Új hozzászólás Aktív témák
-
Habugi
addikt
Üdv,
Heinlein óta nem igazán értem a SR rendszert ?!
Ugye korábban állomás slotok formájában lehetett őket fel/elhasználni, függően attól hogy többet birtokolt az ember akár több állomáson is elszórtan és egészen jól lehetett így mixelni a különböző felszereltségű hajókra a bonuszokat melyeket adnak..
Nos amióta kijött a Heinlein ott tartok, hogy mindenből ami nem pophoz kötött gyakorlatilag elég egy darab, a többi az kuka?!
Adnak 10%-okat különböző fegyver sebzésre, armot/shield hitpoint stb, habitablere aminek pl nagyon örültem, az elején..., mert ugye azt hittem össze stackelődnek valamilyen formában, egy 10+10+10% nyilván OP lett volna ha 30% formájában stackel deeee, szóval akkor legyen rajta valami penalty..
Viszont úgy néz ki shemmi, hiába van több, próbáltam friss gyártásokkal, még szektorba vett "csokrokkal" is, semmi. Az első, adott típusú SR adja a bónuszt, a többi az nettó szemét, semmire nem jó, max tradelni.., esetleg elrontok/benézek valamit?!
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós topik
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Diablo II: Classic és Resurrected
- AMD FX
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Eladó ÚJ WD PC SN740 1TB NVMe SSD (PCIe 4.0)
- 2190 db dokkoló listája - Sokhoz töltő is van
- Építőipari csomag (vakológépek, targoncák, építőipari eszközök és kellékek, egyéb, sok más)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- 226 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest