Hirdetés
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- iPhone topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
veterán
Hát igen, ezt a rendszert még szokni kell. GalCiv-hez vagyok szokva...
De a kreditek úgy érték el a plafont, hogy mindössze +8-on állt a havi többlet. Mivel már mind az 5 kolóniám megvan és be is van építve, nem sok új épület jön ami +energiát fogyaszt. Egy idő után pedig nem is igazán foglalkoztam már a planéta bővítésekkel, mert 3 már betelt, a másik kettőn meg főként robotok dolgoznak akiket ellátok a szükséges energiával. Innentől csak annyiban foglalkoztam a kreditekkel, hogy mindig pozitívban maradjon -de ez ugye azt is jelenti egyben, hogy folyamatosan növekszik a felhalmozás, hacsak nincs újabb energiaszükséglet-. Aztán kaptam az üzenetet, hogy elértem a maximumot. Nem okoztt mondjuk különösebb gondot, de hónapokig nem adta be a megfelelő tech-et amivel kitolható lett volna a plafon.Szokni lehet, de nekem továbbra is a látható tech tree egy kedvezőbb megoldás. Értem az 5 kolóniás limitet is, de pl. itt jobb szeretném, ha ez nem lenne és bármennyi bolygót kolonizálhanék és irányíthatnék. Együtt tudok ezekkel élni, mert a játék annyira kiváló és jó, hogy ezek bőven semmiségek, de ebben a tekintetben a GalCiv rendszere számomra jobb megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest