Ft-os havi bruttó jövedelem (évi 727200 Ft) esetén 17500Ft éppen visszaigényelhető, ha más visszaigénylés nincs (vagyis ekkora jövedelmnél éppen 17500Ft körül van a befizetett adó).
Magyar Bálintka meg elhúzhat emiatt is a halál......... (nem szeretnék bant kapni) -
-
luciferc
őstag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
az bizony minimálbér körül van , így ''hála'' a minisztériumnak, nem tudjátok igénybe venni.
Na ebből is látszik, hogy az adókedvezménye alapú támogatás mennyire elbaszott. Gondolom nem a merdzsós minimálbéres vállalkozó rétegből vannak a szüleid.
Nincs valaki közeli rokon, aki nem sulinetel, de segítene? amúgy milyen szoft lenne az, ha nem titok? -
-
luciferc
őstag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
A szüleidnek összesen (kettőjüknek) van 1,4-1,5 millió? Csak mert arra is kell figyelni, hogy legyen elég adó, amiből visszaigényled. Pl minimálbér esetén bár jogosult valaki, de mégsem tud élni a kedvezménnyel, lévén nincs befizetett adója!!!!
-
craic
aktív tag
Kicsit le vagy maradva...
''A Program nem csak az eddigi kedvezményezettekre, hanem mindenkire kiterjed;''Bővebben: link
[Szerkesztve] -
-
harry
veterán
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Ha nappali tagozatos tanuló vagy akkor igen.
-
-
luciferc
őstag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
igen, ha a jövedelmed éves szinten max bruttó 3.4 millió, illetve a 60 ezer HUF a felnőttképzés kedvezményével együtt értendő, így ha olyanod is van, akkor sakkozni kell. ha van még kérdés kérdezz bátran.
-
-
TéKrys
senior tag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Tudtommal folytatódik a sulinet expressz. És úgy ahogy eddig volt. Az ár fele, max 60ezer jár vissza.
-
up
-
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem,hogy meddig lehet még Sulinetre vásásrolni? Én egy 37k-s szoftvert akarok venni,vissza tudom igényelni az ár felét? Mitől függ ez?
[Szerkesztve] -
Tangerine
senior tag
válasz
luciferc
üzenetére
Igen, július 1. után vettem a cuccokat. Tisztába voltam én a feltételekkel, csaknem számoltam az örökséggel, pedig hülye fejemmel akkor már tudhattam volna, mert pont július 1-én halt meg az apukám.

Mentségemre szóljon, hogy hónapokig olyan voltam, mint egy zombi, meg még a mai napig sem hevertem ki. Bárcsak ne örököltem volna.
-
Tangerine
senior tag
válasz
luciferc
üzenetére
Köszi, nagyjából én is így gondoltam, persze van még egy két csavar benne (hitel volt még a házon, amit azóta kifizettünk, meg lakástakarék, stb.)
Holnap jön elvileg egy könyvelő ismerős, de már előre félek a kavarástól. Az a baj, hogy ha csak 600.000 lenne a jövedelem, az is pont elég lenne arra, hogy elessek a kedvezménytől, mert pontosan nem tudom, de kb. 3,4M volt a bruttóm tavaly a melóhelyen, ami még éppen jó lett volna.
Mást még nem adtunk el, csak azt az egy házat.
Köszi szépen a felajánlást, még lehet, hogy élni fogok vele.
-
luciferc
őstag
válasz
Tangerine
üzenetére
Ja, és még egy nagyon fontos kérdés. mikor vetted a sulinetes cuccokat? Ugyanis a jövedelemkorlátozás csak a 2004. július 1 után vett dolgokra érvényes, az előtte vásároltakra nem!!
szerk: az apeh honlapjáról letölthető abev figyel ezekre, tehát ha jó helyre jól írod a dolgokat (a lakásosokat is), akkor figyel a határokra!
[Szerkesztve] -
luciferc
őstag
válasz
Tangerine
üzenetére
Na, akkor egy kis tisztázás. Először is mindenképpen érdemes a kérdéseddel megkeresni az apehet, ha a következők nem győznek meg (de még akkor is). Ha örökölsz egy házat, majd azt eladod, akkor a jövedelmed nem az eladás után kapott összeg, hanem annak a megszerzésre fordított összeggel csökkentett maradéka (lásd adóbevallás 55. sor). Vagyis ha 1 millió forintot ér az örökölt rész eladása, és te öröklési illetékként mondjuk 900.000 Ft után fizettél illetéket, akkor a te jövedelmed 100.000Ft.
Tegyük fel most, hogy az adott házat 10 millióért adtátok el. ennek 7/60 része azaz 1.166.666Ft amit te az öröklés miatt szereztél mint bevétel. Volt még 18/60 rész tulajdonod, ami 3.000.000 Ft bevétel. Ezzel szemben áll egyrészt az öröklési illetéked alapja, mint költség (azaz ha mondjuk 9.000.000-ra értékelték fel, akkor ennek 7/60 része, azaz 1.050.000FT), másrészt a 18/60 részed megszerzésére fordított rész (legyen ez a példa kedvéért 2.500.000Ft). Így az adóbevallás 55. sorába egyrészt 4.166.666 Ft bevétel, másrészt 3.550.000Ft költség kerül, azaz a jövedelmed 616.666Ft, ennek az adója pedig 123333Ft.
Vagyis a példában leírt tranzakció mindössze 616.666Ft-tal növeli a jövedelmed, nem pedig 4.166.666Ft-tal.
Ugyanis Szja törvény:
4. § (1) Jövedelem a magánszemély által az adóévben bármilyen címen és formában megszerzett bevétel egésze, vagy az e törvényben elismert költségekkel csökkentett része, vagy annak e törvényben meghatározott hányada.
szerk: ha konkrét adatokat írsz (akár magánban is), szívesen segítek, ha van még valami kavar.
A nem eladott ház után nincs semmiféle adókötelezettséged (illetéket fizettél a megszerzésért), az ingóságok után elvileg hasonló a játék, mint a háznál, tehát csökkenteni kell a bevételt a költségekkel, és 200.000Fft eladott ingóságig nem is kell adózni, e fölött is csak a 200.000 feletti rész után.
[Szerkesztve] -
Tangerine
senior tag
válasz
luciferc
üzenetére
Pont úgy örököltem, ahogy mondod. Egy házat örököltem, pontosabban a 7/60-adát, de volt benne saját részem is (18/60)-ad. Na ezt a házat eladtuk, elméletileg 10 MFt-ért. Meg egy másik ház negyedét örököltem, de abban anyám lakik, nem adtuk el. Meg még pár egyéb apróságnak a negyedét (15 éves Warbi, 8-10 éves Suzuki, és két kisebb földet) Meg valamennyi apeh tartozást.
-
luciferc
őstag
válasz
Tangerine
üzenetére
olvastalak az indexen is. szóval örököltél. az öröklés biztos, hogy jövedelemnek számít és adózni kell utána??? hol olvastad ezt?
szerk: szvsz majdnem biztos, hogy az öröklés önmagában nem számít jövedelemnek, legfeljebb az, ha mondjuk házat örökölsz, és eladod. na ott esetleg van jövedelem. ha pontosabban írsz, jobban tudunk segíteni.
[Szerkesztve] -
szesa
senior tag
válasz
Tangerine
üzenetére
sztem sem lehet halmozni a visszaigenylest
''16. Mikor érvényesíthetõ az adókedvezmény?
Az adókedvezményt a magánszemély az általános szabályok szerint önadózás szerint a vásárlás évére vonatkozó személyi jövedelemadó bevallásában vagy munkáltatói adó-megállapítás esetén munkáltatói elszámolás során érvényesítheti.''
tehat egyertelmuen:
a ''vásárlás évére vonatkozó személyi jövedelemadó bevallásában''
Ez a sulinet oldalon van leirva.
[Szerkesztve] -
Tangerine
senior tag
És azt vajon megtehetem, hogy a 2004-ben vett cuccokra járó adókedvezményt most nem veszem igénybe, hanem csak egy év múlva?
Azaz 2006-ban beadandó 2005-ös évre szóló bevallásban szeretném igénybevenni a 2004-ben vásárolt cuccokra járó adókedvezményt.
Sajnos tavaly túl léptem a 4 milliós határt, de idén biztosan nem fogom.
[Szerkesztve] -
zebrafish
tag
lenne egy kérdésem:
valahol úgy olvastam, hogy min. egy évnek el kell telnie két sulinetes vásárlás között (persze csak akkor ha a full 60k keret ki lett merítve) Ebből mi az igazság?
konkrétan: decemberben és januárban elköltött 120-120e forintból vissza lehet igényelni 2*60-at?
THX! -
Blackmate
őstag
Valaki fel tudna vilagositani, hogy most mennyit lehet visszaigenyelni a vetealarbol? Utoljara 2003 decembereben vettem sulinetre dolgokat, gondolom azota megvaltoztak a feltetelek.
[Szerkesztve] -
ABnormal
őstag
én ezt a keresőt szoktam használni,szerintem jó. -
ABnormal
őstag
válasz
Thrillseeker
üzenetére
megvásárolhatod,de miért tennéd,amikor sulineten kívül jóval olcsóbban megkapod.../eddigi tapasztalataim alapján/
-
tildy
nagyúr
Parom vett sulinetre tft-t de a szamlara rosszul lett a lakcim rairva.
Szerintetek ey gondot jelent majd akkor, amikor az adot visszaigenyli?
A neve es az adoszam stimmel.
abnormal nem feltetlen...
grunya> a syamlat meg kell orizned, tehat csakis a fenymasolatot add le.
[Szerkesztve] -
Thrillseeker
csendes tag
Egy hülye kérdés: sulinetes termékeket csak úgy simán is megvásárolhatom (úgysem tudok leírni semmit sehonnan), vagy nem?
-
Grunya
aktív tag
Adóbevalláshoz az eredeti sulinetes számlát mellékeljem, vagy elég egy fénymásolat is?
-
Boyfish
senior tag
help sürgősen
-
Boyfish
senior tag
srácok hol találok olyan árlistát, amin a sulinetes termékek egyben rajta vannak és a ermék megtalálása után kiadja ehhez a megfelelő boltot, mert a sulinet.hu termékkeresőke használhatatlan
-
s1ru2
aktív tag
Szevasztok !
Azt szeretném megkérdezni mert ez számomra nem teljesen világos.. lehet sulinetben külön venni processzort,alaplapot v memóriát?? Ha lehet vmelyiket plz írjatok meg melyiket. Mert elvileg upgrade opcíók között vannak ami ugye gépvásárlás esetén műxik ?! na mind1 az a lényeg lehet-e kapni vagy nem -
luciferc
őstag
válasz
Vangelis
üzenetére
tessék megmutatni ezt és másoltatni -
Vangelis
félisten
Ha valaki látja válaszoljon már , mert holnap le kéne adni a számlát.
köffike -
Vangelis
félisten
Nem olastam utánna lehet, hogy kellett volna.
Az volna akérdésem ha tudja valaki.
Az én cégemnél az eredeti számla fénymásolatát vették el és az eredetire ráírták, hogy átvéve a fénymásolat, pecsét aláírás.
A apósom cégénél viszont az eredeti számlát akarják elvenni, nem a fénymásolatot.
Mi van ilyenkor melyik cégnek van igaza, mert az eredeti példányt nem szivesen adja ki az ember a kezéből, gondolom.
szerintem a fénymásolat a legjobb megoldás.
esetleg jó lenne az erre vonatkozó törvény , nyomtatható változata is. -
Polacheck
HÁZIGAZDA
A kérdés az, hogy elhasználtam a tavaji 60e-t, akkor ha holnap veszek egy nyomtatót, akkor azt 2006ben vissza tudom igényelni?
-
mr_ricsi
veterán
''Elég nagy barom volt, aki kitalálta, hogy egy számítógépet lematricáz(ik?)!''
Figyu! Én még a rokonságnak és a haveroknak is le szoktam matricázni.*
Ugyanis:
Vegyük azt, hogy darabokból összerakok egy gépet. Ekkor a bolt adja az alkatrészeket, én pedig hozzáadom az ''összeszerelést''.
A bolt garantálja, hogy az alkatrészek jók, én pedig, hogy szakszerűen van a gép összerakva. Ez utóbbit én addig tudom garantálni, amíg más bele nem piszkál.
Az alkatrész számlákat -természetesen- átadom a tulajnak.
Ha a gép bedöglik, és matricám sértetlen, akkor visszahozhatja, és alkatrészhiba esetén is én bonyolítom a garis ügyintézést.
Viszont ha a matricámat megbontották, akkor onnantól a tulaj engem felejtsen el, és rendezze az a problémát, aki a gépbe utánam belepiszkált!
* 1x valaki kézben hozott nekem vissza egy leejtett CDírót gariztatás céljából, pedig határozottan emlékszem, hogy 4 csavarral rögzítettem a házába. Hogyan tudott kiesni???
-
mr_ricsi
veterán
''Ahol én vettem a kártyát (a barátnőm adójának rovására), simán aláiratták velem a papírt.''
Ilyen nem fordulhatott volna elő, mert okirathamisításnak minősül. (A számla aláírása nem, csak a nyilatkozaté)
''Most akkor vissza kell menni, vagy írja alá ő is az én nevem mellé, vagy írjon felhatalmazást nekem, és avval adja be?''
Csak az adóbevallást kell az APEH-nak beadni, a számlát és a nyilatkozatot a barátnőd őrzi ezévet követő 5 évig.
Ha addig nem kap adóellenőrzést, akkor semmi gondja nem lesz belőle, hogy nem Ő írta alá. Ha meg lesz adóellenőrzése, és minden papírral + matricás cuccal el tud számolni, akkor úgysem nézegetik az aláírást.
''Más: dec 31-ig kell vásárolni, ha most akarok visszaigényelni? Januárban már nem lehet?''
Január már a következő adóév. Amit akkor veszel, az a 2005-ös adódat terheli. -
td
senior tag
tildy: naná! Ilyen kérdést! Akkor lement 30, maradt 30. Ami visszajön teljes egészében, ha 60ért vásárolsz.
Amúgy meg jól látom, hogy DVD író még van snx-ben? Mert a Miklandnál az volt anno kiírva, hogy ki lesz véve július 1 után. Honnan szedték ezek!? -
Obi-1
őstag
Ahol én vettem a kártyát (a barátnőm adójának rovására), simán aláiratták velem a papírt. Most akkor vissza kell menni, vagy írja alá ő is az én nevem mellé, vagy írjon felhatalmazást nekem, és avval adja be?
Más: dec 31-ig kell vásárolni, ha most akarok visszaigényelni? Januárban már nem lehet? -
tildy
nagyúr
Ha én sulinetben vásároltam 30 ezerért jun 30 előtt, akkor vásárolhatok e még
most is ?
+0ért vettem akkor egy alaplapot, ami uyge fullra visszajön az adóból.
Ha nem vásárolok semmit utánna... De ha igen akkor is?Hogy is van ez? -
Hitman
aktív tag
Hi változott a felállás most az van hogy a gép sulinetes, a dvd olvasó viszont
nem, beleteheti így, vagy sulinetesre kell a dvd olvasót is cserélnie?? 
Amúgy a gép 3 hónapos szal gari még van bőven. -
Obi-1
őstag
Ahol én vettem a kártyát (a barátnőm adójának rovására), simán aláiratták velem a papírt. Most akkor vissza kell menni, vagy írja alá ő is az én nevem mellé, vagy írjon felhatalmazást nekem, és avval adja be?
Más: dec 31-ig kell vásárolni, ha most akarok visszaigényelni? Januárban már nem lehet? -
Hitman
aktív tag
Helo mindenki, sürgős kérdésem lenne:
Unokaöcsémnek van egy sulinetes számgépe, és most vett hozzá egy dvd olvasót, szintén sulinetben, a kérdés az lenne, hogy ő belerakhatja -e a dvd-olvasót a leplombált gépbe, vagy szakszervízbe kell vinni, és ha belerakja, megmarad -e a gari
(szervízben ezért kérhetnek e díjat)
PLÍZZZ vki gyorsan SEGÍTSEN!!!!!!!!!!!!
-
efge
aktív tag
amikor pedig veszed, akkor kell egy adokartya(szam) es lakcim. ez alapjan allitanak ki egy kulon igazolast neked, hogy te a sulinet kereten vetted a termeket.
ez alapjan tudod majd az adobevallasban szerepeltetni.
tehat vasarlaskor kell egy adokartya(szam) es annak az alairasa akinek a nevere megy a moka. -
Neck
veterán
De ha mégis 256 bites, akkor meg le ne cseréld egy csak 128bites fos 9600 XTre, mint ami nekem is van, mert akkor annál sokkal gyorsabbnak kell lennie...

-
Neck
veterán
Egyébként warezlord #86ra:
Nincs is 9600 256 BIT -es VGA.
Szal ami neked van, 256 MB 128 bites (jó esetben 128 bites
, de azért ez vszinű, mert 256MBosat nem nagyon adnak 64bites memóriabusszal)
És emellett még 1 helyen elcsesszintetted, mivel ezekre a kártyákra teljesen felesleges 256MB RAMot tenni
, egy paraszthajszálnyit se lesz gyorsabb tőle, MAJD valamikor egyszer gyorsabb lesz, ha nagyon nagyok lesznek a textúrák, de mire ettől, hogy 256MBos, gyorsul majd, addigra már se így, se 128MBosan nem lesz játszható az a játék egy 9600ason.
Sőt mivel 256MB RAM van a kairn, ezért nagyobb nanósak a RAMok a karin, nem lehet olyan jó órajelre húzni a memókat, mint a 128asokat...
NA! Ezt muszáj volt
-
Kösz srácok, hogy felhomályosítottatok.
-
Alex91
félisten
Nagy sotetseg van itt a fejekben
!
Julius egytol barki vehet SEX-es termeket. Vasarlas eseten a vetelar 50%-kat, max. 60 ezer Ft-ot lehet a szemelyi jovedelemadobol (ADOBOL, NEM ADOALAPBOL!) visszaigenyelni, ha az eves brutto kereset 3 400 000,- Ft alatt van, e folott csokken a visszaigenyelheto penz, 4 millio felett pedig semmit nem kap az ember vissza
.
A termeket HAROM evig nem lehet eladni, es 5 even belul az APEH barmikor ellenorizheti a szamlakat.
[Szerkesztve] -
divot
veterán
válasz
Sixkiller6
üzenetére
Van egy papír, amit alá kell írnod, hogy öt éven belül nem adod tovább a cuccot, illetve kell az adóazonosító szám is.
-
Mit kell vinnem magammal , ha Sulinetes cuccot akarok venni (személyi, adókártya, stb)?
Jah és ugye most mindenki vehet Sulinetes cuccot (nem vagyok se diák, se tanár)? -
Sixkiller6
őstag
simán meg lehet oldani, h ne a boltban írd alá. én édesanyukám is vett vmi cuccot, és kizárt dolog, h az ő idejébe beleférjen, h akárcsak 5 percre is beugorjon egy számtechboltba (napi kb 25 órát dolgozik).
szal a család asszem úgy csinálta, h boltba be, cucc kinéz, papír elhoz, anyuci aláír, papír vissza, cucc elhoz, örül. -
divot
veterán
Valaki, aki már vásárolt Sulinetes cuccot segítsen nekem egy kis infóval.
Tehát a feleségem tud leírni mindenfélét az adójából, mivel én EVA-s vagyok. Na most szeretnék venni neki meglepit, és megtaláltam a kinézett cuccot Sulineten belül is. A kérdés az, hogy miként tudok én vásárolni Sulinetes cuccot az ő nevére? Tehát fontos, hogy a kedvezményre jogosult személy személyesen is ott legyen a vásárlásnál, vagy elegendő, ha csak ráírják a számlára az ő adóazonosító számát?
-
Tithian
őstag
Van valaki, akinek ellenőrizték valamijét sulinetben?
-
asturel
őstag
hali
ugye 3 evig nem lehet eladni a sulinetes cuccot.. de eddig meg 1x se ellenoriztek hogy megvan vagy mivan.. ha pl ramot vettem és átragasztom a matricat 1 masikra akkor mivan?
mivel boltba is ugy szerepel h xxx meretu xxx mhz memoria nincsen marka feltuntetes -> csak ugy regelik be hogy mekkora & freqvenciajat
[Szerkesztve] -
TudorVigyor
aktív tag
Olvasd el a kiseroigazolast: az ott feltuntetett cuccost nem adhatod el, ha elsz az adokedvezmennyel. Tehat a ''veszel helyette mast'' megoldas a szoveget szigoruan veve nem jo: ha az adobevallasnal elsz majd (szulo el majd) a kedvezmennyel, akkor az osszes eszkozt kereshetik rajtad, amit beregisztraltak hozzad.
Szerk: Nem Harry-nek cimeztem, hanem Warezlord #86-nak.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eGPU tapasztalatok
- Sorozatok
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen videókártyát?
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Honor Magic 4 Pro 512GB,Újszerű,Dobobzaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 128GB,Vodafone,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB ASUS TUF GT301 GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, huh ez télleg ciki

jó srác, csak most fáradt lehetett... meg még fiatal is, úgy mint én...
) felkeltette, hogy nem megy a szakács program a gépen, és első gondolata az volt, hogy vazze, venni kellene valamit sulinetben. Irány a Ph!

) +addigra olcsóbbak is leszenek a TFT-k, most még nem is olyan sürgős, de így már elbizonytalanodtam lehet venni kellene igy júl 1 előtt? Szerintetek?

Aha,hát eléggé minimálbér