- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
veterán
Hát igen, ezt a rendszert még szokni kell. GalCiv-hez vagyok szokva...
De a kreditek úgy érték el a plafont, hogy mindössze +8-on állt a havi többlet. Mivel már mind az 5 kolóniám megvan és be is van építve, nem sok új épület jön ami +energiát fogyaszt. Egy idő után pedig nem is igazán foglalkoztam már a planéta bővítésekkel, mert 3 már betelt, a másik kettőn meg főként robotok dolgoznak akiket ellátok a szükséges energiával. Innentől csak annyiban foglalkoztam a kreditekkel, hogy mindig pozitívban maradjon -de ez ugye azt is jelenti egyben, hogy folyamatosan növekszik a felhalmozás, hacsak nincs újabb energiaszükséglet-. Aztán kaptam az üzenetet, hogy elértem a maximumot. Nem okoztt mondjuk különösebb gondot, de hónapokig nem adta be a megfelelő tech-et amivel kitolható lett volna a plafon.Szokni lehet, de nekem továbbra is a látható tech tree egy kedvezőbb megoldás. Értem az 5 kolóniás limitet is, de pl. itt jobb szeretném, ha ez nem lenne és bármennyi bolygót kolonizálhanék és irányíthatnék. Együtt tudok ezekkel élni, mert a játék annyira kiváló és jó, hogy ezek bőven semmiségek, de ebben a tekintetben a GalCiv rendszere számomra jobb megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinpad üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával - 03.11.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- Új Acer Nitro V15 FHD IPS 144Hz i9-13900H 14mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B360 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Cooler Master MasterboxTD500 FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest