- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: a X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Télvíz idején érkezik az iPhone 17e
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Egy óra, két rendszer
- Honor Magic V2 - origami
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezek szerint tényleg le vagyok maradva. 2 mag? Hol? Ha másik processzorra gondolsz, az másik processz.
Egyébként az SPE-s szálazást én is lüke ötletnek tartom, 256 KB-on osztozkodni, no meg a DMA-n... Vagy nem jut elég adat az SPE-nek, vagy nincs kihasználva a számítási kapacitás. Persze fogalmam sincs, hogy alakul a sávszélesség a számítási kapacitáshoz. Ha pedig a szálakat specifikusan társítani kell egymással, hogy ki kivel legyen, akkor minek külön szálba pakolni azokat.
A rugalmatlanságot hogy érted? Ahogy én ismerem a konzolokat, mindegyik teljesen egyedi. Nagyjából nulláról kell indulni egy új konzolnál, még azonos gyártónál is. Szerintem ez a fejlődés igazi menete, nem a PC-s toldozás-foldozás. Elég idő van a hardware kiismerésére, lehetőség van az igazi finomhangolásra. A CELL szerintem semmilyen tekintetben nem lóg ki ebből a sorból, ha nem lesz méregdrága, akkor biztos siker.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i7-10610U I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest