- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- iPhone topik
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
veterán
Hát igen, ezt a rendszert még szokni kell. GalCiv-hez vagyok szokva...
De a kreditek úgy érték el a plafont, hogy mindössze +8-on állt a havi többlet. Mivel már mind az 5 kolóniám megvan és be is van építve, nem sok új épület jön ami +energiát fogyaszt. Egy idő után pedig nem is igazán foglalkoztam már a planéta bővítésekkel, mert 3 már betelt, a másik kettőn meg főként robotok dolgoznak akiket ellátok a szükséges energiával. Innentől csak annyiban foglalkoztam a kreditekkel, hogy mindig pozitívban maradjon -de ez ugye azt is jelenti egyben, hogy folyamatosan növekszik a felhalmozás, hacsak nincs újabb energiaszükséglet-. Aztán kaptam az üzenetet, hogy elértem a maximumot. Nem okoztt mondjuk különösebb gondot, de hónapokig nem adta be a megfelelő tech-et amivel kitolható lett volna a plafon.Szokni lehet, de nekem továbbra is a látható tech tree egy kedvezőbb megoldás. Értem az 5 kolóniás limitet is, de pl. itt jobb szeretném, ha ez nem lenne és bármennyi bolygót kolonizálhanék és irányíthatnék. Együtt tudok ezekkel élni, mert a játék annyira kiváló és jó, hogy ezek bőven semmiségek, de ebben a tekintetben a GalCiv rendszere számomra jobb megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Okos Otthon / Smart Home
- Mesterséges intelligencia topik
- Arc Raiders
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vírusirtó topic
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- NIOH 3
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- GIGABYTE A520M DS3H AC vadiúj, 3 év névre szóló garancia, WiFi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest